bence onla aynı ortamda bulunma derim aşağı tükürsen sakal üste tükürsen bıyık gibi bişy olmuş bu bence her iki tarafta çıkmaz kaarışma derimm
arkadaşım 6 aylık sevgilisi ile ilişkiye girmiş ve kimseye söyleme dedi ama bana yanlış gelen bir durum var hem daha çok erken olması ve diğer öbür yakın olduğumuz kişilerin bilmemesi.onlara söylemezsem duyarlarsa bana kızacaklar çünkü böyle bir durumu olan arkadaşı istemeyecekler söylersem olan kıza olacak ona bağıracaklar ona çatcaklar.onu yanlarında istemeyecekler.bana söyleme dedi siz olsanız ne yapardınız söyleyip diğer arkadaşlarınızın bilmesinimi isterdiniz yoksa söylemeyip içinizde dert olsunmu isterdiniz? bi taraftanda söylesen güven kalmayacak bana ,niye söyledin diye...off ne olur yardım edin içimde durmadan dönüp dolaşıyor sanki böyle bir arkadaşla hala aynı yerde olmalımıyım? yoksa tavrımı belli edip diğerlerinede söylemelimiyim?bir çözüm bekliyorum yardım
seni ve diğer arkadaşlarını ilgilendiren bir durum söz konusu değil niye söyleyeceksin
teşekkür ederim Angelaylin daha başka kişilerdende yorum bekliyorum gerçekten zor durumdayım.
arkadaşım 6 aylık sevgilisi ile ilişkiye girmiş ve kimseye söyleme dedi ama bana yanlış gelen bir durum var hem daha çok erken olması ve diğer öbür yakın olduğumuz kişilerin bilmemesi.onlara söylemezsem duyarlarsa bana kızacaklar çünkü böyle bir durumu olan arkadaşı istemeyecekler söylersem olan kıza olacak ona bağıracaklar ona çatcaklar.onu yanlarında istemeyecekler.bana söyleme dedi siz olsanız ne yapardınız söyleyip diğer arkadaşlarınızın bilmesinimi isterdiniz yoksa söylemeyip içinizde dert olsunmu isterdiniz? bi taraftanda söylesen güven kalmayacak bana ,niye söyledin diye...off ne olur yardım edin içimde durmadan dönüp dolaşıyor sanki böyle bir arkadaşla hala aynı yerde olmalımıyım? yoksa tavrımı belli edip diğerlerinede söylemelimiyim?bir çözüm bekliyorum yardım
teşekkür ederim Angelaylin daha başka kişilerdende yorum bekliyorum gerçekten zor durumdayım.
evet beni ilgilendirmiyor ama sadece bizim takıldığımız arkadaşlar bu konuda çok hassaslar bu arada yaşım 21.
herkese teşekkür ederim benim burda düşündüğüm durum şu aslında biz baştan beri o arkadaşı uyarmıştık daha 2 haftalıkken evinde kaldı o kişinin evet belki bende bu durumda olabilirdim haklısınız yanlışta olabilir benim iyi bir arkadaşım sadece diğerlerine karşı kendimi sorumlu hissedeceğim çnkü biz genelde ne olursa olsun o arkadaşlara söyler çözüm bulmaya çalışırdık ta o yüzden ama galiba söylememem gerek.
Aaaaaaaaaaa ne ayıp!!!
Kız güvenmiş,en özel sırrını vermiş,sen burada kalkıp diğer arkadaşlara anlatayım mı diye soruyorsun?
Kime ne ya?
Kızcağızın sizin gibi bir arkadaşı olması ne acı!
aslına bakarsan ben de onu düşünmüştüm ama yazmak istemedim laale.yaşı küçük zaten.belli.bence de arkadaşının yaptığını, onunla aynı ortamda bulunmalı mıyım diye sorgulayacağına, kendi arkadaşlığını, güvenilirliğini sorgulamalı.
tamam arkadaşıma birşey dediğim yok sadece onu koruma amaçlı söylemek istedim ve yanlış anlaşıldım galiba herkes bu duruma düşebilir ama bu kadarda üstüme gelmeyin artık derim biz 5 kişi arkadaşız herşeyi paylaştık şimdiye kadar ve bununda olması gerektiğini düşündüm size sordum güzellikle anlatabilirdiniz ben kimseyi yargılamıyorum sadece yardım istedim herkese teşekkürler yinede.
bu olay bana ters demedim yanlış anlaşılmasın lütfen.arkadaşının yaşadıkları sizi bağlamaz. kız sana anlattı diye başkalarına anlatma gibi bir hakkında yok. 21 yaş çok küçük bir yaş değil isteyen istediğini yaşar. ha bu olay sana tersse "kusura bakma arkadaşım bu yaşadığın bana ters" dersin ve birdaha görüşmezsin.
Kızın mahremini paylaşmanın neresi yardım Allah aşkına?
Acayip sinirlendim!
21 yaşındaymışsın çocuk da değilsin,elalemin hayatını deşifreye ne kadar meraklısın?
Yarın senin de bir özelini ortaya dökerlerse güzellikle uyarırsın artık sen de!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?