Zor dönemler ve depresyon

kızla bir derdim yok ama gerçekten onun hiçkimseyle mutlu olmasını istemiyorum… umarım ah’ım çıkar ondan… bu konuda bile umudum yok ama çünkü hiç ama hiç vicdan azabı çekmiyor. benimle cinsel şeyler yaşadı ve o kız benden öncesinden beri varmış. bana evlenelim diyodu. ben birbirimizin ilkiyiz sanıyodum. çok ağladım çok acılar çektim. şimdi nişan hazırlığı yapıyolar.

Eminim daha bunlar gibi pek çok konu vardır içinizde ukte olan. Ama zamanla geçeceğini ümit etmekten başka ne var elimizde? En azından anksiyete konusunda sizi çok iyi anlayan biri var burda. Dertleşmek istediğiniz an mesaj atabilirsiniz

Siz çok aklı başında birisiniz ve maalesef böyle aklı başında insanlar bu tarz psikolojik problemler yaşıyor , ben dahil. Olanları düz mantıkla algılamadığımız sorguladığımız herşeyi düşünmek zorunda kaldığımız için

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Hakkınız var evet her şeyi düşünmek anksiyetenin en büyük dostu zaten. Çok korkuyorum ve endişeliyim...

teşekkür ederim sende istediğin zaman mesaj atabilirsin… mecburen zamanla geçmesini bekleyeceğim her şeyin…

Terapi süresi kişinin durumuna göre değişir. Hangi yöntemle çalıştınız bilmiyorum ama bdt yöntemini kullanırsaniz sadece anlatmakla kalmayıp düşünce, duygu ve davranışlarinizla da çalışmış olursunuz.

Gelecek kaygısı yaşamanız çok normal. Hepimiz çoğu zaman yaşıyoruz. İşsizlik sorunu ve sevgiliniz ile ilgili durumunuzun belirsizliği zamanla özgüven problemine de yol açabilir.
İlaç tedavisine başlayınca sorunlara çok odaklanmadan çözümlere odaklanmaya çalışın. Neler yapabilirsiniz.. İyice bir düşünün yapabileceklerinizi.. Mutlaka bir ışık vardır. Bazen sorunlara çok odaklaninca ışığı görmekte zorluk çekeriz.

Işığı bulacağıma dair inancım tam. Ama önce anksiyetenin beni çektiği karanlık kuyudan çıkmak zorundayım. İlaç tedavisine ek olarak evde yapabileceğim takviyeler var mı? Egzersizler vs. Biliyorsanız paylaşırsanız çok sevininirim

Anksiyetede ilaç tedavisi oldukça etkili, ilaca başlamakla iyi yaparsın maksimum 2 haftada oldukça toparlar seni. Tabii önemli olan düşünceleri değiştirebilmek…

Elbette kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak şeyleri yarın gün içinde özelden yollarım size. Bunu bir yol haritası gibi düşünün... Arada mesajlarınızi kontrol edersiniz. Faydalı olabilmek için size bir iki soru sorabilirim.

Bu yazdıklarınız büyük ihtimalle çoğumuz için geçerli. 25 yaşındayım atanamadım. YL a kendinizi çok şartlamayın çünkü onda da yine ailenizden para almaya devam edeceksiniz. Akademi istiyorsanız dil çalışabilirsiniz alesle beraber, en azından depresyon halinizi azaltacak uğraşınız olur.

Ay gerçekten yapar mısınız böyle bir iyiliği.. Allah sizden razı olsun çok çok teşekkür ederim

Memurluk imkanınız var mı, alesten vazgeçtiyseniz bu yolu zorlasanız?
ALES ten vazgeçmedim aslında ama anksiyete öyle bir kuşattı ki beni çalışamıyorum elimden hiçbir iş gelmiyor
Biraz olsun toparlansam başlıycam ama toparlanamıyorum ki bu anksiyete mahvetti beni tüketti

ALES ten vazgeçmedim aslında ama anksiyete öyle bir kuşattı ki beni çalışamıyorum elimden hiçbir iş gelmiyor

Biraz olsun toparlansam başlıycam ama toparlanamıyorum ki bu anksiyete mahvetti beni tüketti
Bizim yaş grubumuzun çoğu aynı gibi maalesef. Belirsizlik ve fazla düşünmek bizi öldürüyor. İnşallah hepimiz toparlanırız

Bizim yaş grubumuzun çoğu aynı gibi maalesef. Belirsizlik ve fazla düşünmek bizi öldürüyor. İnşallah hepimiz toparlanırız
Benim sorunum yaygın anksiyete bozukluğu değil hastalık hastalığı. Elbette hayattaki engebeler ve belirsizlikler de yorsalar da benim asıl kaygı kaynağım kendi bedenim. İnsan kendinden nasıl kaçar? Nereye saklanabilirim ki.. dua ediyorum bol bol

Öncelikle dost konusunda yalnız değilsin bunu bilmeni isterim, her ne kadar aramızda görüşmemize engel mesafe olsada ben her zaman bir telefon uzağındayım. Şöyle ki zaten biz sağlık anksiyetesi konusunda hep şüpheciyiz, inanmıyoruz doktorlara ve en ufak şeyleri bile ciddi şeylerle yoruyoruz ayrıca bu takıntılı düşüncelerimiz yüzünden hep anı kaçırıyoruz beni en çok üzen şey de bu aslında. Bence ilaç tedavisi tek başına etkili değil diye düşünüyorum, terapi şart ama maddi durumumuz elvermeyebiliyor maalesef benimde öyle şu an düzenli bir şekilde terapi alabilecek durumda değilim ama kendimiz hayat biçimimizi alışkanlıklarımızı değiştirirsek biraz daha iyi olabilir sanki bunun için çaba göstermeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…