arkadaşlar izmirde bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu veya hematoloji uzmanı var mı,,,gelin burda doktorlar hakkında fikir alışverişinde bulunalım benim de gittiğim birkaç doktor var ama çok fazla memnun kalmadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
kadın doğumcu izmirde kahraman kolday onun üstüne dr bilmem ben çok iyi bir jınekolog canım rahatlıkla gidebilirsin hem dr hemde psikolog gibi istersen sana telefon nosunu verebilirim
bornova manavkuyu ekadomda hüseyin ceyberi var canım bir kaç arkadaşım ona gidiyor..bende hamilelikleri sırasında yanlarında bulundum..aman yarabbi ne hastasına hakim ne kadar güven veren bir doktor bilemezsin..şimdi hamile kalsam 1 dakika düşünmem ona giderim...şiddetle tavsiye ederim..
umutluyuz merhaba.izmirliyim.şimdi antalyada yaşıyoruz.tam 12 yıl önce gebelik zehirlenmesi geçirdim ve bizim hayatımızı op.dr. murat ulukuş ve ekibi kurtardı.şu an ege üniversitesinde görevli.gitmeyi düşünürsen antalyadan banu şentürk minnettarlığımı iletirsen sevinirim...
arkadasım bende kahraman koldaya gitmeyi düşünüorum birsa bilgi verirmisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?