- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
Sorunum esimin cinsel istekleri. Bu yillardir suren birsey. Ama ara ara azalip uzun sure hic olmuyor. Sonra yeniden basliyor. Size yemin ederim normalde sapkın birisi degil. Hatta cok kiskanir beni. Yuzu duser hemen. Cok acik giyinmem ben ama pantolonum dar olsa onu rahatsiz eder bu mesela. Kac defa kiyafet konusunda tartistik.
Ama bazen ozellikle uzak kaldigimizda sapkin dusuncelere bulasiyor. Cok uzun suredir yoktu ve gercekten rahatlamistim. Dun gece fake bir instagram hesabindan bana mesaj atti. Baskasiymis gibi. Ama onun oldugunu tabiki biliyorum ben. Tanisalim kocan yetiyor mu sana gibi seyler yazdi. O an tek istedigi kocam yetersiz deyim. Baska erkeklerle cinsel icerikli konusup ona ekran goruntusu atiyim.
Birkac gundur annemde kaliyordum ziyaret icin. Yanyanayken sıkınti yok zaten. Ayri kaldigimiz zaman olursa o zaman oluyor.
Bazen iliski sirasinda da baskalariyla iliskim varmis gibi anlatmami istiyor. Kocam bana yetemiyor dememi duymak istiyor. Iliski bitince aninda normale donup hic yasanmamis gibi davraniyor. Iki dk oncesine birden bir sunger cekiyor.
Kafayı yiyecegim artık. Dayanamıyorum bu duruma. Bu sekilde konusmak isterse eger ertesi gun o kadar soguk ve uzak oluyor ki. Utaniyor mu uzaklasiyor mu bilmiyorum.
Defalarca konusmaya calistim ama faydasi yok. Elinde olan birsey degilmis gibi. Bir anda gelip sonra geciyor gibi. Konustugumda tamam yapmayacagim birdaha istemeyecegim yok oyle birsey deyip konuyu kapatiyor.
Ay herşeyi geçtim zaten terapi vs söylenmiş. Ama biri bu mesajları görse. Ay kime ne anlatır insann rezalett