• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor ama başarmam gereken diyet

elifhiranur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
38
Puanlar
3
Herkese merhaba
Diyete başlıyorum önceden de başlamıştım ama devam edememiştim bazı sorunlar olmuştu pes etmiştim bugün bir karar aldım başarmak istiyorum yapabilirim ve yapcam motivasyon olarak çok çökük oluyorum aşırı yeme bozukluğum var ama bir haftadır kendimı deniyorum tatlıdan ekmekten ve az yemeye çalışıyorum ve başardığımı gördüm burayı günlük gibi kullancam bana katılmak isteyen varsa katılabilir her gün yediğimi içtiğimi atcam kilo mu felan hepsini yapcam yeterki kafadan bitirelim kiloyu yakıştırmıyorum kendime hiç bir şeyi çok kötü oluyorum akrabaların zorbalığına uğruyorum canım sıkılıyor o yüzden kendi sağlığım için başlıyorum küçük kızım olduğu için evde spor yapcam... Bana fikir motivasyon verin lütfen

Katılmak isteyen varsa katılabilir

Bende başladım ben ideal kiloma cok yakın oldugum için zor gidiyor biraz am tatlı ekmek hamurişi delisiiymm mutlaka bir diyetisyenle ilerleyin cidden bizim evde kendi yaptıgımız diyetler biraz acımazsız oluyor ve bozabiliyoruz benimde bebeğim olduğu için spor yapamıyorım ama diyetisyenle ilerleme kararı aldım

Ben de hamur işi tatlı bağımlıyım ama bıraktım diyetisyen tutmam biraz zor o yüzden kendim yapcam

Boyum 1.70
Kilom 103.50
Kahvaltıya yumurtalı taze soğan yaptım yanına çay var
1000009175.webp

Akşam yemeği olarak fotoğraf çekemedim misafir vardı
Çorba 3 tane fırında kızarmıs tavuk kanat salata yedim şimdi di maden suyu içiyorum

saat 2 de asırı acıktım bu yüzden bir kepçe çorba içtim ekmeksiz

Saat 6 da akşam yemeğimi yedim
1000009229.webp

Fırına baharatlı kabak attım pişirdim üstüne yoğurt onun üzerine tavada yağsız tavuk koydum lezzetli güzel oldu ekmek tuketmiyorum

1000009282.webp

Yanına çay ve bir dilim küçük gözleme yedim
Dün 2 litre su içtim

Akşam yemeği çekemedim
Menüde bulgur pilavı tarhana çorbası kabak yemeği salata çay bir dilim kek yedim

Bayadır yazamadım memlekete ailemin yanına geldim ama diyete devam ediyorum bırakmadım evime dönünce tartılıp sonucu paylaşcam inşallah zayıflarım

Öğlen balık salata yedim akşam yemeği pırasa yedim ekmek aburcubur içecek içmiyorum şuanlık iyi hissediyorum yola devam inşallah

Günaydın
Bugün kahvaltı'da yumurta ceviz domates zeytin peynır yedim
12 de yarım portakal ve yarım elma yedim bol bol su içmeye çalışıyorum

İyi akşamlar akşam yemegimi 6.30 da yedim
Menümde kabuska yanına yoğurt ve salata vardı ekmeksiz yedim
Bol su içmeye çalışıyorum

Herkese günaydın
Bugün kahvaltı'da omlet zeytin peynir yedim ekmeksiz yanına çay
Dün akşam küçük bir kaçamak yaptım canım asırı tatlı çekti bende 2 tane kücük büsküvi yedim hiç bir şeyi saklamadan söyliycem yazacam buraya

Herkese günaydın
Bugün kahvaltı'da omlet zeytin peynir yedim ekmeksiz yanına çay
Dün akşam küçük bir kaçamak yaptım canım asırı tatlı çekti bende 2 tane kücük büsküvi yedim hiç bir şeyi saklamadan söyliycem yazacam buraya
2 tane biskuviden birsey olmaz.canin tatlı istediğinde çok kısıtlama ama erken saatlerde yemeye calis vücudun tolere eder insaAllah

Yok zaten yemem artık evde sağlıklı atıştırmalık yapcam burda da paylaşcam tatilden evime dönünce düzene girecek her şey

Sabah kahvaltı'da peynir zeytin yumurta çay yedim pek canım bir şey istemedi yemeye
Şimdi açıktım çorba salata yedim

Back
X