- 24 Aralık 2014
- 5.265
- 7.053
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Bebeklerimizi ne zahmetle taşıyoruz endişelerle yaşıyoruz bunu anlamak bir süre görmemek çok da zor olmasa gerekBen diyorum abii sağlık bakanı her akşam boşa konuşuyor gerçekten bak. Bizim millete laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor. Her yerden yaz paylaş kimse gelmesin.
Onlarda haber verme kültürü yok yani gelenler hep k valideme geliyordu normal zamanda şimdi bana gelecekleri(!) için haber verirler mi bilemiyorum hiçKimse aramadan çat kapı gelmez zaten.
Tatlı güzle bi mesaj paylaş. Sevgili ailem akrabalarım. Sizinle tanışmak için bende can atıyorum ama zalım korona aramıza girdi. Korona bitene kadar annem babam size bol bol resimlerimi göndericek. Anlayışınız i çin teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum. Gibii . İşe yarar mı. Siz bilirsiniz30 ekimde doğumum var inşallah malum pandemi dönemi misafir kabul etmeyeceğim kayınvalidemlerle sürekli görüşüyoruz zaten bir de annem gelecek yanımda kalmaya.Övmek için demiyorum ama benim tarafımda anlayışsız insan sayısı 5 ise eşimin sülalesinin 50 si anlayışsız koloni halinde gezmeyi severler bık bık bık içiçeler.Eşime ve ailesine ailelerimiz dışında kimse bebek görmesi için evime gelmemeli dedim açıkçası kayınvalidem dışında kimse bana arka çıkmadı o da covid korkusundan depresyona girmişti bir ara ondan o kadar anlayışlı ve hak verdi.Diğerleri gelene gelme denmez ayıp vs. dedi.K validem de en kötü ihtimal gelseler bile maskesiz eve giremezler bebeğe yaklaşamazlar dedi ama biliyorum ki onlar yaklaşır.Ben öbür odaya gidemem ev sobalıBen de doğumdan sonra eve çıkınca kimseye demeden direkt durum paylaşmayı düşünüyorum mesela ne yazılabilir kırıcı olmadan ?
Doğurduğumuzun keyfini bile süremeyeceğiz illa limon sıkacaklar aman yaaPaylasin da anlamaz o tipler.
Bebegim hos geldin, tebrik edenlere tesekkurler bu surec bitince goruselim gibi bir sey yaz.
Ay geliyor valla eski nesildekiler.Kimse aramadan çat kapı gelmez zaten.
İnsanımızda o kültür yok ki anacım yok yaniAy geliyor valla eski nesildekiler.
4 sene önce yeni doğurmuşum ev darmadağınık, ben sefil durumdayım, evde uzanıyorum kapı çaldı. Annemin kuzeni. Eline almış bir lt pastörize süt geçerken uğradım dedi. Dedim önceden haber vermeliydin x teyze, ev müsait değil görüyorsun a ben yabancı mıyım ayol dedi, oturdu kahvesini bile içti.
Şimdiden söyle herkese, durum paylaş, İnstagramdab hikaye at. Kayınvalidene de söyle gelen olursa almam ona göre diye o arasın üslubuyla söylesin
İlla ki duyacaklar hadi 1 gün 2 gün demesekdoğuma giderken söylemeyin kimseye.
vallahi bekliyorum bunu vallahi o potansiyele sahiplerPaylaşıma rağmen kapınıza dikilip "bizde virüs yok yok birşey olmaz" demezlerse ben de bir şey bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?