• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zor durumdayım

Hayır kesinlikle her yorumu okudum
Hiçbirşeyin fayda etmediğini söylemiştiniz.
o yüzden sordum

Evet bi çok şeyi denemiştik ama Mecidiyeköy'de bi uzmana gittik sanki sihirli bi değnek değdi adama şimdi ne zaman isterse o zaman boşalıyor.kısa sürede nasıl oldu bende anlamış değilim.

Aslında şu sihirli değneği de merak etmedim desem yalan olur :)))

Tedavi yöntemi sadece başka bili yok ama dediğim gibi yıllardır aşamadığı bişeydi bir anda geçince insan böyle yorumluyor.varsa böyle sorunu olanlar isim verebilirim epey bi para alıyor ama sonuç garantili verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz.

konunu bugün bu sorunla yüz yüze olarak okudum. senin adına çok sevindim. darısı benim başıma

benim de çok sevdiğim iyi olan bir eşim var ama son zamanlarda bu sorunu yaşıyoruz.

sürekli hayal kırıklığı yaşıyorum ve ona hissettirmemeye çalışıyorum ama kendim çok yıpranıyorum.

dün gece biz birbirimizi çok seviyoruz ayrılmayalım sevgimize yazık etmeyelim dedi. ben de öyle düşünüyorum. ayrılık aklımdan geçmiyor ama bu durum da insanın canını çok sıkıyor.

senin konuna bazı arkadaşlar yorum yapmışlar neden eşinin yanında yatmıyorsun diye.
ben seni çok iyi anlıyorum. ben de eşimin yanında yatarken nefes alamıyorum. boğulacak gibi hissediyorum.
sürekli bu gerginlik ve hüsranla yaşamak zor.

istanbulda yaşamıyorum ama doktor hakkında bilgileri paylaşırsan sevinirim.

bir de ilaç mı verdi yoksa konuşarak ya da egzersizle mi tedavi etti.

Terapi ilaç vetelkin yöntemiyle düzeldi.gitmek istseniz verebilirim adını
konunu bugün bu sorunla yüz yüze olarak okudum. senin adına çok sevindim. darısı benim başıma

benim de çok sevdiğim iyi olan bir eşim var ama son zamanlarda bu sorunu yaşıyoruz.

sürekli hayal kırıklığı yaşıyorum ve ona hissettirmemeye çalışıyorum ama kendim çok yıpranıyorum.

dün gece biz birbirimizi çok seviyoruz ayrılmayalım sevgimize yazık etmeyelim dedi. ben de öyle düşünüyorum. ayrılık aklımdan geçmiyor ama bu durum da insanın canını çok sıkıyor.

senin konuna bazı arkadaşlar yorum yapmışlar neden eşinin yanında yatmıyorsun diye.
ben seni çok iyi anlıyorum. ben de eşimin yanında yatarken nefes alamıyorum. boğulacak gibi hissediyorum.
sürekli bu gerginlik ve hüsranla yaşamak zor.

istanbulda yaşamıyorum ama doktor hakkında bilgileri paylaşırsan sevinirim.

bir de ilaç mı verdi yoksa konuşarak ya da egzersizle mi tedavi etti.

Back
X