zmirde iyi bir kadn doum doktoruna veya hematoloji uzmanna ihtiyacm var diyenler

abogado iyi bayramlar cnm.kadın dogumcu bildiğim ayşen hnm.özel gazi hastahnesinde

Dr Fuat Akercan'a giden varmı nasıl

ben gittim hamileliğimde canım riskli gebelik uzmanı amniosentz ve cvs konusunda uzman ayrıntılı ultrasonu çok başarılı çok güzel son model bir ultrason cihazı en ufak bir ayrıntıyı gösteriyor özellikle benim gibi sorunlu gebelik geçirenlere tavsiye ederim

canım ben sana ekadomda hüseyin ceyberiyi öneririm
çok titiz ve ilgili bir doktor
eminim gidersen eğer çok memnun kalacaksın

kendi doktorum BURAK AĞCA'yı öneriyorum. alsancakta medhouse clinic. çok ilgili bir doktor. çok güven veren biri. insanı çok rahatlatıyor. herşeyi siz sormadan anlatıyor, daha sonra da bütün sorularınıza cevap veriyor. bebeği en ince ayrıntısına kadar inceliyor. ultrason aletleri süper. paragöz biri değil. istediğiniz an arayıp ulaşabiliyorsunuz. onda doğum yapan arkadaşlar da var, herkes çok memnun.

fiyatı ne kadar yüksekse okadar iyidir diye düşünüyordum yanılmışım.çok ünlü ali baloğlu na gittim.nettede videoları röportajlRI var.hiç memnun kalmadım.REŞAT BOZOKLAR I buldum.sü
per bir hekim.kesinlikle para onun için son planda.hastasıyla çok alakadar.
alsancakta:resat bozoklar
karataş hastanesinde de kadroda çalışıyor.

bende özeline hep gittim ama hiç gidilmemesi gereken tek doktor bence, çünkü bir hafta öncesine gittiğimde o ayrıntılı ultrasonda kanama olduğunu göremediğine göre ve de düşük yaşadığımda kendisşnş en son gördüğüme göre varın iyiliğini siz düşünün
ismi bile tüylerimi diken diken ediyor

Dr Fuat Akercan'a giden varmı nasıl
var arkadaşım başkasını bilmiyorum ama benim için inanılmaz kötü deneyim yaşadığım tek doktor,gayet rahat;kanaman olduğunda git hastaneye benim yapacağım birşey yok diyecek kadar.zaten gittiğinizde de ne kendisi ne asistanları orada nöbetçi doktor bakıyor o yüzden de gidip ne paranızı nede canınızı acıtın

ömer sudekan arkadaslar süperr...

Arkadaslar, öncelikle herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Doktor arayan her İzmirliye kesinlikle Ömer sudekana guvenmemesini söyleyebilirim. Yaklaşık 1,5yildir bebek istiyorum, herkesin Ömer Sudekan'i çok ovdugunu görünce ona gittim. Öncelikle inanılmaz paragoz, çok ilgisiz. Beni 4 ay boyunca 1 kere bile muayene etmeden ilaç içirdi. İnanın 1 kere bile kontrol etmedi, ne sorsam sakin ol diye cevapladı. Onun ilgisizliği yüzünden yumurtaliklarimda ilaçların oluşturduğu kıstı 3 ay sonra başka bir doktora gidince farkettik. Kistten kurtulmak için de 3 ay bekledik, tam 6 ayıma sebep oldu. Hayatımda kimseye ah etmedim ama ona ediyorum. Dediğim gibi çok ilgisiz, o kadar çok hastası varki sizin olmanız ya da olmamanız umurunda değil. 6 ay önce en son 5 kere hemşiresini arayıp acilen görüşmek istediğimi söyledim, hala beni arayacaklar. Sakin arkadaslar, sakin gitmeyin, paranıza, zamanınıza, en önemlisi bağladığınız umudunuza yazık...

kızlar ben hem ege üniversitesi hemde dokuz eylüle giden biri olarak en sonunda alsancakta önder bayata die bir doktor buldum tavsiye üzerine kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.alsancaktaki fransız kültür merkezinin tam karşısı dokuz eylül rektörlüğün orda. çok mütevazi işinin ehli rahatlatıcı bir doktor. isteyenlere telefon verebilirim.

Kesinlikle katılıyorummmmm! Hamileliğimin 5. haftasında ona gittiğimde , Ömer BEY "herşey harika gitmiş, vucudun bebege cabuk alışmış" dedi., 7. haftada kalp atışını duymaya gittiğimde yüzünü bile göremediğim (Atilla Bey bakmıştı) 9. haftada gittiğimde bebeğin kalbinin durmuş oldugunu bir saat sonra alınması gerektiğini söyledi yine Atilla Bey..Şoka girmiştim. Ömer Bey son derece ilgisiz, "Ne var bu çok normal" tarzında bir söylemle (Ben kulaklarımı kapatıp nasıl olurrr diye bağırırken o son derece rahat) bir saat içinde bebegi aldı. Sonra kontrole gittiğimde yine Ömer Beyi görmedim. Bir gece ağrıdan çığlıkla uyanıp sabahın köründe muayenehaneye gittiğimde yine onu görmedim... Toplam 4-5 efa gidip, gayet yüksek bir muayene ücreti ödeyip onu 1 kere görmüş oldum!! Aslında daha olumsuz yaşadıklarım var ama burada anlatmak bile doğru olmaz! Şuan da 33 haftalık hamileyim ve Prof. Dr Yakup Erata'ya gidiyorum! Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

Oncelikle bebeğin hayirla uğurla doğsun. Yaşadığın tatsız deneyim için de gecmis olsun. gerçi gecmis ama konu Ömer Sudekan olunca gecmis olsun demeden edemedim. Bu tavsiye ettigin doktor tüp bebek yapıyor mü? Beğendiğin yazıyı yazali çok oldu. Ben hala sonuçsuz uğraşıyorum. 3 ay önce ilk tüp bebek denemesinden hüsran yasadık. 1 hafta sonra dondurulmuş embriyo ile 2. denenecek olmaz ise yeni doktor arayacağım. Suan ki doktorum da felaket.

Benim ablamın 2 doğumunu da kahraman kolday gerçekleştirdi. Harika bir doktor. Bende tavsiye ederim.

merhaba..ben de mesajını geç goruyorum kusura bakma ondan gec cevap yazıyorum. YAKUP ERATA KADIN HASTALIKLARI & DOUM MERKEZ sitesine bir bakarsan belki sordugun sorunun cevabı vardır..inşallah en kısa zamanda istediğin bebege kavusursun

merhaba canım bende 15 haftalık hamileyim, senin bebişinde hayırlı ömürlü olsun.
yakup eratayı bende düşünüyorum ama fiyatlar konusunda kararsızım, ben normal istiyorum. 2 hafta önce kuzenimle gittiğimizde muayene ücreti 280 olmuş. senin doğumun nasıl oldu hangi hastanelerde yapıyor ne kadar tuttu toplam??

!!! kadin DOĞUM UZMANI A.SUPHİ TOPRAK HAKKINDA !!!! ÖZELLİKLE İZMİR VE ÇEVRESİNDEKİ ARKADAŞLARA DUYRULUR,,,AMAN DİKKAT!!!

Eşimin 16 haftalık gebeliği sırasında tatil amaçlı bulunduğum izmirde eşimin kanama geçirmesiyle acil doktor arayışına geçip gaziantepte bulunan hekimimizin tavsiyesiyle izmir menemende ara bir çıkmaz sokakta kadın doğum uzmanı olan A.SUPHİ TOPRAK isimli doktora 60 km yol yaparak ulaştık,,,doktorluğun vicdanı kısmını kaybedip parasal kısmını kendine şiar edinmiş olduğunu anladığımız A.SUPHİ TOPRAK bize çok yoğun olduğunu ancak aralarda bakabileceğini zaten bir daha yanına gelmeyeceğimizi! ama muayene ücreti dışında 300 tl daha verirsek HAYATIMIZI KURTARACAĞINI ! ,,sekreterinin bizi davet edip hata ettiğni,sekreterini yanına çağırıp SENİ KOVARIM diyerek bırakın doktorluğu insanlıktan uzak bir tavırla ve bozuk bir ruh haliyle insanlara para karşılığında her işi yapabilecek bir doktor! imajını sergilemiştir,,,bu durumlara başta sekreteri,ben,kayınbabam ve eşim birebir muhattap olduk,,,denize düştüğümüzden herşeye tamam diyip kendine sarılacağımızı düşünen hiçbir etik değeri bulunmayan doktor müsvettesi bizi o durumda paranız yoksa senet yapalım diyerek ikinci kez zedelemiştir.Bu doktorun doktorluk mesleğini hangi amaçla eda ettiğini kendine hatırlatacağınızı umut ederek bu tip insanlara fırsat vermemenizi temmenni ederim...
eşimin yazmış olduğu şikayet metnini paylaşmak istedim,,,daha yazılmayanlarıda var ama bilinçli olursak bu tip meslek kalıntılarının prim yapmamasını sağlarız arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…