zor burunları ameliyat etmek istemiyor revizyon yapmaz

Vala arkadaşlar ben barış beye ameliyat oldum ve hakkında söylenen tüm olumlu şeyler doğru. Olumsuzlara katılmıyorum. Kendisini instagramdan da çok uzun zamandır takip ediyordum. Bir kere günde 2 ameliyat yapıyor ve çok özenerek titiz çalışıyor. Kendi söylediklerini ve gözlemlediklerimi söylüyorum. Bence çok doğal çok güzel burunlar yapıyor. Bir kere sorunsuz bir ameliyat geçiriyorsun benim tamponlardan dolayı 2 gün sıkıntım oldu uyuyamadım ama başka bir arkadasımda oyle sıkıntı bile olmadı. Antipiyotik bile kullanmıyorsun minoset gibi hafif bir ağrı kesici veriyor. Onun dısında çok nazik ve naif bir insan . Çok konuşmaktan ziyade seni dinliyor daha çok. Benim burnum şiş haliyle bile çok güzeldi. Kendisine çok beğendiğimi çok tşk ettiğimi söylediğimde o kadar mutlu oldu ki sarıldı. Yaptığı işi severek isteyerek yapıyor. Tabiki diğer doktorlarda iyidir mutlaka ama ben bastan beri , kendisiyle görüşmeden daha bilgisine tecrübesine güvendim . Dürüstlüğüne inandım içgüdüsel birşey. Size önerim ne zaman benim gibi içgüdüsel olarak bir doktora güvenirseniz ona ameliyat olun. En azından kötü bile olsa acele ettim yanlıs yaptım demessiniz. Güvendim dersiniz.

benim yorumum olan bi durum yok. ''revizyona gerek yok, zaten ekran yüzü de değilsiniz ki '' diyen doktorun bizzat kendisi. yani hastanın rahatsız olduğu bir durum var ama doktor karar veriyor olup olmayacağına daha doğrusu doktorun ekran yüzü olmadığı için (ünlü olmadığı için) bir hastasını, hastasının psikolojisini önemsememesi ilginç. risk var dese anlaşılır. tamamen kendisi karar veriyor ameliyata değip değmeyeceğine.

belki küçücük bir değişim bile hastayı mutlu edecek önemsemiyor. ve buna çok ilginç geldi.
Paraya doymus. Bu da ona ukalalik yaptiriyor iste. Boyle doktorlar hatasinida kabul etmez asla.

aaa öyle mi ne oldu ki nasıl bir sorun yasadınız ?
Burnumun önceki hali inceydi yandan çok az kemerliydi ben doğal yapıyor diye tercih ettim çok fazla değişmem hatta kimse anlamaz diye düşünüyordum doktor beyde önden hiç değişmicek yandan fındık gibi bir burnun olucak zaten ince derilisin çok çabuk iyileşirsin dedi 10. Aydayım abartmıyorum burnum iki kat geniş şuan ifadem değişti başkası gibiyim hiç bir fotoğrafta kendimi beğenmiyorum bu benim kişisel beğenim gibi değil şişlik ve genişleme var gözlerim bakışlarım değişti üçüncü ay kontrolü için gittiğimde çokk güzel olucak falan dedi ama sanmıyorum etrafımdaki herkes acıyan gözlerle neden yaptırdın diyordu ilk gördüğünde

Burnumun önceki hali inceydi yandan çok az kemerliydi ben doğal yapıyor diye tercih ettim çok fazla değişmem hatta kimse anlamaz diye düşünüyordum doktor beyde önden hiç değişmicek yandan fındık gibi bir burnun olucak zaten ince derilisin çok çabuk iyileşirsin dedi 10. Aydayım abartmıyorum burnum iki kat geniş şuan ifadem değişti başkası gibiyim hiç bir fotoğrafta kendimi beğenmiyorum bu benim kişisel beğenim gibi değil şişlik ve genişleme var gözlerim bakışlarım değişti üçüncü ay kontrolü için gittiğimde çokk güzel olucak falan dedi ama sanmıyorum etrafımdaki herkes acıyan gözlerle neden yaptırdın diyordu ilk gördüğünde
Peki barıs bey ne dedi revizyon yapacak mı ?? Neden böyle olmuş ?? Bende ince deriliyim ama acayip şişti ve kocamandı benımde burnum alçı çıktığında. Ama yavas yavas iniyo hala çok şiş önden ama ona rağmen ben çok beğendim her görende beğendi şişlerin inmese bile olur böyle bile çok güzel dediler senin adına üzüldüm :( Ama bu etapta barı bey ne dedi yaklasımı nasıldı çok merak ettim ??

benim yorumum olan bi durum yok. ''revizyona gerek yok, zaten ekran yüzü de değilsiniz ki '' diyen doktorun bizzat kendisi. yani hastanın rahatsız olduğu bir durum var ama doktor karar veriyor olup olmayacağına daha doğrusu doktorun ekran yüzü olmadığı için (ünlü olmadığı için) bir hastasını, hastasının psikolojisini önemsememesi ilginç. risk var dese anlaşılır. tamamen kendisi karar veriyor ameliyata değip değmeyeceğine.

belki küçücük bir değişim bile hastayı mutlu edecek önemsemiyor. ve buna çok ilginç geldi.
Baris Bey’e ameliyat olan iki kisiyi biliyorum ve hic ama hic guzel degil burunlari. Bir konuyu teknik olarak bilebilirsiniz ama onu uygulamak bambaska. Cok iyi egitim almissinizdir master, doktora ama ogretmek ve onu uygulamak ayri bir beceri gerektirir.Estetik de tamamiyle doktorun el beceresi ve estetik gozune bagli.Unlulerin makyozu Hamiyet Akpinar’in burnuna bakin eski hali cok daha guzeldi kadinin dudagi ve burnu arasinda resmen cizgi var. Ayrica hic de dogal durmuyor burnu. Ve fiyat olarak cok astronomik. Ayrica bir doktorun hastasina”ekran yuzu degilsiniz” demesi de ayrica bir tuhaf.

Barış beye ameliyat olmadım.Orta kulak iltihabı olduğumda kendisine muayeneye gitmiştim.Çok ilgili ve samimi bir doktor..Daha sonrasında 2 yakınımı kendisine yönlendirdim .Biri ameliyat olmak istiyordu fikir almak için gitti .Sonuç şu ; ameliyata gerek olmadığını ,ameliyat olursa sorununun devam edeceğini vs detayları anlatmış ama yakınımın yüz ifadesinden memnuniyetsizliği anlaşılıyordu illa ameliyat olacaktı ve '' ameliyat olman gerekiyor 6 bin tl ''deseydi hastaya yaranacaktı :)) Adam dürüst davranmış daha ne istiyorsun dimi :)Diğer yakınımı muayene edip hastalığının nörolojik olduğunu ve bir nöroloji uzmanına görünmesi gerektiğini söylemiş ,meğer beyin damarları tıkalıymış .Barış beyin mesleki tecrübesi olmasaydı daha ciddi sonuçlar ortaya çıkabilirdi..Kendisine ameliyat olmak isterdim, lakin 3 kez ameliyat olmadan önce tanışsaydım..

evet ilgi alakası, çok belli. ekran yüzü olmayanları ameliyat etmek istememesinden belli oluyor :)

Ya arkadaslar bu doktor dediginiz gibi kotuyse her ulkeden gelen doktorlara konferans yapip canli canli ameliyat nasi yapiyor. Nasi bircok doktorun hocasi bir yontemi ilk tanitan kisi oluyor. Ben kendisine ameliyat oldum. Cok memnunum herkes memnun olmayabilir bu cok normal. Her doktorun memnun olmayan hastasi vardir. Ona sozum yok. Ama dediginiz gibi bi doktor degil. Bi kere cok nazik kibar biri. Randevu alip bi gorusun kulaktan dolma laflarla hareket etmeyin benim onerim

Burda o parayı veremiyorum bari kötüleyeyim tarzı çok insan var. Doktorun kendisiyle konuşmadan böyle yorumlar yapmayın lütfen.
Aynen katiliyorum. 1 taneside fotograflarini koyup oncesi sonrasi paylasamiyor . Beni magdur etti diye acik acik yazip hakkini aramiyor. Varsa yoksa kotuluyor. Ben kendisine ameliyat olmadan once burda tek kotu yorum yoktu . Ama zam yapmis olmasi bazi kisilerde nefret kin uyandirmis. Benim oncesi sonrasi halimi gorseniz nasi sukurler ettigimi anlardiniz. Ayrica birini magdur edecek bir doktor degil. Ayrica deri falan da secmiyor. Biz nasi herkese ameliyat olmuyorsak o da herkesi ameliyat etmiyor. Sebebi ayni frekansta degilseniz ameliyat sonrasi memnun olmayacaginiz belliyse o ise girmio. Size kalsa girerdi catir catir parasini alir otururdu. Vala insanlar iyi niyetten de anlamiyor.Herkeste buyuk buyuk onyargilar var ne diyelim insallah iyi doktora denk gelirsiniz kotulediklerinize muhtac kalmassiniz bi gun

Burda o parayı veremiyorum bari kötüleyeyim tarzı çok insan var. Doktorun kendisiyle konuşmadan böyle yorumlar yapmayın lütfen.
Hep bir karalama çabası yazık günahtır ya gerçekten. ÜLKEMİZİN EN İYİ cerrahlarından biridir kendisi maliyeti yüksek evet ama hakkı yenmemeli adam uluslar arası çalışıyor bide

valla dr o kdar yakışıklı ki :confused:param olsa direk amelıyat olrdum yani o kdar :eek::eek::eek:

evet ilgi alakası, çok belli. ekran yüzü olmayanları ameliyat etmek istememesinden belli oluyor :)
Bir sonraki yorumumda doktorun ismini yanlış hatırlatıdığımı dile getirmiştimBenim aslında muayeneye gittiğim doktorum Kbb uzmanı Barış Yıldız .

10 ay oldu. Etrafımdaki insanlar da beğenmedi
Melike hanım çok me4ak ettim burnunuzu acaba beklentinizi karşılamadığı için mi memnun kalmadınız.Yoksa ciddi problemler mi var .Ben bir çok araştırmam da kendisiyle ilgili olumlu karşılık buldum bu neticede de kararım revizyon için şekillenecek.Eger bana mümkün olursa özelden mesaj olarak fotolarınızı kendinizi isterseniz gizleyerek gönderirseniz. Değerlendirmelerime yardımcı olursunuz

Bir arkadaşım Barış Çakır'a ameliyat olmuş seneler önce, ben bu sene ameliyat olmadan önceki araştırma safhasında acaba randevuya gitsem mi dedim fakat arkadaşımın burnu hoşuma gitmediği için hiç yeltenmedim. Kızın burnunun ucunu küçültmeden kaldırmış, kemik inanılmaz geniş ve önden de yandan da hoş durmuyor. Ayrıca tabi ki burun ameliyatları sonunda mükemmel simetrik bir görünüm elde edilemez ama arkadaşımın delikleri ciddi asimetrik.

Back
X