• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor Durumdayım Bunaldım

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Iyi geceler Kızlar
2 yasında kızım var 3 aylık hamileyim.
Sorun ise hamileligim zor geciyo.Bulantılar bi yana.

Agzımda aşırı tükürük salgısı var.Her saniye agzım tükürük dolu.Ne bi iş yapabiliyorum ne cocugumla ilgilenebiliyorum.O kadar zor bi durumki yaşamayan bilmez.Gebelikte binde bir olan biseymis.Tam bi imtihan.Canımdan bezdim artık cok bunaldım.
Kızımla ilgilenemiyorum.Üstü bası dagınık cogu zaman aç ilgisiz yavrum.Ona ayrı icim yanıyo.Hamilemiyim hastamıyım belli degil.

Bu zor Günler gecicekmi bigün ferahlıyacakmıyım bilmiyorum.Rabbim dayanma gücü versin.Sadece icimi dökmek istedim

Ayyy sizi çok iyi anlıyorum bende o tükürük salgısı durumunu yaşadım elimde poşetler geziyordum..Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.Peki akşama dogru hafiflemiyormu?bu sürede anneniz veya kv denizde kalsaniz bir hafta filan o bıle iyi gelir.hele çocuğunuza çok iyi gelir.bence evde durmayin.

Dün bir üye okudum eliyle kabızlığı hızlandırdığını söyleyen

Sen diyorsun ki ağzım dolu

Ya ne zor bu hamilelik, doğurmak

Kolaylık dilerim,

Her anne yaşadı bunu belki ama

Yaşayanı okuyunca çok daha zor görünüyor

Z
Ayyy sizi çok iyi anlıyorum bende o tükürük salgısı durumunu yaşadım elimde poşetler geziyordum..Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.Peki akşama dogru hafiflemiyormu?bu sürede anneniz veya kv denizde kalsaniz bir hafta filan o bıle iyi gelir.hele çocuğunuza çok iyi gelir.bence evde durmayin.
sizinki ne zaman gecti peki

Dün bir üye okudum eliyle kabızlığı hızlandırdığını söyleyen

Sen diyorsun ki ağzım dolu

Ya ne zor bu hamilelik, doğurmak

Kolaylık dilerim,

Her anne yaşadı bunu belki ama

Yaşayanı okuyunca çok daha zor görünüyor
Inanın cok zor bisey .Kafayi yemek üzereyim

Kiyamam ya, iste bu yüzden o bebegi 9 ay tasimaktan sancisiyla acisiyla dogurmasindan cennet annelerin ayagi altinda..
ALLAH im kolaylik versin

30.haftami doldurdum hala istifralarim devam ediyor malesef :( güzel şeyler söylemek isterdim ama bende de umutlar tükendi. Hiç yardımcı olacak kimseniz yok mu? Sıkıntılar çok geçmedi ama 16.haftadan sonra psikolojik olarak biraz rahatladım. Insallah sizin de olur hemen.
Suclu hissetmeyin, en kötü ihtimalle sayılı gün yine geçecek

30.haftami doldurdum hala istifralarim devam ediyor malesef :KK43: güzel şeyler söylemek isterdim ama bende de umutlar tükendi. Hiç yardımcı olacak kimseniz yok mu? Sıkıntılar çok geçmedi ama 16.haftadan sonra psikolojik olarak biraz rahatladım. Insallah sizin de olur hemen.
Suclu hissetmeyin, en kötü ihtimalle sayılı gün yine geçecek
Cok zor cocuk olmasa bu kadar kafaya takmam

Z
sizinki ne zaman gecti peki
Canım benim İki ay sonra kalp atışı durdu devam edermiydi bilmiyorum.sonraki gebeligimde öyle bir durum olmadı hamdolsun.ama o tükürük salgısı durumu anlatılamaz yaşamayan bilmez.Sürekli salgılanıyor okadar zorduki anlıyorum sizi.sonrasinda hemen geçiyor sabredin bari

Iyi geceler Kızlar
2 yasında kızım var 3 aylık hamileyim.
Sorun ise hamileligim zor geciyo.Bulantılar bi yana.

Agzımda aşırı tükürük salgısı var.Her saniye agzım tükürük dolu.Ne bi iş yapabiliyorum ne cocugumla ilgilenebiliyorum.O kadar zor bi durumki yaşamayan bilmez.Gebelikte binde bir olan biseymis.Tam bi imtihan.Canımdan bezdim artık cok bunaldım.
Kızımla ilgilenemiyorum.Üstü bası dagınık cogu zaman aç ilgisiz yavrum.Ona ayrı icim yanıyo.Hamilemiyim hastamıyım belli degil.

Bu zor Günler gecicekmi bigün ferahlıyacakmıyım bilmiyorum.Rabbim dayanma gücü versin.Sadece icimi dökmek istedim
Seni o kadar iyi anliyorumki benimki 9 ay boyunca surdu .Elimden poset eksik olmadi .Geceleri uyaninca bile hemen tukurme ihtiyaci duyuyordum .Doktorum her gittigimde gecmedimi derdi.Maalesef 9 ay tukurdum.Dogumdan bir kac gun sonra gecti farketmedim bile hatirlarim bazen cok zordu.Bazilarinin daha cabuk geciyormus insallah seninde kisa zamanda gecer.

Seni o kadar iyi anliyorumki benimki 9 ay boyunca surdu .Elimden poset eksik olmadi .Geceleri uyaninca bile hemen tukurme ihtiyaci duyuyordum .Doktorum her gittigimde gecmedimi derdi.Maalesef 9 ay tukurdum.Dogumdan bir kac gun sonra gecti farketmedim bile hatirlarim bazen cok zordu.Bazilarinin daha cabuk geciyormus insallah seninde kisa zamanda gecer.
Samimi oldugunuz komsunuz yokmu en azindan zor durumda oldugunuzu soyleseniz .Yaniniza gelse bile size moral olur.Bu arada tukurmenin sebebini doktorum, psikolojik demisti. Basta inandirici gelmedi fakat komsum sohbet ederken azaldigini fark ettim.Yanimda biri olunca demekki kendimi iyi hissediyordum.Sizinle birini mutlaka ilgilenmesi lazim kucuk bebeginizde var.Allah yardimcin olsun.

Samimi oldugunuz komsunuz yokmu en azindan zor durumda oldugunuzu soyleseniz .Yaniniza gelse bile size moral olur.Bu arada tukurmenin sebebini doktorum, psikolojik demisti. Basta inandirici gelmedi fakat komsum sohbet ederken azaldigini fark ettim.Yanimda biri olunca demekki kendimi iyi hissediyordum.Sizinle birini mutlaka ilgilenmesi lazim kucuk bebeginizde var.Allah yardimcin olsun.
Bazen onxa kalabalıgın icinde insan yanlız oluyo .Zor günümde anladım herseyi.Komsuluk yok.Bide biriylede konussam farketmiyo hic gecmiyo o salgı

Canım benim İki ay sonra kalp atışı durdu devam edermiydi bilmiyorum.sonraki gebeligimde öyle bir durum olmadı hamdolsun.ama o tükürük salgısı durumu anlatılamaz yaşamayan bilmez.Sürekli salgılanıyor okadar zorduki anlıyorum sizi.sonrasinda hemen geçiyor sabredin bari
Sırf bu yüzden tüplerimi baglstıcam bidaha hamile olmak fikri bile korkutuyo beni.

Bide o sekilde ev isi hatta doguma kadar sürdü demissiniz dogum hazırlıklarını nasıl yaptiniz.Cünkü imkanı yok bu sekilde bisey yapılmıyo

Back
X