Ziyaretçi kabul etmemek için WhatsApp tan durum paylaşmak

Eşimin akrabalaroysa eşin paylassın. Aslında WhatsApp yazmak hoş değil bence gercekten ayıp. Ama illa gelecek diye tutturan insan var mıdır su dönemde. Eger varsa
Ben olsam bebekle odadan cıkmazdım asla.

Bu devirde evde sigara içmek kaldı mı

Önce bebeğin sağlığı kim küserse küssün. Buna anlayış göstermeyen insanı zaten görmeye gerek yok. Bu tehlikeli hastalık durumunda bebeğimi ve beni düşünerek bizi ziyareti ertelediğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerle daha sağlıklı ve bağışıklığın güçlü olduğu ileriki aylarda görüşmekten sevinç duyarız. Duyarlılığınız için teşekkür ederizÖnce sağlık

Aramadan nasıl gelebiliyorlar evinize? Bir de sobalıymış yerinizde olsam paylaşımı yapardım, buna rağmen aramadan sormadan geleni de soğuk odaya alırdım bilerek. Pandemi olmasa da yeni doğmuş bebeğin bağışıklığı sıfır oluyor kapalı odaya doluşmak doğru değil sonuçta.

Bu devirde evde sigara içmek kaldı mı
Keşke insanlar böyle düşünse. Benim iki cocugm alerjik bronşit. Evimzde asla içilmez. Ama birinci katta oturan kiracılar o kadar çok sigara içiyor ki benim evime kadar dumanı çıkıyor. Yangın çıkarmazlar inşallah diye dua ediyoruz. Adam merdivenlerde bile içiyor. Hatta camda da içiyor izmaritleri sokağa atıo.

bebegımız dunyaya geldı cok sukur saglıklı tebrıklerınız ıcın sımdıden tesekkur edıyoruz covıd sebebıyle zıyaretler doktor tarafından yasaklandı ınsallah su surecı atlattıgımızda gorusuruz

boyle yazabılırsınız durumunuza

Bence çok mantıklı, hem siz paylaşın hem eşiniz paylaşsın.
Hiç de ayıp değil şu korona bitirsin artık şu elalem için yaşama olayını.

Kime ayip olursa olsun, mutlaka yaziyi paylas. Korona doneminde kucucuk bebekli kadinin evine gelmeye kalkan insan ince dusunceli degildir, kolay kolay alinmaz. Alinirsa da kendi bilir. Aslolan bebeginin sagligi.

Doğurduğumuzun keyfini bile süremeyeceğiz illa limon sıkacaklar aman yaa
Bence bu kadar kötü dusunmeyin.
Kimse ne bebeklerimize hasta ne bizim gul cemalimize.
Gelecek olanlara kabul edemiyoruz dersiniz.
Gelen olursa cat kapi kapiyi açmayın evde yok gibi ya kendi annenizde oldugunuzu ya kv de de oldugunuzu söylersiniz elbet ararlar acmaynca zaten kabul edemedginizi belirtirsiniz.

Bizim bir akraba instgramda store atti doğumum olacak fakat covid dolayısıyla bebeğimiz çok küçük olduğu için anlayışlarinıza sığınarak sadece telefonla tebrik kabul edebileceğiz ilerde umarız bu süreci atlatır ailecek çok güzel anılar biriktiririz yazmslardi kimsede gitmemişti taki takmak isteyen kayinvalideye bırakmıştı

Hastanede çalışıyorum kadın doğuma yakınım. Maaile ziyarete geliyorlar. Çoluk çocuk. Güvenlik kızdı çocukları niye getirdiniz yazık değilmi hepside maskesiz diye, bırakacak kimse yok dediler sanki çok elzem gelmek

Diger odaya elektrikli soba alin ,net olarak covid sebebiyle ziyaretci alamiyoruz ,ons daha sonra diyin

Bence açık açık söyleyin gelmeyin diye.. bunun ayıbı yok. Zaten kendilerinin düşünmesi lazım.cidden bizim insanımız bir tuhaf bu konularda. Bebek için gayet sıkıntılı bir durum misafir işi. Pes diyorum bazen

Bence de en iyisi durum paylaşmak. Kv nin dediği gibi olsa hadi geldiler maskeyle diyelim o ortamda belli süre duracak bir şeylere temas edecekler sonuçta saçmalık yani. Pandemi dolayısı ile ziyaretçi kabul etmiyorum yazın direkt. Hiç tatlı dile falan gerek yok. Onu da yumuşak görüp gelir bunlar

Dogum yaptiginiz gün ; mesajlariniz , tebrikleriniz icin cok tesekkurler fakat virüs bitene denk eve davetli alamıyorum, bebisimi maleseff gösteremiycem size . Gibi gibi biseyler yazın

Ben
Bence milletin ayağı kesmenin tek yolu var oda dogum sırarsinda biz kovid olduk haberiniz olsun yine gelmek istiyorsaniz buyrun gelin de bak kimse geliyor mu

Ben de yeni dogum yaptim.ilk covid çıktığı zamana denk geldi.ben herkese belki bende, cocukta veya eşimde korona olabilir.hastanede kaldik sonuçta dedim.doktor 40 i çıkana kadar kimseyle gorüsulmeyecek yasak koydu dedim.zaten saglik ocagi sıkı takip ediyor.misafir kabul edilmeyecek diyor.o zamanlar insanlar da bir korku vardı ise yaradı.ama simdi kimsenin umrunda degil.ama yine de biz de covid olabilir sözü belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…