• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarım neden beni sevmiyor?

Teyzelerim beni sevmiyor. Hele bir tanesi ne öper beni ne yüzüme güler laf atar benimle ne alıp veremediği var anlamadım onlar çalıştı yıllarca ben çalışmadım rahatım evde pek işte yapmam belki o sebeplerden ama küçükken de böyleydi bana liseye giderken de böyleydi önceden eve gelirlerdi kendimi paspas eder çocuklarıyla oynar koşturur hep hoş etmeye çalışırdim artık yapmıyorum son 1 senedir yapmıyorum çocuklarda pek umrumda değil açıkçası. Bugün bize geldiler bende icerdeydim bahçede oturmak istemedim derdim kocaymis odadan cikmiyormuşum koca derdindeymişim kendi çocuğu daha 10 yaşında dövme yaptırmak istiyormuş ona normal geliyor anlatıyor ee nornal böyle şeyler diyor ben 25 yaşındayım kocaci şeyci iması yapıyor. Geçen digeri gel bizde kal diye tutturdu 1 gün kaldım ikinci güne tövbe ettim kendisi tezgaha yumurta döküyor ortalığı yakıp yıktı masada düzgün oturmadim bile yan oturdum kuru bi lokma yedim kalktım tek makarna çorba yapmıştım onlar için 1 gün sadece düşünün baktm bağırıyor yumurta döktüğü yerleri silerken buralar yağ olmuş bilmem ne olmuş kim yaptı daha yeni sildim ya ben tek seferde nasıl yapabilirim ki onu ve silmeyi de unuttum keşke silseydim dedim tuhaf bi şekilde sevmiyorlar hele diğeri hiç sevmiy
Annen ne diyor bu duruma?
Kim olursa olsun benim çocuğuma saygı gösterilmezse ben çok bozulurum.

Halamın kızları beni aralarına almazlardi bende icerlerdim küçükken şimdi umurumda değil baba tarafini umursamıyorum
Anne tarafida az görüşüyorum

Benim gözümde akrabalarımın 2 mandal 1 leğenlik değeri olduğundan yorum yapamadım, teyzem beni sevmiyor diyen birine ne denir ki🥲
Valla insanın zoruna gidiyor hep beni hor gordu hep evine giderim bi kahve bile ismarlamaz cay bile bi kek bisey yapayım hayatta görmedim

Hayır ailemle görüşmüyorum bebeklikten beri
25 yaşına giricem 2 haftaya her şeyime karışıyorlar kıyafet almak istesem alamıyorum niye paranı harcadın neden masraf ettin biriktirseydin bilmem ne ki bu yaşıma kadar doğru düzgün kıyafetim ancak bu sene oldu ama yine bir elin parmağını geçmez bi yere gitmek istesem izin yok dünyanın lafını sayıyorlar bana erkek arkadaşım olmadan öncede kolay kolay bir yere cikamazdim olduktan sonra hepten degiştiler ne zaman dışarıya çıksam onunla buluşuyorum sanıyorlar bende onda da2 3 haftada bir kere çıkabiliyorum zor bela o da diğer arkadaşlarımla görüşemiyoruz alışverişe çıkamıyorum onları yapsam sevgilimle bulusamam alışveriş yapsam arkadaşlarla bulusamam eve geliyorum bir ton laf surat bes karış laf sokmalar annem 3 4 gün konuşmuyor ters konuşuyor 3 buçuk saat 4 saat Max duruyorum. Evde durmaktan artık gençliğim gitti çalışsam annem suratını asiyor gezmek istesem suratını asiyor erkek arkadaşım olsa suratını arkadaşlarımla bulussam ileride onlar mı olacak aile her seydir bilmem ne diyor tek okumama takılmış başka bi bildiği yok açıktan okuyorum ne güveniyor ne salıyor çok bunaldım bazen kendime kiymayi düşünüyorum ben gençliğim de gezemeyip ne zaman gezicem ramazanda iftara gidemedim o kadar istedim ya neden böyleler bana hiç güvenmiyor bu kadın bıktım gerçekten çok yoruldum artık erkek arkadaş yaptım diye dünyanın laflarını saydı zamanında erkenden evkeneekmisin diyor halbuki evlilik konusunu dahi açmadım gençliğini yaşamadan git evelen gör diyor sanki evde durunca gençliğimi görüyorum akşama kadar dört duvar arasındayım
Burada bahsettikleriniz kimler. Annem diyorsunuz bir konuda babam yazdığınızı da okuduğumu hatırlıyorum.

Yok babam demedim manevi annem annem dediğim kişi akrabam yine
Anlıyorum. Geldiğimiz noktada siz de kendiniz için bir şeyler yapıyor değilsiniz. Ben yaşınızı küçük sanmıştım ama değilmiş. 26 yaş 27 yaş sızlanmak için çok büyük bir yaş. Siz çalışma hayatına girmeden bu sorunlar çözülmez.

Anlıyorum. Geldiğimiz noktada siz de kendiniz için bir şeyler yapıyor değilsiniz. Ben yaşınızı küçük sanmıştım ama değilmiş. 26 yaş 27 yaş sızlanmak için çok büyük bir yaş. Siz çalışma hayatına girmeden bu sorunlar çözülmez.
Ne yapabilirim peki

Valla insanın zoruna gidiyor hep beni hor gordu hep evine giderim bi kahve bile ismarlamaz cay bile bi kek bisey yapayım hayatta görmedim
e gitmeyin.

insan 1 gider 2 gider, baktı bi kadir kıymet yok (ya da size öyle geliyo, neyse ne) gitmez, sizin başka işiniz mi yok anlamadım?
gitmeyince incileriniz mi dökülüyor?

benim 5 tane teyzem var. bir de üstüne 10-15 tane de yaşı 50'nin üstünde olan teyze-dayı kızı vardır, başka kişilerin teyzelerinin yaşındalar yani. üstelik de ben köyde onların elinde büyüdüm, ben bebekken/çocukken küçük teyzemler bekardı, bu 50+ yaştaki kuzenlerim de evde genç kızlard onların da başka akranları vardı vs... bir aradaydık pek izole bir hayatım olmadı.

aradan seneler geçti elbette, kimiyle anlaşırım kimiyle anlaşamam, kafam uyar uymaz. neyse ama çoğuyla görüşüyorum.

ancak kimsenin tezgahındaki yumurtanın bilmem nesi için konu açmam, ne önemi var ki? sevmiyorsa sevmiyordur, bu hani büyük bir mesela kavga dövüş küfür kıyamet bişey olmadıkça, konusu edilecek şey dğeil ki. büyüdük artık başka hayatlarımız var herkesin başka meşgalesi var.

e gitmeyin.

insan 1 gider 2 gider, baktı bi kadir kıymet yok (ya da size öyle geliyo, neyse ne) gitmez, sizin başka işiniz mi yok anlamadım?

benim 5 tane teyzem var. bir de üstüne 10-15 tane de yaşı 50'nin üstünde olan teyze-dayı kızı vardır, başka kişilerin teyzelerinin yaşındalar yani. üstelik de ben köyde onların elinde büyüdüm, ben bebekken/çocukken küçük teyzemler bekardı, bu 50+ yaştaki kuzenlerim de evde genç kızlard onların da başka akranları vardı vs... bir aradaydık pek izole bir hayatım olmadı.

aradan seneler geçti elbette, kimiyle anlaşırım kimiyle anlaşamam, kafam uyar uymaz. neyse ama çoğuyla görüşüyorum.

ancak kimsenin tezgahındaki yumurtanın bilmem nesi için konu açmam, ne önemi var ki? sevmiyorsa sevmiyordur, bu hani büyük bir mesela kavga dövüş küfür kıyamet bişey olmadıkça, konusu edilecek şey dğeil ki. büyüdük artık başka hayatlarımız var herkesin başka meşgalesi var.
Gitmiyorum
Bir planınız olması lazım. Nedir gelecekle alakalı beklentiniz?
Eğitiminiz ne, çalışmayı düşünmüyor musunuz?

e gitmeyin.

Zoruma giden normalde hiç kalmam gitmem ona rağmen 1 gün kalmamla ufak şeyde laf edilmesi yani gerçekten insanın zoruna gidiyor ben onun çocuklarını neden insan yerine koyuyorum bir gün kizmamisimdir neden sevip sayıyorum para verip yediriyorum onların da yeğenlerine aynı şekilde yaklaşmasını bekliyorum p zoruma gidiyor o yüzden çocuklarını da pek takmıyorum

Bir planınız olması lazım. Nedir gelecekle alakalı beklentiniz?
Eğitiminiz ne, çalışmayı düşünmüyor musunuz?
Açıktan üniversite okuyorum ama onu bile beceremedim sınavları aksattim benden hiçbir şey olmaz yaa gerçekten neden böyleyim bilmiyorum saçma sapan şeylerle uğraşıyorum ve her şey erteliyorum ama bunun da sebebi evden çıkmamak sosyalleşmemdk ben ne zaman dışarı çıksam eve gelince fu Depo geliyorum biraz daha azimli ama evde durdukça salıyorum kendimi

Back
X