zmitli hamiler nerde dogum yapacaksnz

slm arkadaşım..akademide muayene ücreti emekli sandığı 20 tl.
doğum ücreti:normal 710 sezeryan:1015
sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğimle..

Ayşegülcüm tşk ederim ilgindenbuyrunnnnnnnnn ben şuan izmitte değilim ama çok karasızım nolcak napıcam daha yolun başındayım :sm_confused:

bende en azından muayenelerde özele gitmek isterim ama doğum konusunda özel hastaneler yetersiz kalabilir gibi geliyor neyse daha zamanım varr :Saruboceq: allah isteyen herkese nasip etsin

merhaba arkadaşlar
bende daha çok teni hamileyim hamile kalmaya karar verince akademi hastanesinde Gökhan Gümüştaş'a gittim kontrollerimi yaptırdım bana hamile kalmadan önce yapmam gerekenleri anlattı 3 ay önce doğum kontrol hapını bıraktırıp 3 ay boyunca hamile kalmamamı istedi rahim duvarının kalınlaşması gerekiyormuş ve yine 3 ay önce folik aside başladım.
hamile olduğumu öğrendim ve hemen randevu aldım bugun ilk kontrolüme gidicem çok ilgili bir dr. daha önce gidenlerden de çok pozitif şeyler duyunca sanırım doğum içinde aynı dru tercih ederim

konak hastahenesinde erkan beyin sgk ile anlaşması iptal olmuş bide çarşıda varmış hastahaneleri orada sgk ile anlaşmalılara bakıcakmış çok üzüldüm çarşı konağı bilen varmı

dr ismail yılmaza gidiyorum doğumuda marmara hastahanesinde ona yaptırıcam daha önce yeğenlerimin doğumuna girmişti ailece memnunuz şimdide 2 kuzen gidiyoruz tavsiye ederim

Pitos25, Çarşıdaki konak tıp merkezini ben biliyoroum canım.
Bende Erkan beye gidiyorum. Aradım çarsı konak tıp mrk ve görüştüm. hatta önümüzdeki hafta perşembe için randevu aldım.
Yalnız çalışan memurlar için konak tıp ta da anlaşma yokmus, muayene ücreti olarak da 80 TL verecekmişiz. Konak hastanesinde de muayene 100 TL.

merhabalar.
ben de erkan bey e gidiyorum.37 haftalık hamileyim. doğumu konak ahstanesinde yapacağım ama ben sezaryen olmak istemiyorum. erkan bey de pek normal doğum taraftarı değil. ben de ameliyattan çok korkuyorum. doktorumu nasıl ikna edicem bilemiyorum.

merhaba kızlar
bende 28+1 hamileyim. Doktorum Konaktaki Erkan Türköz. Ben de son derece memnunum. SGK ile hastanenin anltlaşması bitmiş. Tıp merkezinde SGK ile anlaşma varmış. Benin 2,5 ayım kaldı doğuma. Başka yer ve doktora gitmememye eski doktoruma devam etmeye karar verdim.

merhaba arkadaşlar
bende daha çok teni hamileyim hamile kalmaya karar verince akademi hastanesinde Gökhan Gümüştaş'a gittim kontrollerimi yaptırdım bana hamile kalmadan önce yapmam gerekenleri anlattı 3 ay önce doğum kontrol hapını bıraktırıp 3 ay boyunca hamile kalmamamı istedi rahim duvarının kalınlaşması gerekiyormuş ve yine 3 ay önce folik aside başladım.
hamile olduğumu öğrendim ve hemen randevu aldım bugun ilk kontrolüme gidicem çok ilgili bir dr. daha önce gidenlerden de çok pozitif şeyler duyunca sanırım doğum içinde aynı dru tercih ederim
canım bende akademide nuri beye gidiyorum gökan beye annemde gitmişti eşimin amcasının kızıda gerçekten çok iyi ve ilgili bir doktor
hastanede çalışan bir arkadaşım da iki erkek doktorunda çok iyi oldugunu fakat gökhan beyin sezeryan taraftarı oldugunu söylemişti eğer normal doğum istiyorsan doktorunu her fırsatta bilgiledir eşimin amcasının kızıda çok memnun kendisinden ama onuda allem edip kallem edip sezeryana almış :))

dr ismail yılmaza gidiyorum doğumuda marmara hastahanesinde ona yaptırıcam daha önce yeğenlerimin doğumuna girmişti ailece memnunuz şimdide 2 kuzen gidiyoruz tavsiye ederim

2001 yılında annem devlet hastanesinde rahimlerindeki kist dolayısıyle amelyat oldu ismail beye
annemin içinde gazlı bez unutmuş, kadın 3-5 gün sonra vajinasından bişeyler çıktıgını görünce korkudan ölmüştü sonrasıdna birde baktıkki tampon bezini içeride unutmuş bakteri enfeksiyon ne ararsan oluştu annemin başı hastalıktan kurtulmadı o yüzden o doktordan nefret ediyorum
ayrıca para göz biri

merhabalar.
ben de erkan bey e gidiyorum.37 haftalık hamileyim. doğumu konak ahstanesinde yapacağım ama ben sezaryen olmak istemiyorum. erkan bey de pek normal doğum taraftarı değil. ben de ameliyattan çok korkuyorum. doktorumu nasıl ikna edicem bilemiyorum.

ne günlere kaldıkyaa normalde kadınlar sezeryan omlak ister doktorlar vazgeçirmeye çalışır ama şimdilerde hastalar doktorları vazgeçirmeye çalışır oldu bu doktorları anlamıyorum zaten bi kaç kuruş fazla için annelerin sağlığğını tehlikeye atıyorlar yurtdışında mecburi bir durum olmadıkça sezeryanın adı bile anılmıyorken türkiyede normal doğumu unutur olduk neredeyse

doktorumu bu yüzden çok seviyorum gerekmedikçe sezeryana çok karşı

Merhaba,

Ben 4-5 doktor değiştirdikten sonra Konak Hastanesinde Erkan bey'e gittim.
Gerçekten Erkan bey hakkında duyduklarım cok doğruymus.
Şiddetle tavsiye ediyorum kendisini. Diğer doktorlara soru sorarsak cevap alıyorduk, ama Erkan bey benim aklıma gelmeyen soruları bile kendisi bana şunu sormayacakmısın, bunu sormayacakmısın diye yönlendirerek acıklamalarda bulunuyor.

Konakta görevliye sordum, (doğumuma cok oldugu için resmi rakamlar olmamakla birlikte duydugumu da paylaşayım isterseniz.)

Normal doğum için 800-1000 arası, sezeryan: 1000 - 1250 arası dediler. c(Ama gelişecek komplikasyonlara göre fiyatları o zaman kesinleştirirsiniz dediler)

Muayene ücreti ise: Memurum, 50 YTL veriyoruz. (sevkli), Sevksizlerden sanıyorum 110 alıyorlarmıs.
Am a yinede detaylı bilgiyi Konak hastanesini arayıp alabilirsiniz.
mrb ilnar.bende konağa gideceğim.çalışan emekli sandığına bağlıyım ve bana muayene 15 tl normal doğum ikiyüz tl civarı sezeryan üçyüztl civarı dendi.tam rakamları hatırlayamadm niye böyle farklılıklar var acaba..

pitos zor olmuyormu sakaryadan izmite gelmek ben maşukiyedeyim derinceye bile cesaret edemedim doğum sırasında yetişemem filan diye :))

sezen maşukiyenin neresinde oturuyorsun eşimde maşukiyeli ve çok sık gelip kalıyoruz istanbulda oturuyorum oğluma hamileyken 8 ayımdan sonra hep dr oraya geldim önce izmitte funda sarıcalıoğluna ordan gölcükte resul patana gittim doğumumuda onda yaptım iki drdan da çok memnunum şimdi ikinciye hamileyim ve doğumuma yakın fakülteye gitmeyi düşünüyorum fakültede bildiğiniz bir dr varmı biraz uzun oldu ama :utangac:kusura bakamyın

akademide gökhan gümüştaşa gidiyorum çok memnunum herkezin söyledigi gibi sezeryan canlısı degil
öyle olsaydı ben normel dogum yapmazdım...

merhabalar...anne adayı olup doktor arayanlara bu mesajım...Şu ana kadar tanıdığım,bildiğim en mükemmel doktoru tavsiye etmek istiyorum..Akademi Hastanesi,Nuri Hüseyinoğlu...Cana yakın,kibar,profosyonel ve herşeyden önemlisi insana sonsuz güven veren biri..Başka yerlerde başka isim aramaya gerek yok..Sağlıklı günler diliyorum...

Merhaba hanımlar siteye yeni üye oldum. 5 aylık hamileyim.Akademi Hastanesi Nuri Hüseyinoğlu doktorum ve çok memnunum hakikaten çok kibar ve çok ilgili.Normal doğumdan bende korkuyorum.Aklımın bir köşesinde hep sezeryan var.ılk haftadan bugüne Nuri bey'e kontrole gittim gitmeyede devam edeceğim.Doğumumuda Akademi Hastanesinde Nuri bey'de yapmayı düşünüyorum.Akademi Hastanesinde doğum tecrübesi yaşamış arkadaşlar yokmu lütfen paylaşsınlar.

bende 27 haftalık hamileyim konak hastanesinde erkan beye gidiyorum çokkkkkk memnunum muayne 54 tl normal doğum 500tl sezeryan 750 tl benceçokk iyi biyer herkese tavsiye ederm:52::49::49::emir_bebek::2::37:

Arkadaşlar peki demet boyacı hakkında fikir sahibi olanınız varmı?bazı tanıdıklarım çok memnunken bazıları da yaka silkerek bahsediyolar çok kararsız kaldım.:26:

Back
X