Zona virüsümü

birmavigunu5

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
401
74
18
25
Merhaba arkadaşlar benim vücudumun belli yerlerinds sizlamalarim vardi .bugün o bölgede içi sıvı dolu sivilceler çıktığını gördüm çöktü ama neyse akşam da kalcamda far ettim hassasiye ve acıma sivilceli şeyler.bunlar.zonami nasıl geçirdiniz yardımcı olur musunuz çok sızlıyor. Dün konu acmistim yazan olmamisti yardımcı olurmusunuz

Muhtemelen zonadır. Cilt doktoruna gitmediniz mi? Son zamanlarda büyük bir sıkıntı, sorun yaşadınız mı sizi üzecek bir şey.

Muhtemelen zonadır. Cilt doktoruna gitmediniz mi? Son zamanlarda büyük bir sıkıntı, sorun yaşadınız mı sizi üzecek bir şey.
Ben bebek tedavisindeyim ona biraz üzülüp stres etmiş olabilirim esimlede 2 gün önce kavga etmiştik çok üzülmüştüm bı anda olabilirmi bu .tedavisi hızlı yanıt verirmi çok sızlıyor vicudumm

Ben bebek tedavisindeyim ona biraz üzülüp stres etmiş olabilirim esimlede 2 gün önce kavga etmiştik çok üzülmüştüm bı anda olabilirmi bu .tedavisi hızlı yanıt verirmi çok sızlıyor vicudumm
Yani eşinizle kavga etmekle zona çıkmaz. Daha uzun süreli maddi manevi sıkıntı, borç vs gibi. Yine de doktora gidip gösterin mutlaka. İlacı var.

Bence bağışıklık düşünce de oluyor zona, salgın dönemi ondan bağışıklık düşmüş olmasın?

Bu yıl zona vakası o kadar arttı ki bende gebelik planlamasına girdiğimiz ay zona oldum doktorum zona bitmeden gebe kalmanı önermiyorum demişti zona testi yaptım enfeksiyon doktorunda.
Doktor hatta bana kızmıştı benim çok stresli ve üzüntülü zamanlarım olmuştu cilt hastalıklarının çoğu zaten stresten. Bebeğimi kaybetmiştim 7 aylıkken onun acısı vardı. 15-20 gün içinde tedavi edildiği takdirde geçiyor ama mutlaka doktora gidip ilaç almalısınız yoksa iyileşme süresini uzatırsınız

Merhaba arkadaşlar benim vücudumun belli yerlerinds sizlamalarim vardi .bugün o bölgede içi sıvı dolu sivilceler çıktığını gördüm çöktü ama neyse akşam da kalcamda far ettim hassasiye ve acıma sivilceli şeyler.bunlar.zonami nasıl geçirdiniz yardımcı olur musunuz çok sızlıyor. Dün konu acmistim yazan olmamisti yardımcı olurmusunuz
Bir aydır zona ağrısı çekiyorum.Şu yaşıma kadar böyle bir hastalık yaşamadım.İlaçları kullandım ama hastalık geçmedi.Evlendiğimden beri çocuk istiyorduk.Bu ay yine tedaviye başlamıştık.İlaçları kullanırken zona oldum.Ağrılardan kendimi unuttum adet olup olmadığım aklıma bile gelmedi.Sonra farkettim ki adet günüm geçmiş Bugün tam 40 gün geçt önceki adetimin üstünden.Doktoruma sordum ilaçlar mı geciktirdi diye gecikme yapmazlar dedi.Kontrole gideceğim.Gebelik olduğunu düşünmüyorum eğer varsa bir sürü ilaç kullandım

Back
X