- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
- Konu Sahibi bahargelecek
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
P'c ligine hicbsy oldugundan degil anladinmi. Bazen sirf gicikligina yapiyorlar, zor olsun sinir bozucu olsun diye , adam evliligine bosu bosuna zora sokan adam boyle bir adamdan sen normal bosanmami bekliyorsun? Anlasmalida daha cabuk bosaniyorsun cekismelide bir kac yil bile surebilir belki sureyi uzatip sana stress yaratmak icinde olablir. Cnku o suan istedigini yapabilir bizim insanlarda o erkekkkkkkk sacmaligi varya ama aklinca seni kisitliyor zora sokuyor olabilir..alıcam haklısınız.peki birşey sorucam biz anlaşmalı boşansaydık sonuçta bu karşı tarafın daha çok işine gelen bir durum olucaktı.hatta avukatımda onlara söylemiş bu durumu anlatmış.neden çekişmeli istedi karşı taraf sonuçta bu onları daha zor duruma sokucak.fikri olan varmı acaba
Insan ne hayallerle evleniyor ve ne hayal kirikligi yasiyor.. malesef sende bunu yasadin ama erkenden cocuk olmadan bazen bazi seyleri koparmak en iyisi diye dusunuyorum.. karsimda cocuklu biri olsaydin daha farkli daha yapici konusurdum emin ol kardesim.. ama evliligi kurtarmak icin cocuk yap sonrada mutsuz olunca cocuk icin evlilik surdur kadina ve bazende erkeklere eziyetten baska birsey degil.. sana bosan demiyorum ama bu karari almissin bukadar erkenden, vardir bir bildigin ve kadinim diye kendini sen sakin ezikleme soyutlama, bizim toplumda dul damgasi cok igrenc ama var olan birsey bunu sen takmamaya calis sen evlenmeden oncede ayrilirsanda ayrilinca kendi kisiligini one koy kendin ol hep kendine yakisir davran sonra millete bk yemek duser. Sumtuk gibi geldi esin bana ailesinin akliyla davraniyor sanki babalarinin yaninda anneleri degilde neneleri dedeleri var.. bazi insanlarda su eslerine gereken degeri vermemeleri nekdr aci.çok haklısınız çok ama çok teşekkür ederim.kendimi çok kötü hissdeyorum.1 ayı aştı ne görüştük nede başka birşey.ben insanların boşanırkende medeni olması gerektiğine inanırdım ama öyle değilmiş.birde toplumun kadına bakışı var tabi daha 5 aylık evliyken boşanmak çok zor
Eger esinin tarafi sknti cikartirsa ozaman bir kac yil surebilir malesef bu bosanma.. avukatin elinden geleni yapsin ..valla oksayan elin kiymetini bilmeyenler tekmeleyen ayagi operlermis senin esin ve aileside oyle yapmis oyle bir devire geldikki bole cazgirlik yapmazsan herseye tamam peki dersin tepene binip kiymet vermiorlar cazgirlar gormemislere daha fazla rabet var malesefhaklısınız,fakat çok kırgın ve kızgınım ne hayallerle evlenmiştim.herşey evlenene kadarmış.evlendiğimizden beri durumumuz iyi olmasına karşın hiçbirşey istemedim.sözde nişandada.önemli değil dedim.evden çıkalı 1 ayı geçti inanırmısın ne o nede ailesi kimse aramadı.sanki o evden gelin çıkmamış gibi.evimede birkez bile gitmedim.babamlardayım boşanma sancılı süreç.bizim avukat bile illallah etti anlatıyorum karşı tarafa anlamıyor dedi.evliliğimiz boyunca annem babam annem babam.başka hiçbirşey duymadım.bende hiç aramadım o olaydan sonra.tek merak ettiğim acaba bundan sonra neler olucak bu süreç nasıl devam edicek
Birsey soyleyimmi? Senin ikinci bir evlilik icin bir acelen yok dimi? 1/2 sene beklemek kendini toparlamak en mantiklisi olucaktir. Buyusden ne yap biliyomusun donuna kadar al sabret bosanma suresine avukata deki butun hakkimi istiyorum ne gerekiyorsa yap de, nafakadir dugun parasi takilar esyalar hepsini, nafaka alabilirsen saten avukatin sana diyecektir ornek kazandin 10 un 2 si benimdiye ve istedgini alirsin. SAbret o pislik yapiyorsa sende herseyi yaptir avukatina .canım avukatım elinden geleni yaptı.karşı tarafa anlattı bakın biz birşey istemiyoruz dedi.sadece düğünde takılanları alıcaz zaten o bizim hakkımızmış.onlarda o zaman eşyaları aldık diye yazın dedi.bizde almadığımız birşeyi aldık diye yazmayız dedik.en son bizde karşı dava açtık bütün haklarımızı isteyerek.düğünde toplanan parayıda almış çekmiş.avukatımda zorlanıyor anlamakta.anlayacağın araftayım.şimdi onların karşı dilekçelrini bekliyorum.acaba oraya neler yazıp göndericekler orasıda ayrı bir muamma