Zonguldak///67

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cosmo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar ben ankaralıyım ama iş nedeniyle çaycumada yaşıyorum hepinize tekrar merhabalar...
çaycumalı hemşerim. bende çaycumadayım nolur biri monoton diye bi şey yassın yaww kimse beni duymuyomu lütfeeenCADIARZU
monoton sana da merhaba canım neresindesin çaycumanın...:dance:

bende zonguldaklıyım..burda doğup büyüdüm..eşim de buralı olduğu için burdan ayrılmam gerekmedi..ereğlideyim..

Bizim Komşular Zonguldakli Hiç Iyi Insan Değiller Umarim Hepiniz öyle Değilsinizdir Aman Aman
merhaba her toplumdan iyi ve kötüler çıkabilir bu nu tümüne mal etmemek gerekir diyorum,pazardada nasıl kaliteli ve bozulmuş daha kötüsü çürüklerin olduğu gibi herkes aynı olamazki kardeş kardeşin arasında bile karekter farkı oluyora.s.:enbuyukkk:

Merhaba kizlar. Bende Zonguldakliyim. Cocuklugum göbü de gecti.Ortaokul ve liseyi kilimlide okudum.Simdi Almanyada yasiyorum.Coook özledim memleketimi. Heryaz gelmeye calisiyorum ama sayili gün maalesef yetmiyor iste.Of memleket offf...

bende zonguldaklıyımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.

alooo yokmu zonguldaklı yaaa :1shok:nerdesiniz bayanlaaaarrrrrr

slm güzel ereğlimin güzel insanı.nerelerdesiniz.her gece giriorum buraya ama kimseleri göremiorum.bu gece yine kimsecikler yok.:uhm:

sorma canım ya koskoca kadınlar kulubünde yok heralde hemşerimiz dahaCADIARZU

arkadaşlar bende zonguldak merkezde oturuyorum ama nişanlıyım yazın sakarya karasuya gelın gıtcem zonguldaktan ve ailemden ayrılcam icin cok üzülüyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…