bnce mantıklı davran
bu yasananlar 1 yılın emegini heba etmeye deger mi sence
sınavını atlat kafana baska seyler takma sonrasında oturur konusursunuz sorun herneyse
zaten seni düşünse bnce sınava 4 gün kala böyle gereksiz bi bahaneyle ayrılma konularına falan girmez
Keşke bu olanlar sınavdan sonra olsaydı. nasıl bi zihniyettir anlamıyorum. bana ama neden sevmiyorum demiyo onda bi fikriniz var mı ? dedim ki ona bana beni sevmediğini söyle ben ozaman daha kolay unuturum dedim bana yalan söyleyemem dedi sevdiğim için falan dedi
Keşke bu olanlar sınavdan sonra olsaydı. nasıl bi zihniyettir anlamıyorum. bana ama neden sevmiyorum demiyo onda bi fikriniz var mı ? dedim ki ona bana beni sevmediğini söyle ben ozaman daha kolay unuturum dedim bana yalan söyleyemem dedi sevdiğim için falan dedi
tatlım 24 yasındayım ve simdiye kadar etrafımda biten hiç bi aşk hikayesinde sevmiyorum diyen erkek duymadım
bir kaç konuya bak istersen insanlar aldattıkları halde bile seni sevmiyorum boşanalım demıyor eşlerine
bu erkeklerin genel özelliği sevmiyorum deyip tamamen kaybetmeyi hiç bi zaman göze almazlar
bnce sen bu konuyu simdilik düşünme sınavını atlat sonra cok zamanın olacak zaten görüşüp konuşmak için sakin kafayla konusursanız hem daha kolay cözersiniz sorunları belki de hemen barışırsınız cok da mutlu olursunuz