• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zor durumayım lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız?

yok canım zaten birdaha güveneceğimide sanmıyorum.birdaha evleneceğimide sanmıyorum.üzüldüğüm ailem çok üzülüyor.çıksın gitsin diyorlar en azından bizde yolumuza bakalım.çabucak atlatalım diyorlar.geçen hafta avukatım saydıklarının hepsini isteyerek dava açtı canım dilekçe gitmiştir onlara.şimdi onlarda bize cevap yazıcaklarmış.bide en başta kendi evukatına ne dedi biliyomusun şaka gibi ben hiçbirşey istemiyorum hepsini alabilir eşim.ertesi günü bankaya koşmuş
Kac yasindasin bilmiyorum ama cok buyuk degilsin diye tahmin ediyorum. Seviceksin guveniceksinde insallah merak etme zaman neleri unutturmuyorda hatta bazen ayni hatalari tekrar yaptiriyor.. zaman ver kendine madem suan oyle bir dusuncen ve acelen yok avukatin elinden geleni yapsin .. o istedigi kadar para kacirsin hepsinin dokumunu alir hakim hakim bu sonucta inceler herseyi yeterki ssn istemiyorum deme. Ailene gelince ailen uzulucektir tabi neguzel ailende cazgirlik yapan bir aile degilmis, ama buna ragmen biraz dedigimi dikate al ve hakkin neyse onu al. Cunku bu ulkede dul sifati sana konulucak malesef insanlar cahil ona birsey olmiycak.. senin kendine ait birseylerin olsun yada enazindan sana yaptiklari yanina kalmasn al hakini kullanirsan kullan istemezsen bagisla ama AL.

çok ama çok teşekkür ederim iyi geldi konuşmak.geçen zamanda aramak istedim diyecektimki sen neden böyle yapıyosun diye.sonra vazgeçtim aramaktan dedim orda bile kendini birşey sanır.sence iyi yapmışmıyım.hiç görüşmedik 1 aydır

Kac yasindasin bilmiyorum ama cok buyuk degilsin diye tahmin ediyorum. Seviceksin guveniceksinde insallah merak etme zaman neleri unutturmuyorda hatta bazen ayni hatalari tekrar yaptiriyor.. zaman ver kendine madem suan oyle bir dusuncen ve acelen yok avukatin elinden geleni yapsin .. o istedigi kadar para kacirsin hepsinin dokumunu alir hakim hakim bu sonucta inceler herseyi yeterki ssn istemiyorum deme. Ailene gelince ailen uzulucektir tabi neguzel ailende cazgirlik yapan bir aile degilmis, ama buna ragmen biraz dedigimi dikate al ve hakkin neyse onu al. Cunku bu ulkede dul sifati sana konulucak malesef insanlar cahil ona birsey olmiycak.. senin kendine ait birseylerin olsun yada enazindan sana yaptiklari yanina kalmasn al hakini kullanirsan kullan istemezsen bagisla ama AL.
bu arada 28 yaşındayım

bu arada 28 yaşındayım
Iyi yaptin bence.. adam akilli bir evlilik varsa ortada kurtmak icin caba gosteririlir ama senin esin oyuncaga cevirmis isi. Bencede kendini birsey sanicak ve sonra barisaniz sen yalvardin sen istedin diycek. Bir barisma bile soz konusu ise bile o adim atsin bence. Sen avutunla irtibatta ol okadar bence tabi

Nedemek sorun degil yardimci olabilirsem sevinirim:KK200:

Back
X