- Konu Sahibi witchhunter
-
Esim dedirtmez. Ona gore kendileri anlayip kalkmiyolarsa söylemem hayatta diyor.sıkma kendini bu kadar görümcelerine yaptır yardım edin ben çocukla ilgileniyorum falan de.
eşin kalksın yapsın o zamanEsim dedirtmez. Ona gore kendileri anlayip kalkmiyolarsa söylemem hayatta diyor.
Esim dedirtmez canim. Ve tabi birde onlar cikar gezerler gezerler yemek vakti gelirler ole insanlarHıc bukadar kasma canım kendını sonucts gelen yedı kat el degıl sakın oblar yuzunden de bebısını ıhmal de etme sen kızınla ılgılen kendılerı yapsınlar sanada versınler esının hatrına katlan canım senden beklerlerse de sende dekı gorumcelerıne sız ackmadınızmı ben cok acıktım cocuk ta durmuyo napsak kı falan dıyede tatlı tatlı laf carptır:)
Oyle insanlara bi Esim için katlaniyorum sadece.sıkma canını yıprandığınla kalırsın.
gelecekleri netleşmiş sonuçta.
idare edip güler yüz göstermeye çalış.
Öyle olacak zateneşin kalksın yapsın o zaman
Valla canımozaman esınle onceden konus bem bu cocukla nasıl yemek yapıcam bılıyosun onlarda suya sabuna dojunmuyolar ben se cocukla yapamıyorum de gerekırse ya hazır alın yada pratık seylerle gecıstırınEsim dedirtmez canim. Ve tabi birde onlar cikar gezerler gezerler yemek vakti gelirler ole insanlar
Aminnn Sabira çok ihtiyacim var. Fazla zaten kizim ya kucagimda olmak yada yurutmemi istiyor kapiya doğru yonelsem basiyo cigligi nefes aldurmuyo bana yapisik ikiz gibiyizKendinizi bu kadar sıkmayın .... olan olmuş artık yapacak bir şey yok .SABIR sizinle olsun inşallah..
Bu arada bebeğim 6 aylık ve kucaktan inmiyor falan yazmışsınız anne değilim ama bu kadarı sizce fazla değil mi bu kadar ilgi bana fazla geldi..
ay çok kötü bir durum olmalı bu sizin için . Yazarken düşündüm de bir afakan bastı beni. Tabi anne olunca eminim durum farklıdır. İnşallah huzurunuz bozulmaz sizde azıcık sıkın dişinizi.. Değmez kimse için kendinizi de eşinizide mutsuz etmeyeAminnn Sabira çok ihtiyacim var. Fazla zaten kizim ya kucagimda olmak yada yurutmemi istiyor kapiya doğru yonelsem basiyo cigligi nefes aldurmuyo bana yapisik ikiz gibiyiz
bunu gören insanlarda odun değil ya kalkar yardım ederler heraldeAminnn Sabira çok ihtiyacim var. Fazla zaten kizim ya kucagimda olmak yada yurutmemi istiyor kapiya doğru yonelsem basiyo cigligi nefes aldurmuyo bana yapisik ikiz gibiyiz
Dedim zaten hallederiz diyo. Ona kolay laflari bana sokuyo sürekli. Oğlunu kiskaniyoda biraz tabi gorumcelerimde abilerini kiskaniyolar.. Bitanesi evkebdik bana sariliyo falan diye aglamistiValla canımozaman esınle onceden konus bem bu cocukla nasıl yemek yapıcam bılıyosun onlarda suya sabuna dojunmuyolar ben se cocukla yapamıyorum de gerekırse ya hazır alın yada pratık seylerle gecıstırın
Evet kayinvalidem ve iki gorumcem ara tatilde bize geliceklermis..ve ben şimdiden gerilim sinir oldum. İki haftalık tatilin son haftasında kendi ailemin yanina gitmek istiyordum hem doktorumlada randevum var ama sağolsun kendileri arayip bi işiniz var mi diye sorma zahmetine bile girmediler ve bizim işimizi bozucak bi tarihte gelcez dediler. Esimde doktor isi yüzünden söylemiş onlarda biz çok kalmayiz zaten demiş.( Esim normalde asla soylemezdi ama doktora gitmek zorundayim diye söyledi) ben zaten katinvalidemle hic anlasamam (dugun zamani olan olaylar benim hastaligim sebebiyle)bana sürekli laf sokar ve hizmet bekler. Ben dogumuma on gün kala bile sofra kurdurttu bana tek yardim bile etmedi oda iki gorumcemde.. Şimdide benim 6 aylik kizin var ve insanin bazen kahvalri edemiyorum Esim isten gelene kadar hep kucak hep ilgi bekleyen yoksa her yeri inleyen bi kizim var onlar gelince bide onlarla ugrasicam ouf hic istemiyorum gelmelerini..
Madem gelecekler görümcelerin yemeği sofrayı hazırlasın kimsenin hizmetçisi yok bebeğimle ilgileniyorum siz hazırlayın dersinEvet kayinvalidem ve iki gorumcem ara tatilde bize geliceklermis..ve ben şimdiden gerilim sinir oldum. İki haftalık tatilin son haftasında kendi ailemin yanina gitmek istiyordum hem doktorumlada randevum var ama sağolsun kendileri arayip bi işiniz var mi diye sorma zahmetine bile girmediler ve bizim işimizi bozucak bi tarihte gelcez dediler. Esimde doktor isi yüzünden söylemiş onlarda biz çok kalmayiz zaten demiş.( Esim normalde asla soylemezdi ama doktora gitmek zorundayim diye söyledi) ben zaten katinvalidemle hic anlasamam (dugun zamani olan olaylar benim hastaligim sebebiyle)bana sürekli laf sokar ve hizmet bekler. Ben dogumuma on gün kala bile sofra kurdurttu bana tek yardim bile etmedi oda iki gorumcemde.. Şimdide benim 6 aylik kizin var ve insanin bazen kahvalri edemiyorum Esim isten gelene kadar hep kucak hep ilgi bekleyen yoksa her yeri inleyen bi kizim var onlar gelince bide onlarla ugrasicam ouf hic istemiyorum gelmelerini..
Yani iste Esim için katlaniyorum. Jizim bir aylikken gittiler bir sahada gelmediler burada kendi evleri falanca var. Ama hic gelmediler özledik falan dediler torunu ama gelmediler benim ailem bi iki gunlugunede olsa sık sık geldi torunlarini görüp döndüler rahatsız etmemek içinde bi gece falan kaldılar ama onun ailesinden kimse gelmiyo oda uzuluyo tabiay çok kötü bir durum olmalı bu sizin için . Yazarken düşündüm de bir afakan bastı beni. Tabi anne olunca eminim durum farklıdır. İnşallah huzurunuz bozulmaz sizde azıcık sıkın dişinizi.. Değmez kimse için kendinizi de eşinizide mutsuz etmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?