- Konu Sahibi Springtime
-
20 yaşındayım. içime sinmemek değilde, diğerini biraz seviyorum ama aşk gibi değil tam olarak aşık değilim ama beni mutlu edebilir. tabi onunla olmayı düşünsem bile şu an yeni birine hazır değilim.
forumu uzun süredir takip etmemle birlikte aranızda yeniyim onun için merhaba:)
konuyu okuyunca düşünmeden edemedim en büyük sorunumuz açık değil mi bayanlar "çok fazla düşünüyoruz" düşüncelerimizin içinde boğuluyoruz sonuçta kendimizi yıpratıyoruz..hayatı basit görmek lazım akıl bi karış havada değil ama rahat yaşamak lazım, rahatça düşünmek lazım.. karşılaştığımız her konuda tek bir soru var aslında "ne istiyorum?" ama gerçekten, emin olarak ne istiyorum..
ne istediğimizi göremiyorsak o zaman istemediklerimizi eleyelim.. a kişisinin yanında kalbim pırpır ediyor ama huzurlu değilim bazı ciddi sorunlar var; b kişisi tam benim gibi ama hiç heyecanlanmıyorum yanında. o zaman şimdilik ikisini de elemek gerekmez mi çünkü şu anda gerçekten istediğiniz, ihtiyacınız olan ikisi de değil.. gerçek sevgide/aşkta huzursuzluk olur mu?...
yanlış anlaşılıyorsam affedin sorununuzu küçümsemiyorum cevap bu kadar basit diye düşünmüyorumdüşünüyorum ve şu ana kadar hayatımda gördüm ki kalp ve akıl birlikte çalışır; aşk doğar. o zaman sevdiğinizin yanında -onun sorunları ve kendi sorunlarınızla- huzurlu olursunuz. şüpheniz olmaz kafanızdaki tek şey çözülmesi gereken sorunlar olur.
yanlış ya da eksiksem bilmeyi çok isterim...
sevdiğim kişiyle düzeleceğini umut ederek konuşmaya devam mı etmeliyim, yoksa sevgi azda olsa daha çok hoşlandığım ve fikirlerimiz ortak olduğu için iyi anlaşabildiğim kişiyle bir adım mı atmalıyım? (eğer böyle olursa eski sevgilimi aklımdan çıkarmadan başlayamam tabi, onu unutabilirsem, artık üzülmezsem başkasıyla bir şeyler paylaşabilirim.)
yani sen cevabının saklı olduğu cümleleri kullanmışsın işte..tabikide ikincisi..önce şunu sor kendine birii gütmek doğru yola itmek için ne kadar zamanın var? kaldırabilecek misin..yoksa seni el üstünde tutan anlaşabildiğin biriyle mi hayatını devam ettircen..yaşında evet çokta büyük değil yani..evlilik deyincekorkmuşun birden ağır gelmiş sana..bana da vaktinde öle olmuştu ama kafayı çok vurdum..şans verip o kişi sevgiyi aşka dönüştürebilir.. kimbilir...ama illa fedakarlık yapacam saçımı süpürge edecem diosan sen bilirsin..
sonuçta insan tercihleriyle kaderini imzalar...
diğer yandan seni seven kişi için ise şöyle diyebilirim.evlenmek için yaşın küçük..gerçekten seviyorsa seni beklesin..
kimse için kendinden taviz verme...evlenmek istemiyorum demişsin ama sana uygun olmayan iki kişi için bu kadar çok
düşünüp üzülmeni de anlamış değilim..
ne olursa olsun aşk.... mantık ilişkisi falan yapamam ben.. koluna girdiğim adam içimi ısıtmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?