zmirin tatl hatunlar yamura inat bulutu... yi ki de bulutu....

opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan

öyle tatlı öyle içtendindi eve davet etmen bile ne kadar içten olduğunun kanıtıydı seve seve geliriz canım benim yaaa.dostluklarımızın hiç bitmemesi dileğiyle...:içelim:a.s.

:asigim:

canım izmirimm buluşmuşş çokta gusel olmuşş..
Dostluğunuz daim olsun kızlar...

a.s.

güzel izmirin güzel kızlarııııı

hepinize Bursa dan kucak dolusu sevgilierrr

harika çıkmışsınız tüm resimelrde bakmaya doyamadımmmm

güzel izmirin güzel manzaralarıyla açılış fikri de harika olmuş içim açıldı resmen canlarım....

sıcacıktır izmir eminim buraya göre:)))

birlikteliğinizin hiç bozulamamsı dileğiyle sevgiler

Sizleri özlemişim,dostluğunuz daim olsun!Başkent ten sevgileropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniza.s.:enbuyukkk:

Sizleri özlemişim,dostluğunuz daim olsun!Başkent ten sevgileropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniza.s.:enbuyukkk:

manzara buluştuğumuz yerin resimlerinden oluşuyor canlar..cidden mistik hoş bir havası var..çok teşekkürler güzel yorumlarınız için..kendi adıma sizleri de misafir etmekten mutluluk duyarım...opuyorumnanaktan

Toplantıyı düzenleyenin eline,katılanların keyfine,bu sayfalara güzel sözleri ,temennileri yazanların yüreğine,katılamayıp,hayıflananlara ,bi daha ki toplantıya gitmeye hazırlanan bütün İzmir hatunlarına helal olsun.Muhabbetiniz ve dostluğunuz daim olsun

gel ablam gel başımın üstünde vakitlice gelde iki lafın belini kıralım :)

en güzel bu şekilde özetlenirdi herhalde..seninde ağzına yüreğine sağlık tatlım..opuyorumnanaktan

maşallahh maşallahh
hepiniz çok güzelsiniz.
dostluğunuz daimi olsun.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Harikasınız hanımlar,kıskandım valla, sıcak samimi bir ortam olduğu o kadar belli ki.Cancazım seni görmek çok güzeldi arkadaşım

kizlar masallah size allah nazarlardan korusun cok guzel bi bulusma olmus hepiniz cok ama cok sekersinizz

Prensesim saol hayatım opuyorumnanaktan

tatlım pınar ablaya haber vermıstım gelemeyecegimi ...bir defakı sefer bir aksilik cıkmazsa kesin gelecegim cnm opuyorumnanaktan

canlarımmmmm bir sonrakı bulusma ne zaman ?

Kışın zor oluyor hava da erken karardığı için, ama livim bir dahaki buluşmada senin de olmanı istiyorum ben opuyorumnanaktan

Güzel kalpli incitanemtuanam opuyorumnanaktan

Teşekkür ederiz Songülcüm opuyorumnanaktan

esmerim güzelimmmmm,ilgin için teşekkür ederim
ben evdeydim torunumu baktım,hava soğuktu,çıkaramazdım onu dışarı ,birde çok hareketli baş edemezdim onunla,bende kuzucuğumla evde eğlendikhihoyyyt

Hakikaten çok soğuktu, bu seferlik böyle oldu ama bi dahaki buluşmayı kaçırmayacağını biliyorum zemuszemus

Artık herkesi çok eskiden tanıyormuş gibi oldum ben zaten,
hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

canım bende sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum. artık buluşmalarımızda yanımızda olursun. :lepi: bu arada buluşmalarımız alışkanlık yapar. benden demesi.:roflol::roflol::roflol:

canım bende seninle tanışmayı ve yüz yüze sohbet etmeyi arzu ederim. kocaman öpüyorum seni.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canım daha önceki yazımda da demiştim. izmir buluşmaları alışkanlık yaratıyor.:roflol: gelemediğim zaman aklım sizde kalmıştı. bu sefer ne yapıp edip geldim. gelmeyede devam edeceğim galiba.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

pınarcım o gün çok yorulmuş olmama rağmen bende de o gülümseme vardı. o kadar mutluydum ki sözle anlatılamaz. hepinizi çok seviyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…