zor durumdayım ne olur yardım edin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
arkadaşım 6 aylık sevgilisi ile ilişkiye girmiş ve kimseye söyleme dedi ama bana yanlış gelen bir durum var hem daha çok erken olması ve diğer öbür yakın olduğumuz kişilerin bilmemesi.onlara söylemezsem duyarlarsa bana kızacaklar çünkü böyle bir durumu olan arkadaşı istemeyecekler söylersem olan kıza olacak ona bağıracaklar ona çatcaklar.onu yanlarında istemeyecekler.bana söyleme dedi siz olsanız ne yapardınız söyleyip diğer arkadaşlarınızın bilmesinimi isterdiniz yoksa söylemeyip içinizde dert olsunmu isterdiniz? bi taraftanda söylesen güven kalmayacak bana ,niye söyledin diye...off ne olur yardım edin içimde durmadan dönüp dolaşıyor sanki böyle bir arkadaşla hala aynı yerde olmalımıyım? yoksa tavrımı belli edip diğerlerinede söylemelimiyim?bir çözüm bekliyorum yardım

bence onla aynı ortamda bulunma derim aşağı tükürsen sakal üste tükürsen bıyık gibi bişy olmuş bu bence her iki tarafta çıkmaz kaarışma derimm

yaşın ufak herhalde. öyle anladım ben. bi kere arkadaşın sana güvenip böyle bir sırrını sana verdiyse gidip te başkalarına anlatmamalısın.ne olursa olsun.
yaptığı olay doğru olmasada bedelini kendisi çeker zaten ilerde. ama sen bu konuyu unut ve kapat. kimseyede gidip olayı anlatma.

seni ve diğer arkadaşlarını ilgilendiren bir durum söz konusu değil niye söyleyeceksin

tavrını belli edip diğerlerine söyleme durumu ne oluyor dışlayacak mısın o arkadaşını

Son düzenleyen: Moderatör:
bence onla aynı ortamda bulunma derim aşağı tükürsen sakal üste tükürsen bıyık gibi bişy olmuş bu bence her iki tarafta çıkmaz kaarışma derimm

teşekkür ederim Angelaylin daha başka kişilerdende yorum bekliyorum gerçekten zor durumdayım.

t24 merhaba.
bence arkadaşın sana güvenmiş ve paylaşmak istediğin birşeyi paylaşmı.ve bahsettiğin insanlarla paylaşmak isteseydi zaten paylaşırdı.bi de kendini onun yerine koy.başkalarıyla paylaşmak istemediğin birşey sonuçta di mi?ki zaten kız sana kimseye söyleme demiş.sen bence yaptığını doğru bulmasan da yargılama.eğer sana karşı şahsi bi yanlışı, bi hatası olduysa öyle sorgula.

seni ve diğer arkadaşlarını ilgilendiren bir durum söz konusu değil niye söyleyeceksin

evet beni ilgilendirmiyor ama sadece bizim takıldığımız arkadaşlar bu konuda çok hassaslar bu arada yaşım 21.

herkese teşekkür ederim benim burda düşündüğüm durum şu aslında biz baştan beri o arkadaşı uyarmıştık daha 2 haftalıkken evinde kaldı o kişinin evet belki bende bu durumda olabilirdim haklısınız yanlışta olabilir benim iyi bir arkadaşım sadece diğerlerine karşı kendimi sorumlu hissedeceğim çnkü biz genelde ne olursa olsun o arkadaşlara söyler çözüm bulmaya çalışırdık ta o yüzden ama galiba söylememem gerek.

teşekkür ederim Angelaylin daha başka kişilerdende yorum bekliyorum gerçekten zor durumdayım.

evet beni ilgilendirmiyor ama sadece bizim takıldığımız arkadaşlar bu konuda çok hassaslar bu arada yaşım 21.

Aaaaaaaaaaa ne ayıp!!!
Kız güvenmiş,en özel sırrını vermiş,sen burada kalkıp diğer arkadaşlara anlatayım mı diye soruyorsun?
Kime ne ya?
Kızcağızın sizin gibi bir arkadaşı olması ne acı!

aslına bakarsan ben de onu düşünmüştüm ama yazmak istemedim laale.yaşı küçük zaten.belli.bence de arkadaşının yaptığını, onunla aynı ortamda bulunmalı mıyım diye sorgulayacağına, kendi arkadaşlığını, güvenilirliğini sorgulamalı.

arkadaşının yaşadıkları sizi bağlamaz. kız sana anlattı diye başkalarına anlatma gibi bir hakkında yok. 21 yaş çok küçük bir yaş değil isteyen istediğini yaşar. ha bu olay sana tersse "kusura bakma arkadaşım bu yaşadığın bana ters" dersin ve birdaha görüşmezsin.

kız adı üstünde size güvenip SIRrını vermiş,konu her ne olursa olsun,kimseye söyleme demiş,siz söyleyeyim mi diye soruyorsunuz.bunun vebalini,günahını çekecek olan kendisi,size ne ki?''takıldığınız arkadaşlarınızı'' ise hiç ilgilendirmez.isterseniz gazeteye ilan verin,böylece kızla görüşmek isteyenler ya da istemeyenler iyice karar vermiş olur.
bundan sonra bir arkadaşınız size güvenip bir şey söylemeye kalkacak olursa ( illa ki bu kızdan bahsetmiyorum) dinlemeyin ve sır tutmakta becerikli olmadığınızı söyleyin.
gerçekten kıza yazık ki sizi arkadaş bilip söylemiş.
siz de hayatınızın bir döneminde bir hata yapıp sırrınızı başkasına verdiğinizde,başkalarından duyunca anlarsınız güven nasıl da önemli bir şeymiş.

tamam arkadaşıma birşey dediğim yok sadece onu koruma amaçlı söylemek istedim ve yanlış anlaşıldım galiba herkes bu duruma düşebilir ama bu kadarda üstüme gelmeyin artık derim biz 5 kişi arkadaşız herşeyi paylaştık şimdiye kadar ve bununda olması gerektiğini düşündüm size sordum güzellikle anlatabilirdiniz ben kimseyi yargılamıyorum sadece yardım istedim herkese teşekkürler yinede.

Kızın mahremini paylaşmanın neresi yardım Allah aşkına?
Acayip sinirlendim!
21 yaşındaymışsın çocuk da değilsin,elalemin hayatını deşifreye ne kadar meraklısın?
Yarın senin de bir özelini ortaya dökerlerse güzellikle uyarırsın artık sen de!

neden kızın sadece ve sadece kendini ilgilendiren bir konu için diğer arkadaslarınıza hesap vermek zorundasınız anlamadım.Allah her insana bir beyin ve akıl vermiş,eğer dileseydi bizide diğer hayvanlar gibi sürü halinde yaşamak üzere akıl ve düşünceden yoksun yaratırdı.

herkesin görüşüne saygı duyarım ama sadece ne yapacağımı bilemedim beni suçlamayın lütfen benmde başıma glebilirdi evet ama bulunduğum çok farklı bir durum arkadaşlar ben şimdiye kadar kimsenin birşeyini söylemedim ve yapmadımda şuan ikilemde kaldım sadece söyle yada söylemeyin denir herkese teşekkürler.tamam yani söylemeyeceğizde zatende yada ben durumumu anlatamadım galiba içimde bir kurt gibi yiyip bitiriyo beni ve biz ne olduysa hepimiz bildik birbirimize karşı çözüm yolu aramak için belki yardım etmek için olamaz mı yaaa ??

bu olay bana ters demedim yanlış anlaşılmasın lütfen.

İllaki söylemek istiyorsan anasına söyle bu ona buna söylenecek birşey değil ki söylendiğini düşün artık ağızdan ağıza dolaşır kıza santaj yapıp zorla cinsel ilişkiye zorlarlar yoksa babana söylerim diye

size aynen katılıyorum

kız size anlatmış siz niye diğer arkadaşlarınıza anlatma gibi bi ihtiyaç içerisindesiniz ben onu anlayamadım
bu forumda hiç kimseyi eleştirmem ama bence siz sır saklayamayan birisiniz ve şimdi bunu burda bize sorarak diğer arkadaşlarınıza söylemek için bahane hazırlamaya çalışıyorsunuz
ne yardımı yaa?!
bence arkadaşınızın SIRRRR diye sadece ikiniz arasında kalması gereken bir şeyi burda diğer arkadaşLARıma da anlatayım mı diye sorduğunuz için bizim söylediklerimizi değil kendini sorgulamalısın
çünkü yaptığın çok ama çok ayıp
arkadaşının ilişkiye girmesini sen yadırgayabilirsin ama o 21 yaşında biri onun bu derece özel yaşamını birilerine anlatmak son derece yakışıksız.
empati kur bakalım sen ilişkiye girsen biriyle en yakın arkadaşın (!) da yardım (!!!) etmek için diğer arkadaşlarına söylese nasıl hissedersin

şahsen biri bana bunu yaparsa o arkadaşım dediğim insanın gözümde 5 kuruş değeri kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…