- 28 Kasım 2015
- 4
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi efsanecocuk
-
umarım yaprak..inşallahh..Yeni bir düzen.. Yeni bir hayat. Önce merhaba de. Sonra Bismillah.
Gerisi gelecektir.
evet çalışıyorum. nafaka olarak kızıma bi değer biçemediğim içinde oturduğum evden çıkmıcam kirasını istedim. annem babamda destekçim. daha ne istiyosun diceksin belki ama güçsüz hissediyorum kendimi sanki onun tüm olumsuzluklarına katlanmak daha mı kolaydı umarım bi kaç zaman içinde toparlarım.Sucu baskasina atmak ne kadar kolay..herseyde sen suclusun demek
Kizin icin guclu olmak zorundasin.. Calisiyor musun?
Yazdigim yorum yanlis anlasilmasin ben karsi taraf icin soyledim onu:)evet çalışıyorum. nafaka olarak kızıma bi değer biçemediğim içinde oturduğum evden çıkmıcam kirasını istedim. annem babamda destekçim. daha ne istiyosun diceksin belki ama güçsüz hissediyorum kendimi sanki onun tüm olumsuzluklarına katlanmak daha mı kolaydı umarım bi kaç zaman içinde toparlarım.
Olumlu birkac seyini yazsaydiniz hangibtaraf agir basiyor bir degerlendirme yapabilirdik.Fakat, iddia oyunu var,gizli kredi cekme var, surekli sizi suclama var buna ne kadar dayanabilirdiniz bilemiyorum.evet çalışıyorum. nafaka olarak kızıma bi değer biçemediğim içinde oturduğum evden çıkmıcam kirasını istedim. annem babamda destekçim. daha ne istiyosun diceksin belki ama güçsüz hissediyorum kendimi sanki onun tüm olumsuzluklarına katlanmak daha mı kolaydı umarım bi kaç zaman içinde toparlarım.
Yazdigim yorum yanlis anlasilmasin ben karsi taraf icin soyledim onu:)
Canim benim ilk baslarda boyle gucsuz hissetmen normal, zamanla alisacaksin. Ihtiyacin olan tek sey zaman. Cok sukur ki ailen yaninda destekcin, kizin yaninda..onlardan guc alip yoluna devam etmelisin..cok dua et. Cunku sana ihtiyacin olan o gucu verecek olan Allah.
Keske deme sakin. Emin ol boyle olmasi gerektigi icin boyle oldu..umarim en kisa zamanda Rabbim sana "iyiki" dedirtir..
Öncelikle geçmiş olsun... ben de nefret ettiğim bir insandan bosanirken boşluğa düsüp kararımı sorgulamistim ama yaşadıklarımı düşünerek kendimi tutmuştum en fazla bi iki ay sürer geçer merak etme ... bu hissettiğin çok normal ve inan ki sen kararı geri alalım dediğinde reddederek sana en büyük iyiliği yapmış o aklı evvel... bak ne güzel çalışan bir bayansin çocuğun yanında ailen destek.... kurtulmuşsun ya bak çocuğunla keyfine ohhh
Gecmis olsun diyeyim oncelikle.Evliyken zaten butun yuku siz ustlenmissiniz.Cok kisa surede bu bosluk hissini atlatacaksiniz hic merak etmeyin.maddi olarak bi sikintiniz yok.Kiziniz yaninizda.Aileniz arkanizda.Yani bunu atlatmak size birkac tane alisveris ve kuafor gezmesine patlar.Cabuk toparlarsiniz.Erkeklerin enkazlari hic kalkmiyor.Kadinlar daha guclu :)
İyi dilekleriniz ve yardımlarınız için tesekkur ederim.. iyi yönlerine bakacak olursak iyi bi baba kızıyla ilgili evdeki bi çok şeye yardımcı oldu hep mesela mutfağa da girdi ben işteyken çamaşır asmasıni rica ettiğimde yaptı gece hayati yok alkolik değil dayak yok ama bunlarida hep diğer olumsuz şeyleri konuştuğumuzda gözüme sokarak dışarda ne adamlar var biliyomusun ben mükemmel olanı yapıyorum.deyip kestirip attı evlilikte yapilan fedakarlıklar yardımlar göze batirilmazki sevdiği için yapar zaten insan bunların diğer olumsuz şeyleri kapatmasını istediOlumlu birkac seyini yazsaydiniz hangibtaraf agir basiyor bir degerlendirme yapabilirdik.Fakat, iddia oyunu var,gizli kredi cekme var, surekli sizi suclama var buna ne kadar dayanabilirdiniz bilemiyorum.
Allah yolunuzu acik etsin bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?