Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar tüp bebek yaptıracağım ama yeşil kartlıyım. şuan ücreti karşılayacak durumum yok. acaba devlet benim durumumda olanlara yardım ediyor mu? cevaplarsanız çok sevinirim.
Mrb cnm pek bilgim yok ama devlet normalde karsiliyo once asilama denemen gerekiyo sanirim pek yardimci olsmadim kusura bakma cnm ama diger forumlara yazarsan daha net cvp bulursun
Mrb cnm pek bilgim yok ama devlet normalde karsiliyo once asilama denemen gerekiyo sanirim pek yardimci olsmadim kusura bakma cnm ama diger forumlara yazarsan daha net cvp bulursun
ben iki aşılama yaptırdım hastanede ki sekretere sordum karşılamıyor dedi. ama birde kaymakamlığa başvuru yapılabıleceğini ve yardım alınacağını duydum. sadece bir duyum tabi nerden nasıl araştırabilir acaba??
Cnm tub bebek ozel bolum forumdan 2015 kasim ayi transfer yzptircaklar adli topige gel orda sor birsuru insan var orda illaki senin gibi olan vardir cnm cvp yazarlar sana ben ozel tedavi gordugum icin bilemiyorum bide internetdende arastirabilirsin