zlem Ylmaz n burnu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
unutulmaz dizisındekı özlem yılmazın burnuunu cok begenıyorum acaba doktorunu bilen varmııııııııııııııııııııııııııııı

AAAA ONUN BURNU ESTETIKMIYDIII BENIM HECC HABERIM YOKKK sositososito

öyle cnm burnu estetık ama dr kim yaaaa

unutulmaz dizisinin kadın başrol oyuncusumu bu isim?? tanıyamadım ben.hani şu ablasının nişanlısına aşık olan

ewt bu cok begenıyorum burnunu harika tam istedıgım gıbı

dizide izlerken uzun gözüküyordu fotolarda çok güzel gözüküyor estetikse çok doğal yapılmış

ben bir surata 2 saniye bakiyim, burnun estetik olup olmaigini hemen anliyorum, artik huy oldu;-) arkadaslarla bhse gririyorum hep hakli ciiyorum, gicik oluorlar. özlem yilmazin burnunun esteik oldugu ilk resimde belli zaten..

en kötü burun ameliyatlarından biri onunki...eskiden çok severdim onu ama ameliyattan sonra göresim bile gelmiyo özlem yıldızı ...........

bende de takıntı oldu artık
izlediğim her dizideki kızların burnuşunu izlemekten diziyi izleyemiyorum
kocişle de sürekli iddiaya giriyoruz
acaba estetiklimi değil mi hususunda hep ben kazanıyorumkaydirigubbakcemile2

ben sokakta yürürkende tahmin etmeye calisiyorm, hata bazilarina direk soruyorum, pardon doktorunuz kim diye, savunmaya gecemiyorlar bile hahahkaydirigubbakcemile3

birazda şansa bağlı ya kuzenimin burnu Allah vergisi çok güzel =)=)

evet canim dedigin gibi birazda sansa bagli,bana kk da bile soranlar oldu sizin burnunuz estetikmi diye.benimde dogal burnum herkeste cok begenir kimse inanmiyor dogal dedigimde genetik olsa gerek.

ya bende olmak istediğim için sürekli evde bununda estetikmiş şununda estetikmiş fln diorum annem artık bagırıo bana cok karsılar ya olmama pff.. ama böle yasamakta kolay deil yaa..

yesileyes seni çok iyi anlıorum aynısıda benim babam annemi kafaya aldım da :) babamı bi türlü ikna edemedim onuda bi etsemm hemen istanbula uçup sadullah beye görünmek istiyorummmmm .. ama babamı ikna edebilmenin yollarını bulmam lazımm. kızlarr yardım edinn :)) nasıl bi duygu sömürüsü yapmam lazımm D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…