Zona adet dönemini etkiler mi ?

ruhay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
2.739
2.718
53
Merhaba.Son adet tarihim 20 Eylül.Adetin 3.günü gonal f başladı doktorum.6.gün gittim yumurtaların büyümemiş dedi tedaviyi iptal edelim dedi.Biosteron dhea omepa Q10 ve duphaston başladı.İlaçlara başladım.4.günü zona olduğumu öğrendim.Diğer ilaçlarla beraber zona ilaçlarını kullanmaya başladım.Duphastonu sadece 1 hafta kullandım çünkü ağır geldi.Ama diğerlerini kullanmaya devam ettim.Genelde adetim 25-30 arası gelir .Sadece bir kez bu kadar gecikti o zaman hayıt hapı kullanmıştım doktora sormadan onun dışında bu kadar geciktiğini hatırlamıyorum.Doktoruma sordum verdiğim ilaçlar gecikme yapmaz dedi.Zona için kullandığım ilaçlar da gecikme yapmazmış.Bugün son adetimin üzerinden 42 gün geçti hala adet olmadım olacağa da benzemiyor.Doktorum bu hafta il dışında haftaya gelecek.Kontrol haftaya kaldı.Test yapmadım negatif görmekten korktuğum için..Gebelik belirtisi hiç yok ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi.Sadece ara ara sıcak basıyor.Kabızlık var ve beyaz bir akıntı gördüm lavaboda iki kez.Akıntım falan da yok hiç.Gebelikte akıntı olurmuş.Gebelik var mı diye de düşğnmeden edemiyorum.

Bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim

Nasıl atlattiniz zonayi ya bı oneri verirmisiniz
İkinci gününden itibaren ilaç kullanmaya başladım
Hap ve krem ile yaklaşık 2 hafta sürdü sanırım emin değilim
Tedaviye ne kadar erken başladığınız iyileşme süresini etkiliyor diye biliyorum

İkinci gününden itibaren ilaç kullanmaya başladım
Hap ve krem ile yaklaşık 2 hafta sürdü sanırım emin değilim
Kac günlük du hapiniz bana 7 günlük verdi ilk gün ki hap malesef korktuğum için pskolejik midem bulandı fayda etmedi diye dusunuyom bugün attım ağrı kesiciler ile .kabarcıklar nasıl gidicek

Kac günlük du hapiniz bana 7 günlük verdi ilk gün ki hap malesef korktuğum için pskolejik midem bulandı fayda etmedi diye dusunuyom bugün attım ağrı kesiciler ile .kabarcıklar nasıl gidicek
Evet ben de 7 günlük olanı kullandım bir de krem işte
Fayda ediyor etmez mi
Kabarcıkların üstüne kreminizi sürün kaşıyıp oynamayın

Evet ben de 7 günlük olanı kullandım bir de krem işte
Fayda ediyor etmez mi
Kabarcıkların üstüne kreminizi sürün kaşıyıp oynamayın
Doktor bana bunun kremi yok dedi vermedi ya varmiymis kremi? evde olandan aloeverali kremi suruyom kasinmami durdursun diye inan çok kaşınıyor bı şekilde kafamı başka şeylere odaklayip unutturuyom orayı

Doktor bana bunun kremi yok dedi vermedi ya varmiymis kremi? evde olandan aloeverali kremi suruyom kasinmami durdursun diye inan çok kaşınıyor bı şekilde kafamı başka şeylere odaklayip unutturuyom orayı
Alıntılamayı unutmuşum ilacı bir üst mesajda paylaştım

Alıntılamayı unutmuşum ilacı bir üst mesajda paylaştım
Cokk teşekkür ederim yarın alıyım yeterli iyilesiyim. Bu arada yaşınız kaç benimki 25 doktor yaşımın erken olduğunu söyledi üzüldüm bu yaşlarda ortaya çıkan bişey değil dedi .bnde biraz panik atak var korktum

Ben 23 yaşında geçirdim bana da aynı şeyi söylediler, ama geçti. üzülmeyin sizinki de geçecek
acil şifalar dilerim ❤

Ben 23 yaşında geçirdim bana da aynı şeyi söylediler, ama geçti. üzülmeyin sizinki de geçecek
acil şifalar dilerim ❤
Sizin nekadar zamanda geçti bir şey yaptınız mı bende Zona olmuşum çok ağrım var bacağımda kasığımda yürüyemiyorum. Ne olur bildiğiniz yaptığınız birşey varsa Allah rızası için söyleyin ölmeyi isteyecek hale geldim hergün ağlamaktan acı çekmekten halim kalmadı bana dua edin dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…