- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
Benim oglumda öyleydi çok iyi anliyorum sizi..Ne zaman ki uyku egitimi verdim o zaman düzeldi. Çok şükür şimdi 2 yaşında hic kalkmaz gece..Birde 3 aylik bebeğim var maşallah güzel uyuyor. Her zorluğun bir kolaylığı vardır. Sabret mutlaka cok rahat edeceksin ama uyku egitimi vermen şart. Ben 11 aylikken sutten kestim mecburi olarak verdim eline süt biberon sadece 3 gün de alisti kendi kendine uyumayi..Hayirli Geceler Arkadaslar.Şu an oyle doluyumki cogu kez konu actim aypar gecti 10 aylik olduk hala ayni benim benegim uyumaz yemez icmez huysuz beni cildirtan bi tip.Instegramda Miranin Alyanin Kayalarin amnelerini goruyom herkez ne guzel anne.Ben ise psikolojisi bozuk surekli bagiran mutsuz hayattan umudunu yitirmis bi anne.Binlerce kez hamdolsun Anne oldum ama bi o kadarda zor geciyo.Neden bi benek uyumaz.Saatlerce salliyorum hic bi sıkıntisi yok doktorlarada gittik.Huyu bu.Uyumaz uyusada 5 dkk bile sürmez.Boyle olan varmi cocugu.Bi bnmi boyleyim.Bi gun sicak bi cay icip bi film izleyebilcekmiyim.Gece oldu pijamalarimi giyip yataga girip uyuyacakmiyim .Hayal gibi.Sadece icimi dokmek istedim.Her gece aglayarak cocugunu uyutmaya calisan hayattan bezmis bi kadin
Eşiniz yardım etmeli görmüyor mu haliniziKimden yardim alcam.Esim zaten cok yorgun geliyo.Kv desen ne kadar bakabikir.Herkezin kendince isi var.Kimse anne gibi bakamaz .Annelik zaten zor sorumluluk ister bunu biliyorum ama sadece geceleri uyumak istiyorum.Uylusuzken zaten ayakta duramiyosun adim atamiyosun
saatlerce sallaman hata bir kere.Bi düzenimiz yok malesef dogdugundan beri.Halbuki kendim yapi itibariyle planli ve duzenliyimdir.Saatlerce sallarim ya uyur ya uyumaz oda duzensiz .Yemek desen asla yemiyo öfuruyo.Her tadi debedim.Hazirladim disarida yedirdim bu sefer disarda kusturdu kendini.Yani amliycagin zor bi cocuk.Onu yonlendiremiyorum.
teşekkürler.Bu arada senin iki tane.ALLAH yardimcin olsun
Yine söylüyorum sakin olun bakın benim bebeğim 3 gündür hasta ateşli ve yüzü gülmüyo o çığlık atan yavrum sustu omzuma başını koyup sadece kısıl inilti çıkarıyo şimdide diyorumki bir an önce iyileşsin geçicek merak etmeyin ona sevginiZi gösterin birde dişleride yoruyo onları dentinox jel var günde bi defa çok caZgırlık yaptığında elinizi yıkayın yanlız peçeteyle kurulayın yani dezenfekte olsun eliniz parmağınızın ucuyla nohuttan daha küçük sıkın parmak ucunuza alt ve üst damağına sürün rahatlar acısından da bağırıyo bu biraz uyuşturur damağını kuzucuğunBen Asla iyi bi anne oldugumu savunmuyorum keske sakin olsam.Ama artik sabir bitiyo bi yerde .Yataktan cikardim simdi asla durmuyo besikte zaten oturma odasindayoz miz miz basimi agritti.a24 saat hic durmadan calismak uyumamak yipratiyo insani.Gercekten her gece bugun sabah olcakmi diyorum cok zor
Canim cok tesekkur ederim .Bi bakalim olmazza onu deniycem.Gercekten cok zor.Sanki hayat hep boyle olcak artikHa bak bi arkadsda soylemus ilkine bole uyumayinca cingene salincagi yaptik aparati var satiliyor duvara yap.anneme kixiyodum yapalim diyinceakisir hep boylemi uyuyacak diye hicde alismiyor insallah okuyosundur cok rahat cocukda rahat ediyor
AKlin varsa cingene salincagiiiii
nasil verdiniz bu egitimiBenim oglumda öyleydi çok iyi anliyorum sizi..Ne zaman ki uyku egitimi verdim o zaman düzeldi. Çok şükür şimdi 2 yaşında hic kalkmaz gece..Birde 3 aylik bebeğim var maşallah güzel uyuyor. Her zorluğun bir kolaylığı vardır. Sabret mutlaka cok rahat edeceksin ama uyku egitimi vermen şart. Ben 11 aylikken sutten kestim mecburi olarak verdim eline süt biberon sadece 3 gün de alisti kendi kendine uyumayi..
bi cok doktora gittim.Bi sikıntisi yok hamdolsun ilk aylar kolikti gecti ama uykuyu sevmiyor sanirim.Bem saatlerce salliyorum banamisin demiyor.Babadina veriyorum oda bir iki saat abartisiz salliyo cok direniyo uyumamak icinreflüsü, sindirim sorunu vs var mı yok mu, her açıdan testi kontrolü yapıldı mı bebeğinin ? belki bişeye allerjisi var, belki gıda allerjisi var ? inek sütünden rahatsız oluyo belki ? bağırsak enzimleri eksik, gaz sıkıntısı var belki çocukta ? milyon tane sebebi olabilir, derdini anlatamıyo ki, bence sen başka bi doktora göster bebeğini
Diyorum ya bazen 15 saat. hic uyumadigi oluyo.Derin uykuya dalamiyor.O yuzden diyorum normal bi bebek deil.Desemki gece uyur sabah kaldiririm.O nasil isterse oyle oluyo.Gunduz bazen hic uyumuyo bazen yarim saat bi saat bazen.Cok sorunlu bi bebek.Yoksa bnde sabirliyim normalde.Ve asla yemiyo.Anne sutude almiyo.Sadece biberonla devam sutu veriyorum.Bi kac gun ac birak bak nasil yer diyolarsaatlerce sallaman hata bir kere.
bak bi yerde aksayan bişeyler var.
az çok bir düzeni oturmuş olmalı.
uykusu yok ise uyutmaya çalışma.
yemiyorsa ısrar etme.bir saat sonra tekrar teklif et.
sen ısrarla ve ısrarla istediğin saatte uyutmak yedirmek istiyorsun anladığım kadarıyla.
bir de sen de sakin olmalısın gergin olursan direk bebeğin de gerilir hissederler.
kaç ta kalkıyor sabah,günde kaç kere uyuyor
teşekkürler.
bak zorun daha zoru var.
anlatılmaz yaşanır ikiz bakmak.
o sebeple moralini yüksek tut dağıtnma kendini.
benim yaşadığım uykusuz perperişan gecelerin haddi hesabı yok.
yazssam sayfalar tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?