Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm..çoğu kişi ezberledi artık ama ben yinede yazayım..doğumum Akademi Hastanesinde olacak.Nuri Hüseyinoğlu doktorum..yaklaşık 1 ayım kaldı doğum için.doğumdan sonra hastane izlenimlerimi paylaşırım sizlerle burada inş..sağlıklı günler herkese..
bende akanemiye gidiyorum canım figen hanıma ama cok fazla ilgili degil 23. haftamdayım nuri bey cok cana yakın ilgili birisi acaba degiştirsemmi doktorumu diye düsünüyorum
sezencim nuri bey ayrıntılı ultrason yani 4 boyutlu ultrason sonucu falan istedimi senden
canım sen sezaryenmi düşünüyorsun normalmi
cnm nuri bey kesinlikle normal doğum taraftarı.bir sorun olmadığı sürece..ama ben sanırım sezeryan olucam.doğum anında acı çekmektense sonradan acı çekmeye razıyım..sezeryana adapte oldum cnm ben.doktor bey seni kandırırım normal yaparsın diyo ama fikrimin değişeceğini pek sanmıyorum:))dediğim gibi adapte oldum artık sezeryana..:Saruboceq:
ben izmitte konak hastahanesi erkan beye gidiyorum son derece zeki konuşkan bir doktor benn çok memnunum üçüzlerimin takibini ona yaptırıyorum allah nasip ederse doğumuda orda yapmayı düşünüyorum :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
arkadaşlar izmitte benim de doktor bulmam gerekli .daha 6haftalık hamileyim
şuan izmit dışında çalışıyorum ama sonra oraya dönücem o yüzden tavsiyeleriniz çok iyi gelicek.
Bu arada konakta veya akademide muayene ücreti varmı emekli sandığına bağlıyım. doğum ücretlerinide paylaşabilirmisiniz..Çok sordum galiba
Herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum.