Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış yere açmışım farkında değildimDert var mı içerikte ?
Mutluluklar
Hiç farketmedim ya düzeltemem mi kiCanım burası dert - tasa - kaynana -kayınpeder çekiştirme platformu . Birazdan ban yiyeceksinkonu nereye açılır bilmiyorum ama burası değil onu biliyorum .
Cevap ; zor evlenmedim . Evleneceğimden 1 gün önce söyledim anneme ve abime şaşırdılar sevindiler nikaha geldiler . Sonra da piknik yapmaya gittik![]()
Bizler dert ile beslenir olduk Burda , ‘dert yoksa bizde yokuz’ gibi olduDert var mı içerikte ?
Mutluluklar
ben 5 yıllık evliyim hala ikna edemedim ailemi..ailem yuvamı yıkmak için elinden geleni yapıyor.Arkadaşlar merhaba ben 3 aylık taze gelinim henüz,biraz ailemi ikna etmek zor oldu ama allahtan fazla uzun sürmedi var mıııı böyle çok zorladılar öyle evlendimm diyen :)
Varsa ne olacak ? E evlenmişsiniz maşallah dert nerede ?Arkadaşlar merhaba ben 3 aylık taze gelinim henüz,biraz ailemi ikna etmek zor oldu ama allahtan fazla uzun sürmedi var mıııı böyle çok zorladılar öyle evlendimm diyen :)
Nasıl rızalarını alarak mı evlendin? Neden öyleler kiben 5 yıllık evliyim hala ikna edemedim ailemi..ailem yuvamı yıkmak için elinden geleni yapıyor.![]()
Varsa ne olacak ne ya? Yanlış yere konu açmışım maksat muhabbet olsun diye sordum ne var ki bunda? Ters yapıyosunVarsa ne olacak ? E evlenmişsiniz maşallah dert nerede ?
Burası maksat muhabbet başlığı değil farkındaysanız siteye üye olabildiğinize yazabildiğinize göre okuma yazmanız vardırVarsa ne olacak ne ya? Yanlış yere konu açmışım maksat muhabbet olsun diye sordum ne var ki bunda? Ters yapıyosun
Bu ne öfke ya yazma görme yeter arkadaşım. Konuyu yanlış yere açmışım kırk kere dedim. Bir kaç tane daha muhabbet olsun diye konu açan arkadaşlar olmuş ona istinaden konu açtım da sende ki bu öfkeye anlam veremedim :)Burası maksat muhabbet başlığı değil farkındaysanız siteye üye olabildiğinize yazabildiğinize göre okuma yazmanız vardır
Evlenmeden 1 gün önce ailene söyledin, ailen adamı tanımıyo, ve mutlu olup nikaha geldiler. Nikahtan çıktınız ve piknik yapmaya gittiniz.............Canım burası dert - tasa - kaynana -kayınpeder çekiştirme platformu . Birazdan ban yiyeceksinkonu nereye açılır bilmiyorum ama burası değil onu biliyorum .
Cevap ; zor evlenmedim . Evleneceğimden 1 gün önce söyledim anneme ve abime şaşırdılar sevindiler nikaha geldiler . Sonra da piknik yapmaya gittik![]()
Bende anlamadımmmmEvlenmeden 1 gün önce ailene söyledin, ailen adamı tanımıyo, ve mutlu olup nikaha geldiler. Nikahtan çıktınız ve piknik yapmaya gittiniz.............
arkadaş regl döneminde benceBu ne öfke ya yazma görme yeter arkadaşım. Konuyu yanlış yere açmışım kırk kere dedim. Bir kaç tane daha muhabbet olsun diye konu açan arkadaşlar olmuş ona istinaden konu açtım da sende ki bu öfkeye anlam veremedim :)
Hmmmmm .... ailem tanımıyor nerde yazmışım ? Rica etsem bi gösterseniz ?Evlenmeden 1 gün önce ailene söyledin, ailen adamı tanımıyo, ve mutlu olup nikaha geldiler. Nikahtan çıktınız ve piknik yapmaya gittiniz.............
Evet ya keşke olmasa böyle şeylerBennn. Çok ağladım aşırı kilo verdim.İkna olmadılar da bunaldılar belki.
Eşimi çok severler şimdi.Oluyor böyle şeyler keşke olmasa ama.
Bazen düşünüyorum diretmeseydim ne olurdu vs diye.Acaba biraz daha beklesem sıkıntısız olur muydu.Cevabı hala bulamadım :)
İyi ki de evlenmişim :)İçimde kalırdı heralde hep bi özlem,merak olurdu sanki
Ya kardeşim boş yapma sen kimsin oturup sana öfkeleneyim ya benim yazım tarzım bu ayrıca kaç kere dediğini takip etmiyorum konuya bakıyorum alıntı varsa bakıyorum konuyu mu takip ediyorumBu ne öfke ya yazma görme yeter arkadaşım. Konuyu yanlış yere açmışım kırk kere dedim. Bir kaç tane daha muhabbet olsun diye konu açan arkadaşlar olmuş ona istinaden konu açtım da sende ki bu öfkeye anlam veremedim :)