- Konu Sahibi witchhunter
-
Etmezler insanin karnim burnunda dogurdum dogurcam ozaman bile etmediler yardim lahusalik döneminde bile bi su koymusluklari yok kendilerine. O durumda bide sahur iftar hazirladimda bi tabak yeni getirelun demedilerbunu gören insanlarda odun değil ya kalkar yardım ederler heralde
üzülme bak gelse daha mı iyi olacaktı..Yani iste Esim için katlaniyorum. Jizim bir aylikken gittiler bir sahada gelmediler burada kendi evleri falanca var. Ama hic gelmediler özledik falan dediler torunu ama gelmediler benim ailem bi iki gunlugunede olsa sık sık geldi torunlarini görüp döndüler rahatsız etmemek içinde bi gece falan kaldılar ama onun ailesinden kimse gelmiyo oda uzuluyo tabi
Ne yazikki evet ama kendi evinde var burada yani illa bende kalacak diye bi şart yok evi bize on dakikalık mesafedeAma kvalide de hayatın bir gerçeği değil mi? Oğlunun evi değil mi? Bir şekilde gelecek. Ha zamanınız uymamış ama hiç istemiyorum gelmesini falan demişsin ya şimdi kaçsan, daha kaç kere erteleyebilirsin ki?
Ahh ahh keşkeÖa
Madem gelecekler görümcelerin yemeği sofrayı hazırlasın kimsenin hizmetçisi yok bebeğimle ilgileniyorum siz hazırlayın dersin
Ne yazikki evet ama kendi evinde var burada yani illa bende kalacak diye bi şart yok evi bize on dakikalık mesafede
çak ağzının üstüne o görümcelerinEtmezler insanin karnim burnunda dogurdum dogurcam ozaman bile etmediler yardim lahusalik döneminde bile bi su koymusluklari yok kendilerine. O durumda bide sahur iftar hazirladimda bi tabak yeni getirelun demediler
Artik ole olacak başka çare yok ama hiçte yüzüne gulumem o bana sorma nezaretinde bulunmuyorsa bende memnun olmadigimi belki ederimüzülme bak gelse daha mı iyi olacaktı..
seni strese sokacaktı bebeğe alışma döneminde
şimdide bence kendine yakışanı yap utandır onu.. Hiç kaale bile alma , üzüldükçe küçük meleğinin yüzüne bak , seni en güzel o teselli eder..
cidden merak ediyorum bu verdiğin aklı kendin uygulaya biliyormusun?Öa
Madem gelecekler görümcelerin yemeği sofrayı hazırlasın kimsenin hizmetçisi yok bebeğimle ilgileniyorum siz hazırlayın dersin
Ewet doğru burada bi evi var şehir dusindan geliyo. Tabiki uzulurum Esim böyle dese ama eşimin rahatsiz olduğu durumu ortadan kaldirmaya da calisirdim Esim gibi boswer demezdimKendi evi de var ama şehir dışından geliyor sanırım. Yanlış mı anlamışım?
Kendi annen için senin eşin böyle yapsa tolere eder misin? Açık yürekli cevap vermen lütfen.
Çok isterim bazençak ağzının üstüne o görümcelerin
valla yap ezdirme kendini .Çok isterim bazen
Aynen canim ek gida diş hepsi üst üste birde karisirlar simdi yedirdigime icirdigime .. Bir aylikti bebeğim kayinvalidem girumcelerime gelin alrini değiştiriyor gidin bakin emziriyo gidin bakin sut sagiyo diyordu. Tepemde dikiliyolardi en sonunda yalniz emzircem gibisinden bi laf ettim yada gjapiyi kapatiyodumda gelmedilerBebek yokken kv kp gelip kaldılar 1 hafta eşim rapor aldı evdeydi ben isteydim sabah 8 akşam 5,eve gelip hemen giriyodum mutfağa kv gelip yapılacak bişey var mı diye soruyodu yok diyodum neticede yapacak adam aksama kadar bi çorba kaynatır dimi ama geçen konusu oldu eşime dedim bu sefer yeni gelin gibi kırıtmak yok dedim çalıştırırım valla güldük geçti, çocuk olunca cidden zor oluyo şimdi bide bebeğinin tam ek gıda zamanı onu yedi bunu yedi yok yemedi diş falanda çıkarıyosa hepten beter kendileri düşünmüyosa alenen yardım isticeksin eşin söylesin diye bekleme
Onu Esim demiş ona gore ayarlicaklarmis gelmelerini lutfedipKibarca sehir dışına cikacagini soyle.
Yok canim daha neler olur mu hic öyle şeyvalla yap ezdirme kendini .
valla evinize misafr olarak gelen, üstelik eşinizin en yakınlarına (annesi, kardeşleri..) bu tavırla bunları siz söyleyebiliyorsanız gelin ağzınızı öpim.Hatta söyleyebilecek herkesin ağzını öpeyim.Öa
Ewet doğru burada bi evi var şehir dusindan geliyo. Tabiki uzulurum Esim böyle dese ama eşimin rahatsiz olduğu durumu ortadan kaldirmaya da calisirdim Esim gibi boswer demezdim
:) canım anlattığın gibiyse ben dayanamam ya herkesin bakış açısı farklıdır.Yok canim daha neler olur mu hic öyle şey
Bende diyemem canim diyemedim hic bi zamandavalla evinize misafr olarak gelen, üstelik eşinizin en yakınlarına (annesi, kardeşleri..) bu tavırla bunları siz söyleyebiliyorsanız gelin ağzınızı öpim.Hatta söyleyebilecek herkesin ağzını öpeyim.
Ne biliyim ya böyle düşünceleri okudukça ben misafirime gereksiz fazla saygı gösteriyorum galiba diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?