Anlamadığım beni sevmiyormu bunu anlayamıyorum.
tatlım bence erkek arkadasın bahane arıyormuş o arkadas da tuzu biberi olmus olayın
daha küçüksün karşına kimler cıkacak boşver istemiyosa yol ver gitsin kendini üzdüğüne degmez
seven insan ceviz kabugunu bile doldurmayacak şey yüzünden ayrılırmı yahu ne saçma bir neden canım kusura bakmada o önceden bitirmiş bahane aramış sadece üzülme
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim öncelikle .. Bana da öyle geldi bahane gibi çünkü gerçekten seven insan kolay kolay gitmez öyle değil mi ? birkere uyarsaydı beni ben zaten yapmazdım. Bu onun bahanesi oldu.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için . Bana da öyle geldi . Demin aradı beni telefonum ondaydı benim eski telefonumu kullanıyodu beni çağırdı konuşmaya ihtiyaım var dedi birde yurtta kalıyordu ordan atılmış dünkü konsere gelebilmek için kaçmıştı yurttan bana senin için kaçtım demişti sonra atılmış yurttan az konuştuk işte dedim kararlımısn kararsızım dedi bidaha sordum hayır kararsızım dedi işte seninle geçirdiğim her saniye çok güzeldi dedi sonra bende yanından koşarak uzaklaştım
aynen öyle cnm bnm gercekten cok basit bi bahane olmuş biraz da cocukca
kendini üzmene hiç degmez bence
ne yapmaya calışıyor anlamadım canım ilerde keşke dememek için 2 ya da 3 gün sonra bir araya gelip konuşun ayrılacaksanız da normal şekilde ayrılın sana da yazık ayrılalım iyi tamam ama ben karasızım oldu bu ne çocuk gibi davranma şekli
oyun mmu oynuyor bu
sacma bi sebepten ötürü artık olmaz bitirelim sonra yok kararsızım yok bulusalım konuşalım hey allahım
Napmaya çalışıyor inanınki ben de bilmiyorum telefonum onda olduğu için buluşmaya çağırdı bence ama normalde de verebilirdi orasıda var konuşmaya ihtiyacı oldğunu söyledi bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor bana herşey dışardan göründüğü gibi değildir diyor bide söyliceklerin var mı dedi dökül dedi bende yok dedim söylencek bişey falan sonra yağmur yağıyodu üstüme ceket verdi yok dedim istemiyorum üşiceksin hasta olcaksın dedi bende yok dedim sonrası işte öyle . ya seven insan nasıl bırakır benim aklım hala almıyo
tatlım hemn sevmiyo diye düşünme söylediği sebep cok sacma elle tutulur bi yanı yok böyle basit seylerden bi ilişki bitmez sanırım öğrencisiniz ikiniz de üniversite ortamı belki kafası karısmıstır sonradan pişman olmustur yaptıgına kendisi de bir kaç gün bekle bakalım neler yapacak neler söyleyecek eger pişman oldugunu sevdiğini hissedersen bi şans daha verirsin yok hala bu ilişkıye oyun gözüyle bakıyosa bence boşa zaman kaybetme ve kendini üzme daha 18 yasındasın
nacizane abla tavsiyesi
İkimizde 4 gün sonra lys sınavına giricez daha üniye bile geçmedik . benim şuan ders çalışmam gerekirken bütün herşeyi o alt üst etti bütün psikolojimi çökeltti:/(
öyle düşünme bunu çok sevmeyle alakası olmuyor bazen farklı sebepler den kaynakl ıda insanlar boşluğa düşebiliyor belki yurtta zorunu vardır belki evde maddi manevi bilemeyiz senide öyle görünce tuz biber olmuştur emin ol sevmese karasızım lafını söylemezdi bitirmişken tamamen ipleri kopartırdı
eyvah eyvah o zaman bnce su durumda düşünmen gereken en son sey bu
cünkü bu sınav ikiniz için de oldukca önemli
isterseniz birkaç günlüğüne bu sorunları bir kenara bırakıp sınavınıza odaklanın sonrasında daha sakin bi kafayla düşünüp konusursunuz
Onun yüzünden sınavı kazanamıcam ona üzülüyorum of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?