• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor günler...

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.844
3.456
448
Bir ....
küçük ...

Sadece anlatırsam belki iyi gelir dedim.

Allah herkesin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim..
hersey insanlar icin derler ya gercektende oyleymis
o kadar uzucu durumlarla karsi karsiya gelebiliyoruzki
ustesinden gelmekten baska caremiz olmuyor
heleki kendimizi yipratmak kendimize karsi yapabilecegimiz en buyuk kotuluktur
maddi manevi yapabilecegimiz seyler varsa yapariz
yoksa dua ederiz iyi dileklerde bulunuruz
sende oyle yap ve metin olmaya calis kotu durumlar karsisinda..
Allah sabir versin canim

teşekkür ederim ... Allaha çok şükür daha büyük sıkıntı vermesin... bu günler de geçer inşallah...

Allah sabır versin..
Çok yakın bir arkadaşım çok büyük bir depresyon geçirmişti...
Ona yardımcı olmaya çalışırken, psikolojim bozulmuştu..
Internetten online psikolog desteği almaya karar verdim onun için...
Kadının bana yaptıgı yorum, sen doktormusun ben bunun eğitimini aldım.. sen almadın...
Eğer birazdaha arkadaşının sorunun içine girmeye devam edersen, seninde psikolojik desteğe ihtiyacın olacak demişti...
Ve mümkün olduğu kadar uzak tutmaya çalıştım kendimi..
Çunki onları ancak yine kendileri kurtarabilir , bizler değil...
seninde bunaldığını hissediyorum , anlatırsan bizler elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız...

Sevgiler

neyse sorun yokmuş haber aldım :D eski bir rahatsızlığı yaşadı sandım değilmiş :D

Son düzenleme:
aslında dualarınızı esirgemeyin çünkü her an tekrarlayabilir daha doğrusu tam düzelmemiş :(((

15-20 sene önce bir rahatsızlık geçirmişti sinirsel :(. şimdide ona benzer şekilde rahatsızlanmış:(

Son düzenleme:
Allah herkesin akıl sağlığını bozmasın çok zor tam düzelmesi çok zor :( yorgunluk aşırı beyni yorma çok kötü sonuçlar doğruyor. çok sağlıklı gibi normal konuşan ama bazen tuaflaşan insanlara dikkat edin sonradan saptabiliyor :(. Birde birden namaza ibadete yönelen insanlara dikkat etmek lazım. bu ibadete yönelme hastalığın ilk belirtileri olabilirmiş. siz siz olun aşırı ibadete yönelmeyin sonradan beyniniz size oyun oynaya bilir.

Back
X