• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor bi gnd, hemde ok zor...

boncuk_83

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
17
0
286
Balıkesir
bugün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı.aynı hastanede yaklaşık bir yıl öncede ben doğum yapmıştım.hamileliğimin son ayında aldatıldığımı öğrenmiştim doğumdan sonrada eşimin beni çok yakın bi arkadaşımla aldattığını öğrendim.üzerinden bir yıl geçmesine rağmen ne unutabildim nede kendi içimde hesaplaşmam bitti.doğuma gitmeden evvel eşim sevgilisinle buluştu sabah sabah...ben bunları iyi niyet zannederken meğer arkamdan ne dolaplar dönüyormuş.bugün hastanede aynı şeyleri düşündüm.yattığım yatağa baktım,onunla ilgili kurduğum hayalleri düşündüm ve o gece ona attığım mesajı.o sıra aldatılmamın günü birlik bi olay olduğunu zannettiğim için ona herşeyi geride bıraktığımı,önümde bebeğimizle upuzun bi ömür olduğunu falan işte...sonra herşeyi öğrendikten sonra şimdi fotoğraflara bakıorum da sevgilisi bizim fotoğrafları çektiği için onun yüzünde ne sıcak bi ifade,ne samimiyet.ben ona sarılmışken o elini asker arkadaşıymışım gibi omzuma koymuşş.gözlerinde sinsi ve içten pazarlıklı bakışlar...sarılır öperse sevgilisi kızar çünkü onu düşünemedim tabi o an.bugün o günü tekrar tertemiz yaşamayı çok istedim.omzumda sımsıcak bi el aradım.yapayanlızdım.şimdi ise ruh hastası gibi herşeyi takan kendi kendi kendine konuşan kendine sürekli kızan kendinden nefret eden aptal geçimsiz bir insan oldum sayende kocacım...hayata dair tüm ümitlerim herşeyim bitti benim..sen istediğin kadar hafife al şu anda yaptığın gibi hiç umursama istersen ama ben kötüyüm.hemde çok kötüyüm.beni hayatta yaşayabileceğim en güzel günleri hep zehir ettin.hatırlanmaz bi hale getiirdin.hakettiğime inanmıorum.herşeyden önce sevgime saygı duysaydın.aramızda ne saygı nede sevgi war şimdi.aptal insanlar gibi saçma şeylerden kavga çıkarıoruz.saçma salak yaşıoruz.iyimi oldu böyle?bana yaşattıkları bana kapak yapmana değdimi kocacımmm...ben bu kadar mı kötüsünü hakediyodum...??seni asla affetmicem sevmiorum da seni.sadece çocuğumun babasısın.senden ayrılıp ekmeğinede yağ sürecek değilim...gözüm açıldı çok şükür...şimdi bunları neden yazdın die sorarsan onuda açıklıyım...bugün tekrar o günleri yaşadım.bana yaşattığın acıyı hatırladım.o zor zamanlarımda yanımda sen olmadığın aklıma geldi.tek başıma ağlaya ağlaya uyuduğum geceler aklıma geldi.doğumdan sonra tek başıma oturduğum senin barlarda fink attığın geceler aklıma geldi geldi de geldi..SENİ SEVMİYORUM.

bu ne ya dehşet verici bişey.şuanki içinde bulunduğunuz ruhsal durum çok normal.ama bunu kabullenerek yaşayamazsınız.sizin desteğe ihtiyacınız var.kendi kendinizi tüketmişiniz.bir evlat büyütüyorsunuz bu bozuk psikolojiyle o çucuğa ne verebilirsiniz.lütfen uzman yardımı alın.yaşadıkların çok ciddi şeyler ve siz şuan kesinlikle depresyon halindesiniz.kendi kendine konuşmalar falan kötüye gidişatın habercileri.çok daha ciddiye gider bu işin sonu.kendi sağlığınızı lütfen düşünün.

offf içim acıdı resmen bu nası bi acıdır. allahım ya. bu nası bi vicdansızlıktır bu erkeklerdeki... allah yardımcın olsun arkadaşım. keşke boşansan kendi yolunu çizsen mutlu olsan...

vay be ne entrika ne koca ne arkadaşmış
böyle adamlar eninde sonunda cezalarını buluyorlar çevremizde hepimizin bu gibi insanlardan
muhakkak vardır fakat onların akılları başlarına gelene kadar olan çocuklarına eşlerine oluyor
boşanmayı düşünmüyormusunuz acaba
tabi bebekte varmış şimdi ama sizin mutsuzluğunuz onuda etkileyecektir
ne diyelim hakkınızda ne hayırlıysa rabbim onu versin

Ah kıyamam sana...
hiçbir kadın haketmez aldatılmayı,hor görülmeyi...
kendinizden nefret etmeyin,kızmayın kendinize...
sizi düşünmeyen biri içinipsikolojinizi bozmayın lütfen....
çocuğunuz için ayakata kalmak zorundasınız...
neden kendi kendimnizi yeyip bitiriyorsunuz,yazık değil mi size...
size bunları yaşatanları sevindirmek mi istiyorsunuz da
kendinize bakmıyorsunuz,kendinizi sevmiyorsunuz...
içinizdeki nefrete engel olmaya çalışın...
herkesin inadına hayatı sevin,yaşamayı sevin,kendinizi sevin...
bence yeni bir sayfa açın kendiniz için,
giyinin,kuşanın,çocuğunuzu alıp gezin,
gülün,ama içiniz de gülsün...
ayrılıp,ayrılmamak sizin kararrınız ama
herkesin inadına yaşayın derim...
sevgiler...

allah yardımcın olsun canım.yaşadıkların çok acı.ayrıl ya da ayrılma diyemeyiz tabii ki.ama kendin için en hayırlısını seçersin inşallah.

:1shok: yuuuuuuhhh oyle arkadasa yuh oyle kocaya :1shok:
inanmiyorum ya allah kahretsin oyle arkadasi oyle kocayi :kızgın:
dogum yaptigin gun yapilirmi ya
arkadasdami edinmiycez kime guvenicez sasirmis durumdayim su olanlari okudukca paranoyak olmamak elde degil
cok uzucu bir durum allah sabir versin
ama bir an once bosanman en iyisi gibi geliyo bana cunku sadece bir hasdaneye gidince hatirladiysan olanlari esin gec gelince yada ayni yatagi paylasinca nasil gelmiycek aklina
bu haksizlik saygisizlik kendine uzulmemen icin canim bir an once bosanip psikolog yardimi alman gerekiyo cocugun icin en azindan ...

offff yaaa... adamlar gönüllerini eğlendirsinler. bizler üzülelim psikolojimiz bozulsun. çok üzüldüm canım gecen zamana rağmen acın taptaze.. allah bu olayı atlatırken yardımcın olsun. ,
ama şunu unutmaki sağlıklı bireyleri sağlıklı bireyler yetiştirir. hayatındaki işe yaramaz 2 kişi senin ve çocuğunun hayatını mahvetmesine izin verme canım...

Canım benim kıyamam sana o kadar mı üzüldün sen .Rabbim görüyor yapılanları hiç merak etme hiç üzülme gün gelir yaptığı hatasını farkeder.

oooooooooooooooooffffffff içim daraldı resmen arkadaşım seni haketmeyen bir insan için kendinden neden bu kadar fedakarlık yapıyosun lütfen bebeğin ve kendin için biran önce toparlan gerekirse tedevi gör ama lütfen kendine bu kadar eziyet etme belki bizler için böyle şeyler söylemek basit ama eminim çok acılar çektin ve çekiyosunda allh yardımcın olsun canım

canım devam etmek size işkence olmaz mı..sevmiyorum yazmışsın bir ömür böyle geçer mi..

gulumm hemen bir psikolog ya da psıkıyatrıste gıdıyorsun ha gidiyorsan adam akıllı ılgılensın senle. O esını her gordugunde acı yasayacaksın deger mı? ılerde yaslandıgında gerıye donup neden bu acıyı cekmısım mutlulugu aramak varken demeyecekmisin? Ailen ne yapıyor sen bu haldeyken? Uzme kendini yaaaa senağlama

canım benım cok buyuk acılar cekmışsın bellı..
Lahusalık pskılojısının uzerıne aldatılmak cok zor...

,Ama hayat devam edıyor..Senın bıc cocugun var....

Kımse ıcın bu kadar uzulmeye degmez..
Her karanlık gecenın ardından mutlaka güneş dogar....
bu dunyada kım kıme kotuluk ettıyse multka aradan zaman gectıkten sonra cezasını goruyor..

Sen herseye sunger cek.bunun ııcn gerekırse yardım al...dılerım bundan sonra hıc uzulmeden mutlu mutlu yasarsın

çok kötü günler geçirmişiniz
özellikle doğum sonrası böğle bir adilik gelmiş başınıza
ama ekmeğine yağ sürmicem diyorsunuz hala
neden hala inat ediyorsunuz
can çekişiyorsunuz halada bırakmam diyorsunuz
siz eşinizle beraber oldukça ekmeğine yağ sürmüş oluyosunuz
kendinizi toplayın bence
o adamı bırakmadıkça üzülen hep siz ve evladınız olacak
bunda unutmayın..

canım ya yemin ederim kendim yaşamış gibi içim acıdı . . nasıl bi adammış o .sen hastane köşelerindeyken o barlarda oluyo.ya bi insanda hiçmi vicdan olmaz. ama lütfen kendini bu kadar bırakma. . yenilmiş olabilirisn talihine ama çocuğun için kendine çeki düzen ver. . . o geleceğin o umudun . sen böyle yaparsan o çocukta hayatn olumsuzlarını görerek umutla bakamaz ileriye

defalarca yazıp yazıp sildim.. diyecek bişey bulamadım.. üzülmekten başka birşey de yapamadım...

Ayakları yere sağlam basan, güçlü bir insan olmalısın, çünkü artık bir annesin....Aldatma olayına ve arkadaşın olacak adiye de hiç değinmeyeceğim. Lütfen çocuğun için kendini topla, o nasıl bir ortamda mutlu olacaksa, sende o ortamı sağla eşinle veya bekar...

bugün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı.aynı hastanede yaklaşık bir yıl öncede ben doğum yapmıştım.hamileliğimin son ayında aldatıldığımı öğrenmiştim doğumdan sonrada eşimin beni çok yakın bi arkadaşımla aldattığını öğrendim.üzerinden bir yıl geçmesine rağmen ne unutabildim nede kendi içimde hesaplaşmam bitti.doğuma gitmeden evvel eşim sevgilisinle buluştu sabah sabah...ben bunları iyi niyet zannederken meğer arkamdan ne dolaplar dönüyormuş.bugün hastanede aynı şeyleri düşündüm.yattığım yatağa baktım,onunla ilgili kurduğum hayalleri düşündüm ve o gece ona attığım mesajı.o sıra aldatılmamın günü birlik bi olay olduğunu zannettiğim için ona herşeyi geride bıraktığımı,önümde bebeğimizle upuzun bi ömür olduğunu falan işte...sonra herşeyi öğrendikten sonra şimdi fotoğraflara bakıorum da sevgilisi bizim fotoğrafları çektiği için onun yüzünde ne sıcak bi ifade,ne samimiyet.ben ona sarılmışken o elini asker arkadaşıymışım gibi omzuma koymuşş.gözlerinde sinsi ve içten pazarlıklı bakışlar...sarılır öperse sevgilisi kızar çünkü onu düşünemedim tabi o an.bugün o günü tekrar tertemiz yaşamayı çok istedim.omzumda sımsıcak bi el aradım.yapayanlızdım.şimdi ise ruh hastası gibi herşeyi takan kendi kendi kendine konuşan kendine sürekli kızan kendinden nefret eden aptal geçimsiz bir insan oldum sayende kocacım...hayata dair tüm ümitlerim herşeyim bitti benim..sen istediğin kadar hafife al şu anda yaptığın gibi hiç umursama istersen ama ben kötüyüm.hemde çok kötüyüm.beni hayatta yaşayabileceğim en güzel günleri hep zehir ettin.hatırlanmaz bi hale getiirdin.hakettiğime inanmıorum.herşeyden önce sevgime saygı duysaydın.aramızda ne saygı nede sevgi war şimdi.aptal insanlar gibi saçma şeylerden kavga çıkarıoruz.saçma salak yaşıoruz.iyimi oldu böyle?bana yaşattıkları bana kapak yapmana değdimi kocacımmm...ben bu kadar mı kötüsünü hakediyodum...??seni asla affetmicem sevmiorum da seni.sadece çocuğumun babasısın.senden ayrılıp ekmeğinede yağ sürecek değilim...gözüm açıldı çok şükür...şimdi bunları neden yazdın die sorarsan onuda açıklıyım...bugün tekrar o günleri yaşadım.bana yaşattığın acıyı hatırladım.o zor zamanlarımda yanımda sen olmadığın aklıma geldi.tek başıma ağlaya ağlaya uyuduğum geceler aklıma geldi.doğumdan sonra tek başıma oturduğum senin barlarda fink attığın geceler aklıma geldi geldi de geldi..SENİ SEVMİYORUM.

Çok zor şeyler yaşamışsın,heleki hamilelik ve loğusalık dönemi kadınların en hassas olduğu dönemler,
bak güzel kardeşim biraz paldır küldür yazarım ama kusuruma bakma,ilk yapman gereken hemen bir uzman yardımı almak,yardımı kendin ve çocuğun için al,eşin dahi olsa kimsenin seni bu kadar yıpratmasına izin verme ve önce kendini sev,saygı duy,unutma sen bir kadınsın ve annesin.Bu iki özelliğini de sağlıklı yaşabilmen için psikolojik destek alman şart.
Zaten destek aldıktan sonra hayata ve kendine bakış açın değişecektir,o zaman karar verirsin bu kocayı boşayacak mısın yoksa süründürecek misin?

İlla süründüreceğim diyorsan yapacağın ilk şey kendine gelmek,kendinde ufak tefek değişiklikler yap,saçın makyajın,giyimin kuşamın herşeyini baştan sona değiştir,kendine saygı duyacağına,kendini seveceğine dair söz ver,aynaya her bakışında kendini sevdiğini,saygı duyduğunu tekrarla,ne kadar güzel olduğunu düşün,eşin eve gelince küçük şeylerden bile kavga çıkarmayı bırak,tam aksine yemeğini yap,kıyafetlerini yıka,evini hep temiz tut ama eşinin anlattıklarını gerektiği kadar dinle,onun haricinde sanki farklı bir dünyan varmış gibi davran,sosyal ol,eşine hayatının en önemli varlığıymış yada dünyanın merkeziymiş gibi bir tavır sergileme,kapıyı her açtığında bakımlı görsün ama uzanamasın,seni gülerken görsün ama kahkahalarına ortak olamasın,erkekler karşılarında çökmüş bir kadın gördüklerinde yaptıkları her haltı haklı görecek kadar mantık dışı varlıklardır ama güçlü,bakımlı,alımlı kadın gördüklerinde şaşırırlar,hatta ve hatta paniklerler,çünkü dışarda eşlerinin bakımsızlığından,ilgi göstermediğinden,sevgi göremediklerinden vs. şeylerden yakınıp dururlar ama için için çökmüş bir kadın işlerine gelir,zira çökmüş,hayatı başına yıkılmış kadın nasılsa gözü birşey göremeyeceği için hep çantada kekliktir.
Hiç kavga etmeyen,gayet bakımlı,hoş bir kadını gören eşin bir anda korkudan neler yapacak şaşırırsın,kavga ile ilgili bölümü özellikle vurguluyorum erkekler kıskanılmaktan paylaşılamayan erkek olmaktan acayip haz duyarlar ve kavga etmek demek onu önemsiyorsun demek onlara göre:1closedeyes:

Sen bunları yap,gerisi Allah'a kalmış,bu tavsiyeler hee ille de eşini kazanmak için değil,kendini sevmen ve onu süründürmen içindir kaydirigubbakcemile5

Back
X