zor durumayım lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Biz nerden bilelim napmaya çalışıyor.
Al karşına sor

şöyle antayım arkadaşlar,zor bir süreçten geçiyorum.karmakarışık duygular içerisindeyim ve çıkar yol bulamıyorum.ne ara buraya geldik banlamakta güçlük çekiyorum.evlendiğim günden beri annesi ve babsı bizim evdeydi.etmediğim hürmet güleryüz kalmadı.yinede yetinmedi.hep aileler yüzünden kavga ediyorduk.ikimizde dedik boşanalım artık yeter.sözde anlaşmlaı boşanacaktık.ve ben hiçbirşey istemedim ne eşya ne çeyiz nede diğer kalan haklarımı istemiyorum dedim.neymiş onlarıda aldım diye yazacakmışım.bende almadığım birşeyi neden alayımki dedim.sonra dava çekişmeliye dönde şuan dilekçe aşamasındayız.ayrıldıktan sonra beni 10 gün boyunca whatsaptan falan takip eti sonra engelledi bende engelledim.1 ayı aşkın onlardan yana hiçbir ses soluk yok.napmaya çalıştıklarını anlamaıyorum

Hiç bir şey istemiyorum deme, eşyalarını al. Sonra çok üzülürsün. Bende şu an seninle aynı durumdayım, öfkeliyken her şeyimi bıraktım gittim, şimdi aynı şekilde düşünmüyorum. İğneme kadar, tüm eşyalarımı alıp,ihtiyaç sahiplerine vereceğim. Onlara bırakmayacağım

biz almadıkça dahada üstümüze geldiler.düğünde takılanlar gelinin dedi avukat.takılanlarında hepsini çekmiş bankadan.yani ben napmaya çaıltıklarını anlamıyorum.sorun avukatım onada anlatmış bir çok hakkımız varken almıyoruz demiş.oda yok demiş.bizde şimdi bütün haklarımızı isyerek karşı dava açtık.inan eşyalara elimi dokunmuycam hepsini bir öğrenci evine vericem en azından Allah razı olsun der.ama avukatımda şaşkın anlamıyorum diyor.

en başta avukat gidin anlaşın diyince anlaşmak istedim.çünkü daha erken bitermiş öyle olunca.fakat karşı taraf buna önce tamam sonrada yok diyince iş çekişmeliye döndü.

Valla bende eskiden bosansam igne almam diye dusunen tiplerdendim hatta benim durumum zaten iyi onlarin aldiginami kalicam diye sacma bir ego gurur mantigi vardi.. ama smdi ben evliyim sukur mutluyum.. ama cevremdeki insanlarin yasadiklarina baktikca simdi diyorumki ignene kadar al cunku sen bos beles gurur yaparken karsi taraf onu kendine kar sayiyor, bize kaldi diye seviniyorlar. Al ne esyan varsa senin hakkin olan neyse al niye birakcaksinki ,esyalari illaki istemiyorum diyiosan yinede al ihtiyac sahiplerine ver enayilikten baska birsey degil bence..

alıcam haklısınız.peki birşey sorucam biz anlaşmalı boşansaydık sonuçta bu karşı tarafın daha çok işine gelen bir durum olucaktı.hatta avukatımda onlara söylemiş bu durumu anlatmış.neden çekişmeli istedi karşı taraf sonuçta bu onları daha zor duruma sokucak.fikri olan varmı acaba

alıcam haklısınız.peki birşey sorucam biz anlaşmalı boşansaydık sonuçta bu karşı tarafın daha çok işine gelen bir durum olucaktı.hatta avukatımda onlara söylemiş bu durumu anlatmış.neden çekişmeli istedi karşı taraf sonuçta bu onları daha zor duruma sokucak.fikri olan varmı acaba
P'c ligine hicbsy oldugundan degil anladinmi. Bazen sirf gicikligina yapiyorlar, zor olsun sinir bozucu olsun diye , adam evliligine bosu bosuna zora sokan adam boyle bir adamdan sen normal bosanmami bekliyorsun? Anlasmalida daha cabuk bosaniyorsun cekismelide bir kac yil bile surebilir belki sureyi uzatip sana stress yaratmak icinde olablir. Cnku o suan istedigini yapabilir bizim insanlarda o erkekkkkkkk sacmaligi varya ama aklinca seni kisitliyor zora sokuyor olabilir..

çok haklısınız çok ama çok teşekkür ederim.kendimi çok kötü hissdeyorum.1 ayı aştı ne görüştük nede başka birşey.ben insanların boşanırkende medeni olması gerektiğine inanırdım ama öyle değilmiş.birde toplumun kadına bakışı var tabi daha 5 aylık evliyken boşanmak çok zor

çok haklısınız çok ama çok teşekkür ederim.kendimi çok kötü hissdeyorum.1 ayı aştı ne görüştük nede başka birşey.ben insanların boşanırkende medeni olması gerektiğine inanırdım ama öyle değilmiş.birde toplumun kadına bakışı var tabi daha 5 aylık evliyken boşanmak çok zor
Insan ne hayallerle evleniyor ve ne hayal kirikligi yasiyor.. malesef sende bunu yasadin ama erkenden cocuk olmadan bazen bazi seyleri koparmak en iyisi diye dusunuyorum.. karsimda cocuklu biri olsaydin daha farkli daha yapici konusurdum emin ol kardesim.. ama evliligi kurtarmak icin cocuk yap sonrada mutsuz olunca cocuk icin evlilik surdur kadina ve bazende erkeklere eziyetten baska birsey degil.. sana bosan demiyorum ama bu karari almissin bukadar erkenden, vardir bir bildigin ve kadinim diye kendini sen sakin ezikleme soyutlama, bizim toplumda dul damgasi cok igrenc ama var olan birsey bunu sen takmamaya calis sen evlenmeden oncede ayrilirsanda ayrilinca kendi kisiligini one koy kendin ol hep kendine yakisir davran sonra millete bk yemek duser. Sumtuk gibi geldi esin bana ailesinin akliyla davraniyor sanki babalarinin yaninda anneleri degilde neneleri dedeleri var.. bazi insanlarda su eslerine gereken degeri vermemeleri nekdr aci.

haklısınız,fakat çok kırgın ve kızgınım ne hayallerle evlenmiştim.herşey evlenene kadarmış.evlendiğimizden beri durumumuz iyi olmasına karşın hiçbirşey istemedim.sözde nişandada.önemli değil dedim.evden çıkalı 1 ayı geçti inanırmısın ne o nede ailesi kimse aramadı.sanki o evden gelin çıkmamış gibi.evimede birkez bile gitmedim.babamlardayım boşanma sancılı süreç.bizim avukat bile illallah etti anlatıyorum karşı tarafa anlamıyor dedi.evliliğimiz boyunca annem babam annem babam.başka hiçbirşey duymadım.bende hiç aramadım o olaydan sonra.tek merak ettiğim acaba bundan sonra neler olucak bu süreç nasıl devam edicek

haklısınız,fakat çok kırgın ve kızgınım ne hayallerle evlenmiştim.herşey evlenene kadarmış.evlendiğimizden beri durumumuz iyi olmasına karşın hiçbirşey istemedim.sözde nişandada.önemli değil dedim.evden çıkalı 1 ayı geçti inanırmısın ne o nede ailesi kimse aramadı.sanki o evden gelin çıkmamış gibi.evimede birkez bile gitmedim.babamlardayım boşanma sancılı süreç.bizim avukat bile illallah etti anlatıyorum karşı tarafa anlamıyor dedi.evliliğimiz boyunca annem babam annem babam.başka hiçbirşey duymadım.bende hiç aramadım o olaydan sonra.tek merak ettiğim acaba bundan sonra neler olucak bu süreç nasıl devam edicek
Eger esinin tarafi sknti cikartirsa ozaman bir kac yil surebilir malesef bu bosanma.. avukatin elinden geleni yapsin ..valla oksayan elin kiymetini bilmeyenler tekmeleyen ayagi operlermis senin esin ve aileside oyle yapmis oyle bir devire geldikki bole cazgirlik yapmazsan herseye tamam peki dersin tepene binip kiymet vermiorlar cazgirlar gormemislere daha fazla rabet var malesef

canım avukatım elinden geleni yaptı.karşı tarafa anlattı bakın biz birşey istemiyoruz dedi.sadece düğünde takılanları alıcaz zaten o bizim hakkımızmış.onlarda o zaman eşyaları aldık diye yazın dedi.bizde almadığımız birşeyi aldık diye yazmayız dedik.en son bizde karşı dava açtık bütün haklarımızı isteyerek.düğünde toplanan parayıda almış çekmiş.avukatımda zorlanıyor anlamakta.anlayacağın araftayım.şimdi onların karşı dilekçelrini bekliyorum.acaba oraya neler yazıp göndericekler orasıda ayrı bir muamma

bu arada bir ara aramayıda düşündüm diyecektimki senin derdin ne napmaya çalışıyosun.sonra dedim boşver hiç uğraşma buna değmez.

canım avukatım elinden geleni yaptı.karşı tarafa anlattı bakın biz birşey istemiyoruz dedi.sadece düğünde takılanları alıcaz zaten o bizim hakkımızmış.onlarda o zaman eşyaları aldık diye yazın dedi.bizde almadığımız birşeyi aldık diye yazmayız dedik.en son bizde karşı dava açtık bütün haklarımızı isteyerek.düğünde toplanan parayıda almış çekmiş.avukatımda zorlanıyor anlamakta.anlayacağın araftayım.şimdi onların karşı dilekçelrini bekliyorum.acaba oraya neler yazıp göndericekler orasıda ayrı bir muamma
Birsey soyleyimmi? Senin ikinci bir evlilik icin bir acelen yok dimi? 1/2 sene beklemek kendini toparlamak en mantiklisi olucaktir. Buyusden ne yap biliyomusun donuna kadar al sabret bosanma suresine avukata deki butun hakkimi istiyorum ne gerekiyorsa yap de, nafakadir dugun parasi takilar esyalar hepsini, nafaka alabilirsen saten avukatin sana diyecektir ornek kazandin 10 un 2 si benimdiye ve istedgini alirsin. SAbret o pislik yapiyorsa sende herseyi yaptir avukatina .

yok canım zaten birdaha güveneceğimide sanmıyorum.birdaha evleneceğimide sanmıyorum.üzüldüğüm ailem çok üzülüyor.çıksın gitsin diyorlar en azından bizde yolumuza bakalım.çabucak atlatalım diyorlar.geçen hafta avukatım saydıklarının hepsini isteyerek dava açtı canım dilekçe gitmiştir onlara.şimdi onlarda bize cevap yazıcaklarmış.bide en başta kendi evukatına ne dedi biliyomusun şaka gibi ben hiçbirşey istemiyorum hepsini alabilir eşim.ertesi günü bankaya koşmuş

Back
X