Ziyaretçi kabul etmemek için WhatsApp tan durum paylaşmak

Whatsap durumundan herkes gorebilir mi bilmiyorum, ben mesela hic bakmam oraya ne oluyor ne bitiyor. Ama facebook ya da instagraminiz varsa ve orda eklilerse bence ordan bir paylasim yapabilirsiniz, daha dikkat cekici olur. Bence de en dogru sey su surecte bebegin yanina hicbir yabancinin gelmemesi. Benim kuzenim dogum yaptiginda bile hemen gitmedik, ki virus vs de yok o zamanlar. kiz logusa bi toparlansin kalabalik yapmayalim dedik. Bazi insanlar cok anlayissiz gercekten.

Ne güzel yazmış umarım ben yazınca da işe yarar çok teşekkür ederin sağolun

gören de görmedik aa haberimiz yoktu demesin de

Onlarda haber verme kültürü yok yani gelenler hep k valideme geliyordu normal zamanda şimdi bana gelecekleri(!) için haber verirler mi bilemiyorum hiç
Bizim bı komşunun çocukları astım hastasıydı. Hani şu kapalı alanlarda burada sigara içmek yasaktır tabelası varya. Onu evlerinin daire kapısına takmıştı adam. Herkes çok kınadı ne ayıp gelme der gibi falan. Ama şimdi çok iyi anliyorm. Alınan alınsın. Kimse onun evine gidip sigara icemedi. Teklif dahi edemedi. Bazen biraz sert yada kırıcı görünmek daha iyidir. Çünkü siz onların kalbi kirilmasin diye düşünürsünüz. Ama bebeğe bişey olsa ah vah tuh deyip sırtını dönerler. Aman bize bişey olmasin diye.

ekteki küçük resim tarzi bi yazıyı da evinin kapısına as bence..
benimkiler simdilik anlayışlı gibi gelmeme karari alindi.
81 yasindaki kv'm minik torununu sevecekmis galiba bi o bizimle kalacak..
yeni doğan bebekleri öpmeyi cok severmiş..
yok öyle öpme anne biz salgın var diye sakınırken ne öpmesi dedim ama hiçte anladı gibi durmuyor..
inşallah bi sorun yasamam lohusa lohusa..
ben koklamaya bakmaya kiyamazken öpmek nedir

Eklentiler

• Screenshot_20201009-165858.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 57
Hemen bir siir yaziyorum
Pandemi nedeniyle maskeli mesafeli yapacağımız sohbetlerdense bu günleri atlattigimizda uzun uzun oturup sohbet edebilecegimiz günlerde görüşmek üzere. Bebeğimiz aramıza katıldı. Ikimizde iyiyiz. Beraber olamasak da kalplerimiz bir olsun. Anlayışınız için teşekkürler . Nasıl?

sen paylaş da onlar yine gelir

kapıyı açan maske ile açıp "kabul edemiyoruz, doktorun kesin talimatı, kimseyi almayın şeklinde" diyecek

bir iki gelen kapıdan dönerse öğrenirler

ama bunu yapacak dirayetli birisi lazım

madem kv buna uygun ona işleyin

bir de kv de o kişiler ile kendi evinde oturup size gelmemeli

Hayırlı doğumlar diliyorum, aynı düşünceler beni de sardı şu ara ne yapacağız bilmiyorum

Zaten şu doğum yapar yapmaz ziyarete gelenleri hiç anlamıyorum yaa bi bekleyin 40 gün anne de bebek de topatlansin. Şimdi üstüne bir de korona var. Bence paylaşın yapın arayıp gelmek isteyenlere de henüz kendimi toparlayamadim zaten korona da var iyi dilekleriniz için teşekkür ederim dersin.

benim de 26sında doğumum. valla bizim insanımıza koskoca bakan laf geçiremiyor. hiç birşeyden ibret almıyoruz. yazdığımız uyarıları falan da üstlerine alınırlar mı bilmiyorumo konuda da şüphelerim var. aslında en iyisi covid şüphesi sebebiyle karantinadayız demek daha iyi gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…