Zor günde bile mi ?

Geçmiş olsun.Psikoloji olarak kötü fizikende insan yanında birisi olsun ister normal bu .Kimiside tek başına ağlamak ister şöyle bir oda normal.İnsallah daha iyi hissedin.Normali bence bir geçmiş olsuna gelmek ilişkiler iyi yürüsün diye fakat eşinizle aranız bozulur bunu dile getirip durursaniz başka türlü çözmeye çalışın kafam şişti sen zaten onları sevmiyorsun olur sonu buna bağlar öyle olur büyük ihtimal.Madem sizdende birşey beklemesinler orada denge kurun

ben bu durumda yanımda kimseyi istemem nasıl cümbür cemaat rahat ettiniz

Cok gecmis olsun oncelikle. Ben de es ailesine fazla anlam yuklendigini dusunuyorum. Genel olarak ama sizin konu ozelinizde degil. Yani onlarin da sizin aileniz gibi olmasini beklemeyin. Hatta gozunuzde bi nevi komsu statusune koyun onlari. Kendi hayatiniza odaklanin. Gittiginizde haliniz yoksa, rahatsizsaniz size nasil uygunsa oyle davranin. Asla onlar ne dusunur, esinize kotuler diye kendiniz olmaktan cikmayin. Bunu soyleme sebebim su: surekli size dedikodusuyla, doldurusuyla kotu niyetli yaklasan bi kayin aileniz varsa siz agzinizla kus tutsaniz da bunu yaparlar. Doldurusa gelen bir kocaniz varsa gozunuzun uzerinde kas olmasina da dolar ve bunu asla degistiremezsiniz. Size, siz lazimsiniz. Ha ayrilin vs anlaminda demiyorum kesinlikle. Oylr buz gibi bi mesafe koymayi ogrenmelisiniz ki, ama bi gun soguk bi gun sicak degil. Cok kararli olun. Mesafe iyidir. Kabalasmadan ama kendinize duydugunuz saygi sevgiyi yitirmeden.

Her şeyi dramatize etmeyi bırak. Acı bir kaybın var ve sen kayınvaliden mi düşünüyorsun? bu bana da pek sağlıklı gelmedi. Kadını rahat bırak herkes aynı tepkileri vermek zorunda değil kaldı ki insan istenmediğini anlar siz ona bukadar negatifken size canım kızım yavrum yapamaz bi insan.

Aslinda tebrik ederiz demisler saglikla demisler yeterli opup sarilmalari gerekmiyor. Kurtajda da ameliyat oncesi gelmisler gitmisler. Anneniz yaninizda niye yemek yapsinlar getek duymamis olabilirler. Ama tum bunlar haricinde sizin dediginiz gibi yapsalar ince düşünceli ne naif insanlar derdik ama suan siradan normal insanlar diyoruz

Ailelere fazla takılmayın ve enerjinizi ilişkinize verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…