Zor durumdayım

Aynı şeyleri yazacaksanız niye yeni konu açıyorsunuz? Dün size yazdık rahatlattık siz de teşekkür ettiniz, kapanmadı mı konu orada? Her şeyimi verdim de her şeyimi verdim, sınırlarımı kaldırdım vs vs. Fiziksel paylaşımın adı vermek değil, ayrılmayıp evlenmiş olsaydınız yine her şeyimi verdim diyecek miyidiniz? Gençsiniz, sevdiniz hoşlandınız ve beklediğiniz gibi çıkmadı. Kazık yedim kandırıldım nasıl yapıcam nasıl atlatıcam diye kara kara dertlere düştünüz. Flört ettiniz, bazı yakınlıklar yaşadınız anlaşamadınız ayrıldınız hepsi bu.

Çok değerli bir kazanımınız var, erkeklere ne kadar güvenilir ne şekilde davranılır az da olsa anladınız. Bir musibet bin nasihat olayı. Diş hekimliği kazanmışsınız, mezun olunca ezer geçersiniz böyle erkekleri. Yani başka ilde diş hekimliği kazanmışsınız, oturun bilgisayarın karşısına da neler yapabilirsiniz hangi sosyal gruplara katılırsınız hangi cafelere gidersiniz onu araştırın.

Alt tarafı bir sümüklü oğlan, dünya bunun etrafında mı dönüyor? Karşılaşırsam denk gelirsem... ee denk gelin karşılaşın ne olacak? Herkes oturup sizi mi seyredecek acaba ne yapacaklar nasıl davranacaklar diye? Geçin gidin yanından umursamayın. Ya da umursayın dert edinin, bana bunu nasıl yaptı hayallerimi yıktı her şeyimi aldı diye dizlerinizi dövün durun. Madem yazdıklarımıza inanmıyorsunuz bize güvenmiyorsunuz bildiğiniz gibi devam edin. Tek derdiniz biriyle tanışırsam sorarsa ne derim. Soramaz efendim, sizin eski ilişkilerinizi kimse soramaz. Siz de kimseye soramazsınız.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…