Yok emmedi hic .Bi kac ay sagip biberonla sut icirdimemziriyor musun ya da kaç ay emzirdin
Inanin kucagimda hic durmuyo.Uykusu geliyo huzursuzlaniyo ama uyumuyo bu sefer daha cok huysuz oluyo.Boyle bebek gormedimaçıklamasını yapayım bebekler anne kucağında memedeyken huzur bulurlar anne kokusu kucağı onların huzur kaynağıdır.ayrıca siz sitresliyseniz bebeğiniz mutlu olamaz size bağlı olduğu için direk ona aksediyor ruh haliniz ve huzursuz oluyorlar
O normal bebekler icin.Benim bebegim asla yerinde saniye durmaz.Ben onu besigine koyup iki elimle tutuyorum ayaga kalkmasin die ve o sekilde salliyorumNeden sallıyosun. Lütfen sallama bebeğini. Tracy hogg yazar mısın google'a. Sana yardımcı olucaktır.
Anne sutu aliyomuBiz 3 buçuk aylık ve aynen öyleyim kaç haftadır. Geçer diye bekliyorum ben de
Bazi bebekler egitimle duzene giriyolar ama bnmki oyle deil.Zaten uyuyan bebek uyur ugrasmazsin bile.Bnm etrafimda bebegi olanlarinki hepsi uyuyo hatta bebeklerin gece uyumadigini bike bilmiyolar.Bnmkine cok sasiriyolar.Demek istedigim benegin uyuyacagi varda biraz senin egitiminle uyurÖncelikle sakin olmanız ve arada yardım edebilecek biri varsa eş,anne ,arkadaş vs'deb yardım istemeniz gerek.benim kızım da uyumaz.yemek konusunda sevmediği bir şeyi suratıma boca eder.siz sakinleşmezseniz bebeğiniz sakinleşmez.uyku için bebeğinize rutin edindirin.ben 15 aydır her akşam 8'de yıkarım.sonra biraz mama ve sonra biraz babası ve benimle sakin oyunlar sakin müzikler dinler 21:15'te yatağa gideriz.biraz ninniden sonra 10'da uyur.ama bu alışkanlığı kazandırana kadar ayşarım geçti.sabah 6:30'da güne merhaba deriz ve gündüz maksimum 1 saat uyur.gece uyanır ama su bile vermem pış pış ve ninni ile uyuturum.
Boş ver o sosyal medyanın annelerini ben ilk zamanlar tuvalete gidemezdim.kolik ve gazlıydı.geçiyor inanın ama sadece sabır ve anlayış.
Ekleme: 40 'ı çıktığından bu güne her gün dışarı çıkardım.yağmurda,lapa lapa kar yaparken hatta hastayken bile.şu an bir sabah 9 bir de öğleden sonra 2:30 gibi iki kez çıkarız dışarı.temiz hava ikimize de iyi geliyor.
Kimden yardim alcam.Esim zaten cok yorgun geliyo.Kv desen ne kadar bakabikir.Herkezin kendince isi var.Kimse anne gibi bakamaz .Annelik zaten zor sorumluluk ister bunu biliyorum ama sadece geceleri uyumak istiyorum.Uylusuzken zaten ayakta duramiyosun adim atamiyosunkolay gelsin cnm gerçekten zor bir bebek senin bebegin.ama arkadasin dediği gibi dışarı çıkar bebegini gezdir temiz hava alsin kalabalığa karisin insanları dışarıyı gorsun.ağaçları kuşları kedi ne varsa yorulsun biraz.gündüzleri aktif olursa gece rahat uyur bebekler.yuruyosa elinden tutun yurutun.yurutec le gezsin.oyun oynayın sürekli mutsuz bağıran bir anne çocuğu çok etkiler.oda belki sizden dolayı böyledir.esinuz hafta sonları baksın siz uyuyun mesela anne babane bakabilir siz dinlenin tabi uykusuzluk çok kötü.
benim kızım bir yaşını bir ay geçti uykusu maşallah iyiydi hala çok iyi anne sutu alıyor dogdu dogsli hala e mziriyorum.çok hareketli gündüz iki saat uyur akşam üstü yine uyur diğer saatlerde hep peşinde geziyorum yürüyor şu anda.yemeği braber yaparız vallahi tuvalete bile gelecek benle.annelik coookk harika olduğu kadar zor da insan bazen innet getiriyor.ben kızımla geziyorum dışarda gezdiriyor um havalar ısındı sende gez bol bol.pijama larini giyip ancak bu saate yatiyorum haa film izlemek tarih oldu ki....mi yere koyuyorum mu acaba bütün gün dolas dur alistim zaten ben ikiye kadar uyuyirum kızım uyanıyor besleyip altını alıp onla beraber uyuyorum çare yi böyle buldum.hayatımın en hareketli yıllarını yaşıyorum 24 saat yetmiyor.başka anneleri boşver bebegini böyle kabul et yardım al sağlığı yerinde olsun napalim annelik fedakarlık istiyor onların gulusu yeterrr
gün içinde uyku saatleriniz nedir.kaç saat uyur hangi saatlerde.Kimden yardim alcam.Esim zaten cok yorgun geliyo.Kv desen ne kadar bakabikir.Herkezin kendince isi var.Kimse anne gibi bakamaz .Annelik zaten zor sorumluluk ister bunu biliyorum ama sadece geceleri uyumak istiyorum.Uylusuzken zaten ayakta duramiyosun adim atamiyosun
Çünkü sizin ruh haliniz çocuğunuza geçiyor. Siz sakinleşmeden çocuğunuz sakinleşmeyecek. Onlar bizim aynamız. Siz kendinizi ona bırakın. Adem güneşin güvenli bağlanma kitabını okumanızı öneririm. Çocuğunuzla bağ kurammaktan kaynaklanan sıkıntılar yaşıyorsunuz. Henüz çok küçük . Kendi duygularınızı keşfettikçe çocuğunuzu okumanız kolaylaşacaktır inş .Hayirli Geceler Arkadaslar.Şu an oyle doluyumki cogu kez konu actim aypar gecti 10 aylik olduk hala ayni benim benegim uyumaz yemez icmez huysuz beni cildirtan bi tip.Instegramda Miranin Alyanin Kayalarin amnelerini goruyom herkez ne guzel anne.Ben ise psikolojisi bozuk surekli bagiran mutsuz hayattan umudunu yitirmis bi anne.Binlerce kez hamdolsun Anne oldum ama bi o kadarda zor geciyo.Neden bi benek uyumaz.Saatlerce salliyorum hic bi sıkıntisi yok doktorlarada gittik.Huyu bu.Uyumaz uyusada 5 dkk bile sürmez.Boyle olan varmi cocugu.Bi bnmi boyleyim.Bi gun sicak bi cay icip bi film izleyebilcekmiyim.Gece oldu pijamalarimi giyip yataga girip uyuyacakmiyim .Hayal gibi.Sadece icimi dokmek istedim.Her gece aglayarak cocugunu uyutmaya calisan hayattan bezmis bi kadin
Alyaların masalların kayaların annelerinin kafaları rahat. Cocuklarını bırakacakları yardımcıları, özel okulları var. Starbucksta kahve icecek vakitleri var. Onlarla annelik kıyaslamayı bir kenara bırakın önce.Hayirli Geceler Arkadaslar.Şu an oyle doluyumki cogu kez konu actim aypar gecti 10 aylik olduk hala ayni benim benegim uyumaz yemez icmez huysuz beni cildirtan bi tip.Instegramda Miranin Alyanin Kayalarin amnelerini goruyom herkez ne guzel anne.Ben ise psikolojisi bozuk surekli bagiran mutsuz hayattan umudunu yitirmis bi anne.Binlerce kez hamdolsun Anne oldum ama bi o kadarda zor geciyo.Neden bi benek uyumaz.Saatlerce salliyorum hic bi sıkıntisi yok doktorlarada gittik.Huyu bu.Uyumaz uyusada 5 dkk bile sürmez.Boyle olan varmi cocugu.Bi bnmi boyleyim.Bi gun sicak bi cay icip bi film izleyebilcekmiyim.Gece oldu pijamalarimi giyip yataga girip uyuyacakmiyim .Hayal gibi.Sadece icimi dokmek istedim.Her gece aglayarak cocugunu uyutmaya calisan hayattan bezmis bi kadin
merhaba canım öncelikle benım de evladım var bız de zor gunler gecırdık.benım kı benı emmedı bile sutumu hep sağarak verdim. canım şimdi sana bırsey soyliyeceğim sen sıkıntılı olursan cocuk da sıkıntılı olur huzursuz olur birşeyleri yanlış yapıyorsun yavrunu kucağına al ten teması kur onunla konuş şarkı söyle beraber yatın uyuyun uyumak istemiyorsada zorlama elbet uyuyacak ve bebebk 10 aylık olmus mama vermek formül süt vermek zorunda değilsin keçi sütü verebilirsin muzu ez yoğurdun içine koy kavun karpuz elma armut da yıyebilir yada keçi sütünden sütlaç yap şekeri cok az koy yada pekmez pirinç unundan muhallebi yapabilrsin aradabir, yani instangramı takip edeceğine türlü yemekleri araştır.herkeste bunalıma girdim psikolojım bozuk diyip yardım bekliyor.tatlım sen annesin güç senin doğanda var allah a sığın dua et pozitif düşün uyumaz yemez etmez durmaz deme olumsuz düşünerek bunları hayatına bence sen çekiyorsun.Hayirli Geceler Arkadaslar.Şu an oyle doluyumki cogu kez konu actim aypar gecti 10 aylik olduk hala ayni benim benegim uyumaz yemez icmez huysuz beni cildirtan bi tip.Instegramda Miranin Alyanin Kayalarin amnelerini goruyom herkez ne guzel anne.Ben ise psikolojisi bozuk surekli bagiran mutsuz hayattan umudunu yitirmis bi anne.Binlerce kez hamdolsun Anne oldum ama bi o kadarda zor geciyo.Neden bi benek uyumaz.Saatlerce salliyorum hic bi sıkıntisi yok doktorlarada gittik.Huyu bu.Uyumaz uyusada 5 dkk bile sürmez.Boyle olan varmi cocugu.Bi bnmi boyleyim.Bi gun sicak bi cay icip bi film izleyebilcekmiyim.Gece oldu pijamalarimi giyip yataga girip uyuyacakmiyim .Hayal gibi.Sadece icimi dokmek istedim.Her gece aglayarak cocugunu uyutmaya calisan hayattan bezmis bi kadin
tüm yorumları okudumHayirli Geceler Arkadaslar.Şu an oyle doluyumki cogu kez konu actim aypar gecti 10 aylik olduk hala ayni benim benegim uyumaz yemez icmez huysuz beni cildirtan bi tip.Instegramda Miranin Alyanin Kayalarin amnelerini goruyom herkez ne guzel anne.Ben ise psikolojisi bozuk surekli bagiran mutsuz hayattan umudunu yitirmis bi anne.Binlerce kez hamdolsun Anne oldum ama bi o kadarda zor geciyo.Neden bi benek uyumaz.Saatlerce salliyorum hic bi sıkıntisi yok doktorlarada gittik.Huyu bu.Uyumaz uyusada 5 dkk bile sürmez.Boyle olan varmi cocugu.Bi bnmi boyleyim.Bi gun sicak bi cay icip bi film izleyebilcekmiyim.Gece oldu pijamalarimi giyip yataga girip uyuyacakmiyim .Hayal gibi.Sadece icimi dokmek istedim.Her gece aglayarak cocugunu uyutmaya calisan hayattan bezmis bi kadin
Canim ya benim minikte 8 aylik uykusuz huysuz bir bebek ve tabiki istahsiz hep ayniyiz canim yalniz degilsin..Ha bide anne sütüde almiyo .Sadeceamayla besleniyo.Asla yemek yemiyo.Kendini aglatip aglatip kusuyo.Delircem az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?