ziyarete gelen kayinvalide

üzülme bak gelse daha mı iyi olacaktı..
seni strese sokacaktı bebeğe alışma döneminde
şimdide bence kendine yakışanı yap utandır onu.. Hiç kaale bile alma , üzüldükçe küçük meleğinin yüzüne bak , seni en güzel o teselli eder..

Bebek yokken kv kp gelip kaldılar 1 hafta eşim rapor aldı evdeydi ben isteydim sabah 8 akşam 5,eve gelip hemen giriyodum mutfağa kv gelip yapılacak bişey var mı diye soruyodu yok diyodum neticede yapacak adam aksama kadar bi çorba kaynatır dimi ama geçen konusu oldu eşime dedim bu sefer yeni gelin gibi kırıtmak yok dedim çalıştırırım valla güldük geçti, çocuk olunca cidden zor oluyo şimdi bide bebeğinin tam ek gıda zamanı onu yedi bunu yedi yok yemedi diş falanda çıkarıyosa hepten beter kendileri düşünmüyosa alenen yardım isticeksin eşin söylesin diye bekleme

Ne yazikki evet ama kendi evinde var burada yani illa bende kalacak diye bi şart yok evi bize on dakikalık mesafede

Ne yazikki evet ama kendi evinde var burada yani illa bende kalacak diye bi şart yok evi bize on dakikalık mesafede

Kendi evi de var ama şehir dışından geliyor sanırım. Yanlış mı anlamışım?

Kendi annen için senin eşin böyle yapsa tolere eder misin? Açık yürekli cevap vermen lütfen.

Artik ole olacak başka çare yok ama hiçte yüzüne gulumem o bana sorma nezaretinde bulunmuyorsa bende memnun olmadigimi belki ederim

Öa

Madem gelecekler görümcelerin yemeği sofrayı hazırlasın kimsenin hizmetçisi yok bebeğimle ilgileniyorum siz hazırlayın dersin
cidden merak ediyorum bu verdiğin aklı kendin uygulaya biliyormusun?
Yani kadın zaten dolmuş birde sen ateşliyorsun bana göre gerek yok..

Kendi evi de var ama şehir dışından geliyor sanırım. Yanlış mı anlamışım?

Kendi annen için senin eşin böyle yapsa tolere eder misin? Açık yürekli cevap vermen lütfen.
Ewet doğru burada bi evi var şehir dusindan geliyo. Tabiki uzulurum Esim böyle dese ama eşimin rahatsiz olduğu durumu ortadan kaldirmaya da calisirdim Esim gibi boswer demezdim

Aynen canim ek gida diş hepsi üst üste birde karisirlar simdi yedirdigime icirdigime .. Bir aylikti bebeğim kayinvalidem girumcelerime gelin alrini değiştiriyor gidin bakin emziriyo gidin bakin sut sagiyo diyordu. Tepemde dikiliyolardi en sonunda yalniz emzircem gibisinden bi laf ettim yada gjapiyi kapatiyodumda gelmediler

Öa

Madem gelecekler görümcelerin yemeği sofrayı hazırlasın kimsenin hizmetçisi yok bebeğimle ilgileniyorum siz hazırlayın dersin
valla evinize misafr olarak gelen, üstelik eşinizin en yakınlarına (annesi, kardeşleri..) bu tavırla bunları siz söyleyebiliyorsanız gelin ağzınızı öpim.Hatta söyleyebilecek herkesin ağzını öpeyim.
Ne biliyim ya böyle düşünceleri okudukça ben misafirime gereksiz fazla saygı gösteriyorum galiba diyorum.

Ewet doğru burada bi evi var şehir dusindan geliyo. Tabiki uzulurum Esim böyle dese ama eşimin rahatsiz olduğu durumu ortadan kaldirmaya da calisirdim Esim gibi boswer demezdim

Şehir dışından geliyorsa her zaman görmüyorsun anlamındadır.

Sıklığı ne bilmiyorum ama hiç mi tolere edimiyorsun?

Senin rahatsız olduğun durum doktor meselesi mi?

Onlar varken gitmene engel bir durum var mı?

Bende diyemem canim diyemedim hic bi zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…