Zor Durumdayım Bunaldım

Bence ikinci evladın için birincisini bu kadar kötü yapma.
Aç bırakmak ne demek bilmiyorum yaa.
Sanırım tam okumadınız.Zor geciyo gebeligim.Süreklı yatıyorum.Elimden geleni yapsamda bu halde cok ilgisiz kalıyo malesef

Sanırım tam okumadınız.Zor geciyo gebeligim.Süreklı yatıyorum.Elimden geleni yapsamda bu halde cok ilgisiz kalıyo malesef

Yok yok okudum canım,
Hepsini, yakınında yokmuş yardım edecek.
O yüzden ben bile caresiz kaldım o yüzden cok yorum yapamadım
Tıkandım

Ben de yaşadım canım bilirim nasıl bir şey olduğunu. Benim o salgılar için bir küçük havlu koleksiyonum vardı. :) lavaboya gitsem bile odaya dönene kadar tekrar birikirdi. Hormonlardan biri aşırı yükselinc oluyomuş. Dr öyle söylemişti. Doğum yaptığım gün geçmişti. Bulantıların bir-iki haftaya geçer. Tükürük salgısı için de yanında hep havlu olsun. Ben de yalnızdım. İşime falan engel değildi ama.

Bazen onxa kalabalıgın icinde insan yanlız oluyo .Zor günümde anladım herseyi.Komsuluk yok.Bide biriylede konussam farketmiyo hic gecmiyo o salgı
Benimde gecmedi ama azaliyordu.6 aydan sonra biraz daha azaldi ama gecmedi.9 aya kadar kustum dogumum sezeryandi son gune kadar zofran adli ilaci kullandim.Cunki ne kusmam, nede tukurmem gecmedi.Alti aydan sonra biraz daha iyi hissedince hazirliklari yapmaya basladim alisverise bile elimde posetlerle gittim herkes bana bakiyordu bu kadin ne yapiyor diye.Ne yapicam tukuruyordum.Cok zor gunler yasadim, senin ne yasadigini cok iyi biliyorum.Birde benim yanimda kardesim vardi, bir de kardesim kadar sevdigim komsum ikisinede ne kadar dua etsem azdir.Benim cocuklarim buyuk onlarin hamileliginde boyle bir sey yasamadim ama bu ucuncu bebegim benim en zor hamileligimdi.Inşallah bir an once gecer benimki gibi uzun surmez.Inanki yakinimda olsan seni tanisam elimden gelse sana yardim ederim .Yasadigin zorligu biliyorum.

Ev isine kadin tuttuk ,cunki evde iki oglum var buyukler, yemek isinide komsum ,kardesim getirdi ,cogunlukla hazir yedim.Ev yemegi yapilan yerden aliyordum yoksa dediginiz gibi ev isi veya herhangi bir isi yapmak imkansizdi .

aynı seyleri yasıyorum.Ins 9 ay sürmez.Beni cok iyi anlarsınız.Cocuga zamanı felince nasıl alısverıs yapıcam onu düsünüyorum

Ben havlu poset bardak vs. Tiksiniyorum.O yüzden dakka bası lavabodayım.Bulantı kusma bile hafif kalıyo yanında

Drunuz multivitamine başlatmadı mı? Bende aynıydım bahsettim bana premesis diye bir multivitamin verdi anında bulantılarımı kesti.

Drunuz multivitamine başlatmadı mı? Bende aynıydım bahsettim bana premesis diye bir multivitamin verdi anında bulantılarımı kesti.
O ilacı kullandım 1 hafta ama bi ise yaramadı.Aksine daha kötü yaptı.Zofran kullanıyorum oda tam gecirmiyo.En zoru bu tükürügün fazla olması

O ilacı kullandım 1 hafta ama bi ise yaramadı.Aksine daha kötü yaptı.Zofran kullanıyorum oda tam gecirmiyo.En zoru bu tükürügün fazla olması

Ama yine de kullanmanız lazım folik asid o. Zamanla belki geçirir yine de. Zofranı bana da verdi ama premesis geçirdiği için onu 1 kere kullandım.

Ama yine de kullanmanız lazım folik asid o. Zamanla belki geçirir yine de. Zofranı bana da verdi ama premesis geçirdiği için onu 1 kere kullandım.
İnanin hic icemiyorum .Doktora bile gidip tahlil yaptıramadım henüz.O derece zor geciyo

İnanin hic icemiyorum .Doktora bile gidip tahlil yaptıramadım henüz.O derece zor geciyo

Ya siz bilirsiniz ama bebeğin gelişimi için önemli zorlansanız da içmekisiniz. Ben ilk aylar ağzıma ne aldıysam kustum ama yine de kendimi zorladım. Zordur anlıyorum ama bebek için de bazı şeyler konusunda gerekiyorsa zorlansanız bile yapmanız gerek. Yemek yiyemiyorsunuz bare o multivitamin bebeği gelişimine yardımcı olsun. Sağlığı sizin için önemlidir. Doğduğunda daha büyük sorunlar yaşamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…