zor geçen günler...

efsanecocuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
4
0
1
35
merhaba kızlar..hiç yazmaya cesaret edememiştim hep okuyordum ama zor günler geçiriyorum.geçen cuma eşimle boşandık.3 yaşında bir kızımız var benle kalıyor.eşimin ilgisizliği ile başlayan ayrılık hikayem cinsel isteksizlik kendisinden ve ailesinden görmediğim saygı benim isteklerimi karşılamaması evin tüm geçimini bana yüklemesi (maaşını getirip gerisine karışmıyordu.) hiç bir konuda plan program yapmaması hep ailesini koruyup desteklemesi benden gizli çekilen krediler alınan ikramiyeleri harcayıp hesap verememesi büyük meblağlara iddia oynaması derken boşanma ile sonuçlandı. defalarca oturup konuştum.evlilik terapistine gittik ilk seanstan sonra gelmedi ben ona verdiğim paraya acırım diyerek.her defasında da hata sende suçlu olan sensin ben herseyin en iyisini en güzelini yapıyorum diyerek psikolojik olarak iyice çökertti beni.mahkemeye el ele girip çıkan ender çiftlerden biriyiz sanırım.sevgi konusunda şüphe duymadım hiç ama sanırım hersey sevgi ile olmuyo.
henüz daha karar kağıdını almadık mahkemeden.geçen gece mecburi bi sebepten bende kalmak zorunda kaldı.mantığımı bi kenara bırakarak tamamen duygularımla hareket edip karara itiraz edelim dedim.seni seviyorum dedim.demediği laf kalmadı. cümle alem duymus onun boşandığını ben onu da ailesini de öldürmüşüm o erkek haliyle korkmuş boşanmaktan bendeki neyin özgüveniymiş beni dostum! mu varmış ben allahın ona verdiği hangi cezaymışım en sonda defol diye kovaladı beni.belki hata yaptım boşanmayalım demek için geç kaldım ama yaşamadan bilemezdim daha önce defalarca özür diledi evden ayrıldım gel nolur dedi hiç geri çevirmedim hep şans verdim ama onun bu tavrı hali beni çok üzdü seven insan o yalvarışlarıma öyle yapamazdı ve yine sensin suçlu dedi hep..
belkide bi bocalamak alışma evresindeyim bi an onsuz hayat nasıl olucak paniğine kapıldım o yüzden geri adım atmak istedim bilemiyorum..ama zor geçiyo günler ne yapacağımı bilemiyorum...

Yeni bir düzen.. Yeni bir hayat. Önce merhaba de. Sonra Bismillah.
Gerisi gelecektir.

Sucu baskasina atmak ne kadar kolay..herseyde sen suclusun demek
Kizin icin guclu olmak zorundasin.. Calisiyor musun?

Sucu baskasina atmak ne kadar kolay..herseyde sen suclusun demek
Kizin icin guclu olmak zorundasin.. Calisiyor musun?
evet çalışıyorum. nafaka olarak kızıma bi değer biçemediğim içinde oturduğum evden çıkmıcam kirasını istedim. annem babamda destekçim. daha ne istiyosun diceksin belki ama güçsüz hissediyorum kendimi sanki onun tüm olumsuzluklarına katlanmak daha mı kolaydı umarım bi kaç zaman içinde toparlarım.

Yazdigim yorum yanlis anlasilmasin ben karsi taraf icin soyledim onu:)
Canim benim ilk baslarda boyle gucsuz hissetmen normal, zamanla alisacaksin. Ihtiyacin olan tek sey zaman. Cok sukur ki ailen yaninda destekcin, kizin yaninda..onlardan guc alip yoluna devam etmelisin..cok dua et. Cunku sana ihtiyacin olan o gucu verecek olan Allah.
Keske deme sakin. Emin ol boyle olmasi gerektigi icin boyle oldu..umarim en kisa zamanda Rabbim sana "iyiki" dedirtir..

Öncelikle geçmiş olsun... ben de nefret ettiğim bir insandan bosanirken boşluğa düsüp kararımı sorgulamistim ama yaşadıklarımı düşünerek kendimi tutmuştum en fazla bi iki ay sürer geçer merak etme ... bu hissettiğin çok normal ve inan ki sen kararı geri alalım dediğinde reddederek sana en büyük iyiliği yapmış o aklı evvel... bak ne güzel çalışan bir bayansin çocuğun yanında ailen destek.... kurtulmuşsun ya bak çocuğunla keyfine ohhh

Gecmis olsun diyeyim oncelikle.Evliyken zaten butun yuku siz ustlenmissiniz.Cok kisa surede bu bosluk hissini atlatacaksiniz hic merak etmeyin.maddi olarak bi sikintiniz yok.Kiziniz yaninizda.Aileniz arkanizda.Yani bunu atlatmak size birkac tane alisveris ve kuafor gezmesine patlar.Cabuk toparlarsiniz.Erkeklerin enkazlari hic kalkmiyor.Kadinlar daha guclu :)

Olumlu birkac seyini yazsaydiniz hangibtaraf agir basiyor bir degerlendirme yapabilirdik.Fakat, iddia oyunu var,gizli kredi cekme var, surekli sizi suclama var buna ne kadar dayanabilirdiniz bilemiyorum.
Allah yolunuzu acik etsin bundan sonra.

Olumlu birkac seyini yazsaydiniz hangibtaraf agir basiyor bir degerlendirme yapabilirdik.Fakat, iddia oyunu var,gizli kredi cekme var, surekli sizi suclama var buna ne kadar dayanabilirdiniz bilemiyorum.
Allah yolunuzu acik etsin bundan sonra.
İyi dilekleriniz ve yardımlarınız için tesekkur ederim.. iyi yönlerine bakacak olursak iyi bi baba kızıyla ilgili evdeki bi çok şeye yardımcı oldu hep mesela mutfağa da girdi ben işteyken çamaşır asmasıni rica ettiğimde yaptı gece hayati yok alkolik değil dayak yok ama bunlarida hep diğer olumsuz şeyleri konuştuğumuzda gözüme sokarak dışarda ne adamlar var biliyomusun ben mükemmel olanı yapıyorum.deyip kestirip attı evlilikte yapilan fedakarlıklar yardımlar göze batirilmazki sevdiği için yapar zaten insan bunların diğer olumsuz şeyleri kapatmasını istedi

Canım iyiki kabul etmemiş eğer kabul edip geri kararınızdan dönseydiniz bunu senin gôzüne durmadan sokardı en ufak bir olumsuzlukta ben boşanacaktım sen yalvardın der der dururdu.şimdi yapacağın şey sakın yine barışmak için adım atma fakat kendisi isterse tekrar barışmak ozaman birkez daha deneyebilirsin

en büyük şansınız kabul etmemesi olmuş ileride en büyük pişmanlığınız olabilirdi sen istedin barışmamızı der dururdu sana kızınla birlikte yeni hayatında mutluluklar diliyorum

Rabbim bundan sonraki hayatinizi mutlu gecirmeyi nasip etsin insallah.olumsuz yonlerini dusunerek bu sureci kolaylastirabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…