- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Eşimin akrabalaroysa eşin paylassın. Aslında WhatsApp yazmak hoş değil bence gercekten ayıp. Ama illa gelecek diye tutturan insan var mıdır su dönemde. Eger varsa30 ekimde doğumum var inşallah malum pandemi dönemi misafir kabul etmeyeceğim kayınvalidemlerle sürekli görüşüyoruz zaten bir de annem gelecek yanımda kalmaya.Övmek için demiyorum ama benim tarafımda anlayışsız insan sayısı 5 ise eşimin sülalesinin 50 si anlayışsız koloni halinde gezmeyi severler bık bık bık içiçeler.Eşime ve ailesine ailelerimiz dışında kimse bebek görmesi için evime gelmemeli dedim açıkçası kayınvalidem dışında kimse bana arka çıkmadı o da covid korkusundan depresyona girmişti bir ara ondan o kadar anlayışlı ve hak verdi.Diğerleri gelene gelme denmez ayıp vs. dedi.K validem de en kötü ihtimal gelseler bile maskesiz eve giremezler bebeğe yaklaşamazlar dedi ama biliyorum ki onlar yaklaşır.Ben öbür odaya gidemem ev sobalıBen de doğumdan sonra eve çıkınca kimseye demeden direkt durum paylaşmayı düşünüyorum mesela ne yazılabilir kırıcı olmadan ?
Bu devirde evde sigara içmek kaldı mıBizim bı komşunun çocukları astım hastasıydı. Hani şu kapalı alanlarda burada sigara içmek yasaktır tabelası varya. Onu evlerinin daire kapısına takmıştı adam. Herkes çok kınadı ne ayıp gelme der gibi falan. Ama şimdi çok iyi anliyorm. Alınan alınsın. Kimse onun evine gidip sigara icemedi. Teklif dahi edemedi. Bazen biraz sert yada kırıcı görünmek daha iyidir. Çünkü siz onların kalbi kirilmasin diye düşünürsünüz. Ama bebeğe bişey olsa ah vah tuh deyip sırtını dönerler. Aman bize bişey olmasin diye.
Keşke insanlar böyle düşünse. Benim iki cocugm alerjik bronşit. Evimzde asla içilmez. Ama birinci katta oturan kiracılar o kadar çok sigara içiyor ki benim evime kadar dumanı çıkıyor. Yangın çıkarmazlar inşallah diye dua ediyoruz. Adam merdivenlerde bile içiyor. Hatta camda da içiyor izmaritleri sokağa atıo.Bu devirde evde sigara içmek kaldı mı
Geliyorlar geliyorlar.Kimse aramadan çat kapı gelmez zaten.
Bence bu kadar kötü dusunmeyin.Doğurduğumuzun keyfini bile süremeyeceğiz illa limon sıkacaklar aman yaa
Bence açık açık söyleyin gelmeyin diye.. bunun ayıbı yok. Zaten kendilerinin düşünmesi lazım.cidden bizim insanımız bir tuhaf bu konularda. Bebek için gayet sıkıntılı bir durum misafir işi. Pes diyorum bazen30 ekimde doğumum var inşallah malum pandemi dönemi misafir kabul etmeyeceğim kayınvalidemlerle sürekli görüşüyoruz zaten bir de annem gelecek yanımda kalmaya.Övmek için demiyorum ama benim tarafımda anlayışsız insan sayısı 5 ise eşimin sülalesinin 50 si anlayışsız koloni halinde gezmeyi severler bık bık bık içiçeler.Eşime ve ailesine ailelerimiz dışında kimse bebek görmesi için evime gelmemeli dedim açıkçası kayınvalidem dışında kimse bana arka çıkmadı o da covid korkusundan depresyona girmişti bir ara ondan o kadar anlayışlı ve hak verdi.Diğerleri gelene gelme denmez ayıp vs. dedi.K validem de en kötü ihtimal gelseler bile maskesiz eve giremezler bebeğe yaklaşamazlar dedi ama biliyorum ki onlar yaklaşır.Ben öbür odaya gidemem ev sobalıBen de doğumdan sonra eve çıkınca kimseye demeden direkt durum paylaşmayı düşünüyorum mesela ne yazılabilir kırıcı olmadan ?
Bence milletin ayağı kesmenin tek yolu var oda dogum sırarsinda biz kovid olduk haberiniz olsun yine gelmek istiyorsaniz buyrun gelin de bak kimse geliyor mu30 ekimde doğumum var inşallah malum pandemi dönemi misafir kabul etmeyeceğim kayınvalidemlerle sürekli görüşüyoruz zaten bir de annem gelecek yanımda kalmaya.Övmek için demiyorum ama benim tarafımda anlayışsız insan sayısı 5 ise eşimin sülalesinin 50 si anlayışsız koloni halinde gezmeyi severler bık bık bık içiçeler.Eşime ve ailesine ailelerimiz dışında kimse bebek görmesi için evime gelmemeli dedim açıkçası kayınvalidem dışında kimse bana arka çıkmadı o da covid korkusundan depresyona girmişti bir ara ondan o kadar anlayışlı ve hak verdi.Diğerleri gelene gelme denmez ayıp vs. dedi.K validem de en kötü ihtimal gelseler bile maskesiz eve giremezler bebeğe yaklaşamazlar dedi ama biliyorum ki onlar yaklaşır.Ben öbür odaya gidemem ev sobalıBen de doğumdan sonra eve çıkınca kimseye demeden direkt durum paylaşmayı düşünüyorum mesela ne yazılabilir kırıcı olmadan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?