Dr Fuat Akercan'a giden varmı nasıl
bende özeline hep gittim ama hiç gidilmemesi gereken tek doktor bence, çünkü bir hafta öncesine gittiğimde o ayrıntılı ultrasonda kanama olduğunu göremediğine göre ve de düşük yaşadığımda kendisşnş en son gördüğüme göre varın iyiliğini siz düşününben gittim hamileliğimde canım riskli gebelik uzmanı amniosentz ve cvs konusunda uzman ayrıntılı ultrasonu çok başarılı çok güzel son model bir ultrason cihazı en ufak bir ayrıntıyı gösteriyor özellikle benim gibi sorunlu gebelik geçirenlere tavsiye ederim
var arkadaşım başkasını bilmiyorum ama benim için inanılmaz kötü deneyim yaşadığım tek doktor,gayet rahat;kanaman olduğunda git hastaneye benim yapacağım birşey yok diyecek kadar.zaten gittiğinizde de ne kendisi ne asistanları orada nöbetçi doktor bakıyor o yüzden de gidip ne paranızı nede canınızı acıtınDr Fuat Akercan'a giden varmı nasıl
var arkadaşım başkasını bilmiyorum ama benim için inanılmaz kötü deneyim yaşadığım tek doktor,gayet rahat;kanaman olduğunda git hastaneye benim yapacağım birşey yok diyecek kadar.zaten gittiğinizde de ne kendisi ne asistanları orada nöbetçi doktor bakıyor o yüzden de gidip ne paranızı nede canınızı acıtın
Arkadaslar, öncelikle herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Doktor arayan her İzmirliye kesinlikle Ömer sudekana guvenmemesini söyleyebilirim. Yaklaşık 1,5yildir bebek istiyorum, herkesin Ömer Sudekan'i çok ovdugunu görünce ona gittim. Öncelikle inanılmaz paragoz, çok ilgisiz. Beni 4 ay boyunca 1 kere bile muayene etmeden ilaç içirdi. İnanın 1 kere bile kontrol etmedi, ne sorsam sakin ol diye cevapladı. Onun ilgisizliği yüzünden yumurtaliklarimda ilaçların oluşturduğu kıstı 3 ay sonra başka bir doktora gidince farkettik. Kistten kurtulmak için de 3 ay bekledik, tam 6 ayıma sebep oldu. Hayatımda kimseye ah etmedim ama ona ediyorum. Dediğim gibi çok ilgisiz, o kadar çok hastası varki sizin olmanız ya da olmamanız umurunda değil. 6 ay önce en son 5 kere hemşiresini arayıp acilen görüşmek istediğimi söyledim, hala beni arayacaklar. Sakin arkadaslar, sakin gitmeyin, paranıza, zamanınıza, en önemlisi bağladığınız umudunuza yazık...
Kesinlikle katılıyorummmmm! Hamileliğimin 5. haftasında ona gittiğimde , Ömer BEY "herşey harika gitmiş, vucudun bebege cabuk alışmış" dedi., 7. haftada kalp atışını duymaya gittiğimde yüzünü bile göremediğim (Atilla Bey bakmıştı) 9. haftada gittiğimde bebeğin kalbinin durmuş oldugunu bir saat sonra alınması gerektiğini söyledi yine Atilla Bey..Şoka girmiştim. Ömer Bey son derece ilgisiz, "Ne var bu çok normal" tarzında bir söylemle (Ben kulaklarımı kapatıp nasıl olurrr diye bağırırken o son derece rahat) bir saat içinde bebegi aldı. Sonra kontrole gittiğimde yine Ömer Beyi görmedim. Bir gece ağrıdan çığlıkla uyanıp sabahın köründe muayenehaneye gittiğimde yine onu görmedim... Toplam 4-5 efa gidip, gayet yüksek bir muayene ücreti ödeyip onu 1 kere görmüş oldum!! Aslında daha olumsuz yaşadıklarım var ama burada anlatmak bile doğru olmaz! Şuan da 33 haftalık hamileyim ve Prof. Dr Yakup Erata'ya gidiyorum! Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ediyorum.
Oncelikle bebeğin hayirla uğurla doğsun. Yaşadığın tatsız deneyim için de gecmis olsun. gerçi gecmis ama konu Ömer Sudekan olunca gecmis olsun demeden edemedim. Bu tavsiye ettigin doktor tüp bebek yapıyor mü? Beğendiğin yazıyı yazali çok oldu. Ben hala sonuçsuz uğraşıyorum. 3 ay önce ilk tüp bebek denemesinden hüsran yasadık. 1 hafta sonra dondurulmuş embriyo ile 2. denenecek olmaz ise yeni doktor arayacağım. Suan ki doktorum da felaket.
kızlar peki bildiğiniz bayan doktor yok mu ?
Kesinlikle katılıyorummmmm! Hamileliğimin 5. haftasında ona gittiğimde , Ömer BEY "herşey harika gitmiş, vucudun bebege cabuk alışmış" dedi., 7. haftada kalp atışını duymaya gittiğimde yüzünü bile göremediğim (Atilla Bey bakmıştı) 9. haftada gittiğimde bebeğin kalbinin durmuş oldugunu bir saat sonra alınması gerektiğini söyledi yine Atilla Bey..Şoka girmiştim. Ömer Bey son derece ilgisiz, "Ne var bu çok normal" tarzında bir söylemle (Ben kulaklarımı kapatıp nasıl olurrr diye bağırırken o son derece rahat) bir saat içinde bebegi aldı. Sonra kontrole gittiğimde yine Ömer Beyi görmedim. Bir gece ağrıdan çığlıkla uyanıp sabahın köründe muayenehaneye gittiğimde yine onu görmedim... Toplam 4-5 efa gidip, gayet yüksek bir muayene ücreti ödeyip onu 1 kere görmüş oldum!! Aslında daha olumsuz yaşadıklarım var ama burada anlatmak bile doğru olmaz! Şuan da 33 haftalık hamileyim ve Prof. Dr Yakup Erata'ya gidiyorum! Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?