Geçmiş olsun.Ben de araştırdım gecikme yapmıyormuş zona ilaçları.Emin olmak için buraya yazdım.Cevap için teşekkür ederimBen de geçirdim, ilaç da kullandım etkilemedi.
Nasıl atlattiniz zonayi ya bı oneri verirmisinizBen de geçirdim, ilaç da kullandım etkilemedi.
İkinci gününden itibaren ilaç kullanmaya başladımNasıl atlattiniz zonayi ya bı oneri verirmisiniz
Kac günlük du hapiniz bana 7 günlük verdi ilk gün ki hap malesef korktuğum için pskolejik midem bulandı fayda etmedi diye dusunuyom bugün attım ağrı kesiciler ile .kabarcıklar nasıl gidicekİkinci gününden itibaren ilaç kullanmaya başladım
Hap ve krem ile yaklaşık 2 hafta sürdü sanırım emin değilim
Evet ben de 7 günlük olanı kullandım bir de krem işteKac günlük du hapiniz bana 7 günlük verdi ilk gün ki hap malesef korktuğum için pskolejik midem bulandı fayda etmedi diye dusunuyom bugün attım ağrı kesiciler ile .kabarcıklar nasıl gidicek
Doktor bana bunun kremi yok dedi vermedi ya varmiymis kremi? evde olandan aloeverali kremi suruyom kasinmami durdursun diye inan çok kaşınıyor bı şekilde kafamı başka şeylere odaklayip unutturuyom orayıEvet ben de 7 günlük olanı kullandım bir de krem işte
Fayda ediyor etmez mi
Kabarcıkların üstüne kreminizi sürün kaşıyıp oynamayın
Alıntılamayı unutmuşum ilacı bir üst mesajda paylaştımDoktor bana bunun kremi yok dedi vermedi ya varmiymis kremi? evde olandan aloeverali kremi suruyom kasinmami durdursun diye inan çok kaşınıyor bı şekilde kafamı başka şeylere odaklayip unutturuyom orayı
Cokk teşekkür ederimAlıntılamayı unutmuşum ilacı bir üst mesajda paylaştım
Ben 23 yaşında geçirdim bana da aynı şeyi söylediler, ama geçti. üzülmeyin sizinki de geçecekCokk teşekkür ederimyarın alıyım yeterli iyilesiyim. Bu arada yaşınız kaç benimki 25 doktor yaşımın erken olduğunu söyledi üzüldüm bu yaşlarda ortaya çıkan bişey değil dedi .bnde biraz panik atak var korktum
İnşallah canım tekrardan teşekkür ederimBen 23 yaşında geçirdim bana da aynı şeyi söylediler, ama geçti. üzülmeyin sizinki de geçecek
acil şifalar dilerim ❤
Sizin nekadar zamanda geçti bir şey yaptınız mı bende Zona olmuşum çok ağrım var bacağımda kasığımda yürüyemiyorum. Ne olur bildiğiniz yaptığınız birşey varsa Allah rızası için söyleyin ölmeyi isteyecek hale geldim hergün ağlamaktan acı çekmekten halim kalmadı bana dua edin dayanamıyorumBen 23 yaşında geçirdim bana da aynı şeyi söylediler, ama geçti. üzülmeyin sizinki de geçecek
acil şifalar dilerim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?