- Konu Sahibi witchhunter
-
Öyle tabi:) canım anlattığın gibiyse ben dayanamam ya herkesin bakış açısı farklıdır.
Onu Esim demiş ona gore ayarlicaklarmis gelmelerini lutfedip
Eğer doktor isim olmasaydi daim hayatta demezdi bu bir ve ben demedim dusunaunler bi zahmet sürekli sürekli oblarin kendi planlarini bana sormadan yapmalri yuzundenNe var bunda Allah aşkına. Sana da kendilerini uyduracaklarmış. Daha sorun ne cidden anlaşılır gibi değil.
aman allahım uzgunum ama ozaman ısın gercekten zor allah yardımcın olsun..Dedim zaten hallederiz diyo. Ona kolay laflari bana sokuyo sürekli. Oğlunu kiskaniyoda biraz tabi gorumcelerimde abilerini kiskaniyolar.. Bitanesi evkebdik bana sariliyo falan diye aglamisti
Amin canimA
aman allahım uzgunum ama ozaman ısın gercekten zor allah yardımcın olsun..
Eğer doktor isim olmasaydi daim hayatta demezdi bu bir ve ben demedim dusunaunler bi zahmet sürekli sürekli oblarin kendi planlarini bana sormadan yapmalri yuzunden
Bilerek yapiyolar canim. Biz istanbula gidicez dedigimizzde mesela(ailem orda benim ) ne varmis İstanbul da napcaksiniz der. Ve inan tamam uyduruz diyo ama emin ol ki geç gider yada geç gelir bile bile planimi bozmak içinBunu sana kasıt mı yapıyorlar?
Eski kafa insanlar bazen usul, yol, yordam bilmez.
Karşı tarafında bunu öğretmesi için gürültü çıkarmasına gerek yoktur, sen de kibarca birkaç defasında senin de planların olduğunu onlar plan yapmadan önce sana bilgi vermelerini istedin mi hiç?
Eşin kurtar mıyor mu o an ortamı?Bilerek yapiyolar canim. Biz istanbula gidicez dedigimizzde mesela(ailem orda benim ) ne varmis İstanbul da napcaksiniz der. Ve inan tamam uyduruz diyo ama emin ol ki geç gider yada geç gelir bile bile planimi bozmak için
o söylemesin zaten sen söyleEsim dedirtmez. Ona gore kendileri anlayip kalkmiyolarsa söylemem hayatta diyor.
Yoo Esim ole güya ters ters bakiyo ama kayinvalidem pişkin pişkin guluyo bide sinir ediyor beniEşin kurtar mıyor mu o an ortamı?
Banada dedirtmezki Esimo söylemesin zaten sen söyle
ve yukarıda bir arkadaş demiş haftaya annene gideceğini belirt
eşin de ben söyleyemem deyip kenara çekilmesin..
Ne terbbiyesiz insanlar var evin o halini gorunce insan yemege kalmaz barisizi çok iyi anlıyorum. bi gün evi temizliyorum perde yıkadım her yer dağınık.büyük temizlik yapıyorum yani. bebğimde küçücük. çat kapı görümce çocuğu kocası.kv. bana oturmaya gelmişler gündüz. akşamada yemeğe kalacaklarmış. nasıl canım sıkıldı anlatamam. bi sorun yani müsaitmisin diye. bu ne cürret. sinir oluyorum böylelerine.
doktor zamanın gelince as suratını otur. kendini hiç yorma.bebeğini ihmal etme. acıkırlarsa yapsınlar 3 kadın sonuçta. olmadı eşin dışardan söylesin. evin hanımına müsaitmisin diye sormadan plan yaparlarsa sonuçlarına katlansınlar
zaten öğle oturmasına geldiler akşam eşimide bekeldiler onuda görüp gidelim diye. ee eşim gelincede yemek vakti baktım gitmiyorlar yemek hazırladım. düşün yani. hemde bi kaç kere.yapacak bişey yok. bu modeller değişmiyor. zaten şu anda kavgalıyız içimdki herşeyi çekinmeden söylüyorum yüzlerine. iyi davranmayı haketmiyor bazı insanlar. eşimde dengeyi sağlayamıyor. iş bana düşüyor.Ne terbbiyesiz insanlar var evin o halini gorunce insan yemege kalmaz bari
acik acik söylemekn istiyorum aslunda suratlarina iki yildir içimde kalan herşeyi nefretini kusmak istiyorum suratlarina
sebepsiz kısırlık gibi sebepsiz kaynana düşmanlığı ne olacak kiNe var bunda Allah aşkına. Sana da kendilerini uyduracaklarmış. Daha sorun ne cidden anlaşılır gibi değil.
Benim eaimde hic dengeyi sağlayamaz ama bende soyleyemiyorum iste yüzlerine nazil basariyosunzaten öğle oturmasına geldiler akşam eşimide bekeldiler onuda görüp gidelim diye. ee eşim gelincede yemek vakti baktım gitmiyorlar yemek hazırladım. düşün yani. hemde bi kaç kere.yapacak bişey yok. bu modeller değişmiyor. zaten şu anda kavgalıyız içimdki herşeyi çekinmeden söylüyorum yüzlerine. iyi davranmayı haketmiyor bazı insanlar. eşimde dengeyi sağlayamıyor. iş bana düşüyor.
Benim dusmanlik için iki senede yeterince sebebim oldu canim oyuzden bence insanları o şekilde yargilamasebepsiz kısırlık gibi sebepsiz kaynana düşmanlığı ne olacak ki
tek bir soru sorayım o vakit annen kaynanan gibi olsaydı ne yapardın eşinin ne yapmasını beklerdin ...Benim dusmanlik için iki senede yeterince sebebim oldu canim oyuzden bence insanları o şekilde yargilama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?