- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Düğününü erteleme kendine yeniden güzel yuva ve aile kur şimdiden mutluluklar dilerimŞu aralar yaşadıklarım çok zor. Düğünüm yaklaşıyor ve yanımda 'annem' yok.kimse bana onun verdiği (zamanında) sıcaklığı vermiyor. O her ne kadar başka evli bir adamı bize tercih etmiş olsa da. Çok eksiğim.... Hiçbir şey için plan kuramıyorum. Ertelesem mi diye düşünüyorum. Erteleyince ne olacak derseniz hiç..... Sadece o gün çok üzülmekten korkuyorum. Çocukken hep hayal kurduğum an yaklaşıyor ve ben çok mutsuzum. Ne yapmalıyım? Bazen ölsem nasıl olurdu diye düşünüyorum...................... Ek: bazen çocukluğumu çok özlüyorum. Annem ve babam birlikteydi. Parka giderdik. Babam bana bisiklet sürmeyi öğretirdi.hep düşerdim canım çok acıyor sanırdım. Böyle bir acı başka bişeyde yoktur diye düşünürdüm ama varmış. Daha büyüğü hemde. Keşke tekrar çocuk olsam ve tek derdim bisikletten düşmek olsaydı. Sürekli geçmişimde yaşıyorum. O mutlu günlerimi o kadar özlüyorum ki.... Kardeşim annem babam ben. Çok güzel bir aileydik.
canim benim allah yardimcin olsun bir doktora gorunsen bunalimda olabilir misin bu sekilde baslama evliligeŞu aralar yaşadıklarım çok zor. Düğünüm yaklaşıyor ve yanımda 'annem' yok.kimse bana onun verdiği (zamanında) sıcaklığı vermiyor. O her ne kadar başka evli bir adamı bize tercih etmiş olsa da. Çok eksiğim.... Hiçbir şey için plan kuramıyorum. Ertelesem mi diye düşünüyorum. Erteleyince ne olacak derseniz hiç..... Sadece o gün çok üzülmekten korkuyorum. Çocukken hep hayal kurduğum an yaklaşıyor ve ben çok mutsuzum. Ne yapmalıyım? Bazen ölsem nasıl olurdu diye düşünüyorum...................... Ek: bazen çocukluğumu çok özlüyorum. Annem ve babam birlikteydi. Parka giderdik. Babam bana bisiklet sürmeyi öğretirdi.hep düşerdim canım çok acıyor sanırdım. Böyle bir acı başka bişeyde yoktur diye düşünürdüm ama varmış. Daha büyüğü hemde. Keşke tekrar çocuk olsam ve tek derdim bisikletten düşmek olsaydı. Sürekli geçmişimde yaşıyorum. O mutlu günlerimi o kadar özlüyorum ki.... Kardeşim annem babam ben. Çok güzel bir aileydik.
neden demiyor baskasiyla burlikte olmasi seni neden unutturuyorDestek değil de ne bilim yanımda olmasını isterdim. Kızım naptın iyi misin demesini isterdim. Herşey zehir oldu. Ertelemek saçma olacak zaten. Çözüm yok çünkü.
Aile dağılmıltı zaten. Boşanmışlardı annemle babam. Sonra annem evli bir adamla görüşmeye başlamış. 3 yıldır görüşüyorlarmış. Bizde öğrenince tepki gösterdik.ya biz ya o dedik. Onu seçti. Devam ediyor. Bende görüşmüyorum.Neden aile dağıldı?anneniz nasıl bu dönemde yanınızda olmak istemiyor?
Yine de arayıp düğünüm var derseniz duyarsız kalmaz,anneniz yanlış da olsa bu birlikteliği sürdürecek ama bu yüzden annenizle iletişimi kesmeyin,her zaman varlığına ihtiyacınız olacak.bayramda,doğumda yada zor zamanlarınizda hep arayacaksınız.o yüzden arayın derim.Aile dağılmıltı zaten. Boşanmışlardı annemle babam. Sonra annem evli bir adamla görüşmeye başlamış. 3 yıldır görüşüyorlarmış. Bizde öğrenince tepki gösterdik.ya biz ya o dedik. Onu seçti. Devam ediyor. Bende görüşmüyorum.
Erteleme yerine mutlu olmaya çalış ve asla kendi çocuklarına böyle bişey yasatmaŞu aralar yaşadıklarım çok zor. Düğünüm yaklaşıyor ve yanımda 'annem' yok.kimse bana onun verdiği (zamanında) sıcaklığı vermiyor. O her ne kadar başka evli bir adamı bize tercih etmiş olsa da. Çok eksiğim.... Hiçbir şey için plan kuramıyorum. Ertelesem mi diye düşünüyorum. Erteleyince ne olacak derseniz hiç..... Sadece o gün çok üzülmekten korkuyorum. Çocukken hep hayal kurduğum an yaklaşıyor ve ben çok mutsuzum. Ne yapmalıyım? Bazen ölsem nasıl olurdu diye düşünüyorum...................... Ek: bazen çocukluğumu çok özlüyorum. Annem ve babam birlikteydi. Parka giderdik. Babam bana bisiklet sürmeyi öğretirdi.hep düşerdim canım çok acıyor sanırdım. Böyle bir acı başka bişeyde yoktur diye düşünürdüm ama varmış. Daha büyüğü hemde. Keşke tekrar çocuk olsam ve tek derdim bisikletten düşmek olsaydı. Sürekli geçmişimde yaşıyorum. O mutlu günlerimi o kadar özlüyorum ki.... Kardeşim annem babam ben. Çok güzel bir aileydik.
Başka adamı tercih eden birini nasıl aramamı bekliyorsunuz?Yine de arayıp düğünüm var derseniz duyarsız kalmaz,anneniz yanlış da olsa bu birlikteliği sürdürecek ama bu yüzden annenizle iletişimi kesmeyin,her zaman varlığına ihtiyacınız olacak.bayramda,doğumda yada zor zamanlarınizda hep arayacaksınız.o yüzden arayın derim.
Bende belki vicdansız olacak ama aramaman taraftarıyım, ben olsam aramam inş kendi yuvanda mutlu olursunBaşka adamı tercih eden birini nasıl aramamı bekliyorsunuz?
Aile dağılmıltı zaten. Boşanmışlardı annemle babam. Sonra annem evli bir adamla görüşmeye başlamış. 3 yıldır görüşüyorlarmış. Bizde öğrenince tepki gösterdik.ya biz ya o dedik. Onu seçti. Devam ediyor. Bende görüşmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?