ziyarete gelen kayinvalide

Eğer doktor isim olmasaydi daim hayatta demezdi bu bir ve ben demedim dusunaunler bi zahmet sürekli sürekli oblarin kendi planlarini bana sormadan yapmalri yuzunden

Bunu sana kasıt mı yapıyorlar?

Eski kafa insanlar bazen usul, yol, yordam bilmez.

Karşı tarafında bunu öğretmesi için gürültü çıkarmasına gerek yoktur, sen de kibarca birkaç defasında senin de planların olduğunu onlar plan yapmadan önce sana bilgi vermelerini istedin mi hiç?

Bilerek yapiyolar canim. Biz istanbula gidicez dedigimizzde mesela(ailem orda benim ) ne varmis İstanbul da napcaksiniz der. Ve inan tamam uyduruz diyo ama emin ol ki geç gider yada geç gelir bile bile planimi bozmak için

Bilerek yapiyolar canim. Biz istanbula gidicez dedigimizzde mesela(ailem orda benim ) ne varmis İstanbul da napcaksiniz der. Ve inan tamam uyduruz diyo ama emin ol ki geç gider yada geç gelir bile bile planimi bozmak için
Eşin kurtar mıyor mu o an ortamı?

sizi çok iyi anlıyorum. bi gün evi temizliyorum perde yıkadım her yer dağınık.büyük temizlik yapıyorum yani. bebğimde küçücük. çat kapı görümce çocuğu kocası.kv. bana oturmaya gelmişler gündüz. akşamada yemeğe kalacaklarmış. nasıl canım sıkıldı anlatamam. bi sorun yani müsaitmisin diye. bu ne cürret. sinir oluyorum böylelerine.

doktor zamanın gelince as suratını otur. kendini hiç yorma.bebeğini ihmal etme. acıkırlarsa yapsınlar 3 kadın sonuçta. olmadı eşin dışardan söylesin. evin hanımına müsaitmisin diye sormadan plan yaparlarsa sonuçlarına katlansınlar

Ne terbbiyesiz insanlar var evin o halini gorunce insan yemege kalmaz bari
acik acik söylemekn istiyorum aslunda suratlarina iki yildir içimde kalan herşeyi nefretini kusmak istiyorum suratlarina

Bu saaten sonra kendini sinir etmek ise yaramaz..
Zaten geleceklermis..
Bosver yuz vermezsin olur biter..

Ne terbbiyesiz insanlar var evin o halini gorunce insan yemege kalmaz bari
acik acik söylemekn istiyorum aslunda suratlarina iki yildir içimde kalan herşeyi nefretini kusmak istiyorum suratlarina
zaten öğle oturmasına geldiler akşam eşimide bekeldiler onuda görüp gidelim diye. ee eşim gelincede yemek vakti baktım gitmiyorlar yemek hazırladım. düşün yani. hemde bi kaç kere.yapacak bişey yok. bu modeller değişmiyor. zaten şu anda kavgalıyız içimdki herşeyi çekinmeden söylüyorum yüzlerine. iyi davranmayı haketmiyor bazı insanlar. eşimde dengeyi sağlayamıyor. iş bana düşüyor.

ya herkesin bir bahanesi var ,arkadaşlar kocalarınızı doğuran kaynanalarınıza 3 gün tahammül edemeyecek kadar bittiniz mi siz....vallahi yazık billahi yazık..ne kadar kötü olursa olsun kendi ananız kötü olsa anamdır diye çekiyorsunuz...evlenmeyin bu kadar kaynanaları ittirecekseniz ömrünüzü vermiş size 3 gün saygınız olsun doktora gideceksen git...bunu bile bile geliyor adamlar zaten..günün geldiğinde gidersin ister evde otururlar ister evlerine dönerler..el insaf vallahi erkek çocuklarınız olduğunda napacaksınız çok merak ediyorum..duyuyorum aa ben yapmam laflarını ,,,,,bekle yapmazsınız

Benim eaimde hic dengeyi sağlayamaz ama bende soyleyemiyorum iste yüzlerine nazil basariyosun

Benim dusmanlik için iki senede yeterince sebebim oldu canim oyuzden bence insanları o şekilde yargilama
tek bir soru sorayım o vakit annen kaynanan gibi olsaydı ne yapardın eşinin ne yapmasını beklerdin ...

samimiyetle cevap ver lütfen annemi silerdim kocamlar görüştürmezdim her şey onun için gibi cümleler duymak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…