- 6 Aralık 2012
- 254
- 379
- 103
Orta kulak iltihabına plastik cerraha gitmeniz çok ilginç... Onun da bakıp muayene etmesi daha da ilginç.
Dr beyin soyadını yanlış hatırlamışım.Düzeltmek istiyorum.Kbb uzmanı barış yıldız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orta kulak iltihabına plastik cerraha gitmeniz çok ilginç... Onun da bakıp muayene etmesi daha da ilginç.
Konu estetik cerrah olan barış çakır ile ilgili.kbb uzmani barış çakırı tanımıyorum ben.galiba diğer arkadaşta tanımıyorSizinde barış çakır'ı plastik cerrah sanıp bu yorumu yazmanız çok ilginç :) Benim bahsettiğim barış çakır kbb uzmanı![]()
Paraya doymus. Bu da ona ukalalik yaptiriyor iste. Boyle doktorlar hatasinida kabul etmez asla.benim yorumum olan bi durum yok. ''revizyona gerek yok, zaten ekran yüzü de değilsiniz ki '' diyen doktorun bizzat kendisi. yani hastanın rahatsız olduğu bir durum var ama doktor karar veriyor olup olmayacağına daha doğrusu doktorun ekran yüzü olmadığı için (ünlü olmadığı için) bir hastasını, hastasının psikolojisini önemsememesi ilginç. risk var dese anlaşılır. tamamen kendisi karar veriyor ameliyata değip değmeyeceğine.
belki küçücük bir değişim bile hastayı mutlu edecek önemsemiyor. ve buna çok ilginç geldi.
ya böyle bir doktor değil durduk yerde kötülemeyin lütfen . Gidip görüşmemiş tanışmamıs olsam inanıcam .Paraya doymus. Bu da ona ukalalik yaptiriyor iste. Boyle doktorlar hatasinida kabul etmez asla.
Bende kendisine ameliyat oldum ve tanıştım olmadan önce de hiç olumsuz bir şeyini okumadım ama sonuçtan memnun kalmadımya böyle bir doktor değil durduk yerde kötülemeyin lütfen . Gidip görüşmemiş tanışmamıs olsam inanıcam .
aaa öyle mi ne oldu ki nasıl bir sorun yasadınız ?Bende kendisine ameliyat oldum ve tanıştım olmadan önce de hiç olumsuz bir şeyini okumadım ama sonuçtan memnun kalmadım
Burnumun önceki hali inceydi yandan çok az kemerliydi ben doğal yapıyor diye tercih ettim çok fazla değişmem hatta kimse anlamaz diye düşünüyordum doktor beyde önden hiç değişmicek yandan fındık gibi bir burnun olucak zaten ince derilisin çok çabuk iyileşirsin dedi 10. Aydayım abartmıyorum burnum iki kat geniş şuan ifadem değişti başkası gibiyim hiç bir fotoğrafta kendimi beğenmiyorum bu benim kişisel beğenim gibi değil şişlik ve genişleme var gözlerim bakışlarım değişti üçüncü ay kontrolü için gittiğimde çokk güzel olucak falan dedi ama sanmıyorum etrafımdaki herkes acıyan gözlerle neden yaptırdın diyordu ilk gördüğündeaaa öyle mi ne oldu ki nasıl bir sorun yasadınız ?
Peki barıs bey ne dedi revizyon yapacak mı ?? Neden böyle olmuş ?? Bende ince deriliyim ama acayip şişti ve kocamandı benımde burnum alçı çıktığında. Ama yavas yavas iniyo hala çok şiş önden ama ona rağmen ben çok beğendim her görende beğendi şişlerin inmese bile olur böyle bile çok güzel dediler senin adına üzüldümBurnumun önceki hali inceydi yandan çok az kemerliydi ben doğal yapıyor diye tercih ettim çok fazla değişmem hatta kimse anlamaz diye düşünüyordum doktor beyde önden hiç değişmicek yandan fındık gibi bir burnun olucak zaten ince derilisin çok çabuk iyileşirsin dedi 10. Aydayım abartmıyorum burnum iki kat geniş şuan ifadem değişti başkası gibiyim hiç bir fotoğrafta kendimi beğenmiyorum bu benim kişisel beğenim gibi değil şişlik ve genişleme var gözlerim bakışlarım değişti üçüncü ay kontrolü için gittiğimde çokk güzel olucak falan dedi ama sanmıyorum etrafımdaki herkes acıyan gözlerle neden yaptırdın diyordu ilk gördüğünde
Baris Bey’e ameliyat olan iki kisiyi biliyorum ve hic ama hic guzel degil burunlari. Bir konuyu teknik olarak bilebilirsiniz ama onu uygulamak bambaska. Cok iyi egitim almissinizdir master, doktora ama ogretmek ve onu uygulamak ayri bir beceri gerektirir.Estetik de tamamiyle doktorun el beceresi ve estetik gozune bagli.Unlulerin makyozu Hamiyet Akpinar’in burnuna bakin eski hali cok daha guzeldi kadinin dudagi ve burnu arasinda resmen cizgi var. Ayrica hic de dogal durmuyor burnu. Ve fiyat olarak cok astronomik. Ayrica bir doktorun hastasina”ekran yuzu degilsiniz” demesi de ayrica bir tuhaf.benim yorumum olan bi durum yok. ''revizyona gerek yok, zaten ekran yüzü de değilsiniz ki '' diyen doktorun bizzat kendisi. yani hastanın rahatsız olduğu bir durum var ama doktor karar veriyor olup olmayacağına daha doğrusu doktorun ekran yüzü olmadığı için (ünlü olmadığı için) bir hastasını, hastasının psikolojisini önemsememesi ilginç. risk var dese anlaşılır. tamamen kendisi karar veriyor ameliyata değip değmeyeceğine.
belki küçücük bir değişim bile hastayı mutlu edecek önemsemiyor. ve buna çok ilginç geldi.
Barış beye ameliyat olmadım.Orta kulak iltihabı olduğumda kendisine muayeneye gitmiştim.Çok ilgili ve samimi bir doktor..Daha sonrasında 2 yakınımı kendisine yönlendirdim .Biri ameliyat olmak istiyordu fikir almak için gitti .Sonuç şu ; ameliyata gerek olmadığını ,ameliyat olursa sorununun devam edeceğini vs detayları anlatmış ama yakınımın yüz ifadesinden memnuniyetsizliği anlaşılıyordu illa ameliyat olacaktı ve '' ameliyat olman gerekiyor 6 bin tl ''deseydi hastaya yaranacaktı :)) Adam dürüst davranmış daha ne istiyorsun dimi :)Diğer yakınımı muayene edip hastalığının nörolojik olduğunu ve bir nöroloji uzmanına görünmesi gerektiğini söylemiş ,meğer beyin damarları tıkalıymış .Barış beyin mesleki tecrübesi olmasaydı daha ciddi sonuçlar ortaya çıkabilirdi..Kendisine ameliyat olmak isterdim, lakin 3 kez ameliyat olmadan önce tanışsaydım..
Neden yapmiyor sizce :))) Kotu olursa ünü sarsilacakevet ilgi alakası, çok belli. ekran yüzü olmayanları ameliyat etmek istememesinden belli oluyor :)
Aynen katiliyorum. 1 taneside fotograflarini koyup oncesi sonrasi paylasamiyor . Beni magdur etti diye acik acik yazip hakkini aramiyor. Varsa yoksa kotuluyor. Ben kendisine ameliyat olmadan once burda tek kotu yorum yoktu . Ama zam yapmis olmasi bazi kisilerde nefret kin uyandirmis. Benim oncesi sonrasi halimi gorseniz nasi sukurler ettigimi anlardiniz. Ayrica birini magdur edecek bir doktor degil. Ayrica deri falan da secmiyor. Biz nasi herkese ameliyat olmuyorsak o da herkesi ameliyat etmiyor. Sebebi ayni frekansta degilseniz ameliyat sonrasi memnun olmayacaginiz belliyse o ise girmio. Size kalsa girerdi catir catir parasini alir otururdu. Vala insanlar iyi niyetten de anlamiyor.Herkeste buyuk buyuk onyargilar var ne diyelim insallah iyi doktora denk gelirsiniz kotulediklerinize muhtac kalmassiniz bi gunBurda o parayı veremiyorum bari kötüleyeyim tarzı çok insan var. Doktorun kendisiyle konuşmadan böyle yorumlar yapmayın lütfen.
Hep bir karalama çabası yazık günahtır ya gerçekten. ÜLKEMİZİN EN İYİ cerrahlarından biridir kendisi maliyeti yüksek evet ama hakkı yenmemeli adam uluslar arası çalışıyor bideBurda o parayı veremiyorum bari kötüleyeyim tarzı çok insan var. Doktorun kendisiyle konuşmadan böyle yorumlar yapmayın lütfen.
Bir sonraki yorumumda doktorun ismini yanlış hatırlatıdığımı dile getirmiştimBenim aslında muayeneye gittiğim doktorum Kbb uzmanı Barış Yıldız .evet ilgi alakası, çok belli. ekran yüzü olmayanları ameliyat etmek istememesinden belli oluyor :)
Melike hanım çok me4ak ettim burnunuzu acaba beklentinizi karşılamadığı için mi memnun kalmadınız.Yoksa ciddi problemler mi var .Ben bir çok araştırmam da kendisiyle ilgili olumlu karşılık buldum bu neticede de kararım revizyon için şekillenecek.Eger bana mümkün olursa özelden mesaj olarak fotolarınızı kendinizi isterseniz gizleyerek gönderirseniz. Değerlendirmelerime yardımcı olursunuz10 ay oldu. Etrafımdaki insanlar da beğenmedi