- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
3 buçuk aylık evliyim 6 haftalık hamileyim eşimle zaten ufak sıkıntılarımız var maddi yönden de zor durumdayız annemler ev taşıyacaktı geçen hafta annemin evini temizledikten sonra kanamam oldu sadece cam ve kapı sildim ama doktorum progestan verdi ve wc ihtiyacı hariç ayağa kalkma dedi evimde idare ediyorum eşim doğalgaz parası vermeyelim bide annenlerde kalalım dedi iyi hoş iki gün durduk evimde kedim var bide şimdi kediyi getirmek istiyorum diyorum kumun yaklaşamıyorum hamile olduğum için tiksindiğimden değil bebeğin sağlığı için annem hemen babamı aradı kedi medi istemiyorum kızın beni zorluyor diye sonra ağlamaya başladım ben ağlayınca oda ağladı iyi gelsin dedi ama o esnada bana Zaten sana ayrı kocana ayrı hizmet ediyorum hiç bi iş görmüyorsun elin bi işe yakışmıyor merhametsizsin inşallah çocuğundan göreceksin gibi laflar etti şimdide baban istemiyo ben napıym diyor bu evde kalmak istemiyorum inanın yemek bile yiyemiyorum zaten midem sürekli bulandığı için elma yiyebiliyorum sadece onu bile yüzüme vuruyor eşim de bi kedi için yapıyorum zannediyor ben napıym Allah aşkına