• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarım neden beni sevmiyor?

Açıktan üniversite okuyorum ama onu bile beceremedim sınavları aksattim benden hiçbir şey olmaz yaa gerçekten neden böyleyim bilmiyorum saçma sapan şeylerle uğraşıyorum ve her şey erteliyorum ama bunun da sebebi evden çıkmamak sosyalleşmemdk ben ne zaman dışarı çıksam eve gelince fu Depo geliyorum biraz daha azimli ama evde durdukça salıyorum kendimi
Eh oturup teyzeydi, teyze çocuğuydu düşünürseniz sınavları veremezsiniz elbette.
Bahaneler, bahaneler, bahaneler.
Üniversite okuyan her genç aşırı mutlu, zengin vs ailelerden çıkmıyor. Yetiştirme yurdunda olan var, dağın başında çobanlık yapan ama sınavlarda full çekenler var, kolları olmayan ressam var yahu.
Sizin durumunuz evde durmakla alakalı filan değil. Siz kurban psikolojisinde olmayı seviyorsunuz.
Sizden başka kimse size yardım edemez. Nereye gideceği belli olmayan gemiye hiçbir rüzgar yön vermez.

bence canım çok sıkılıyor ve burda konu açmak için bir şeyler bulmaya çalışıyorsun, anlattıklarında bir şey yok bdvde konu açıyorsun bunu çok yalnız hissediyorum vs. diye açsan da yazanlar olur zaten

Teyzelerim beni sevmiyor. Hele bir tanesi ne öper beni ne yüzüme güler laf atar benimle ne alıp veremediği var anlamadım onlar çalıştı yıllarca ben çalışmadım rahatım evde pek işte yapmam belki o sebeplerden ama küçükken de böyleydi bana liseye giderken de böyleydi önceden eve gelirlerdi kendimi paspas eder çocuklarıyla oynar koşturur hep hoş etmeye çalışırdim artık yapmıyorum son 1 senedir yapmıyorum çocuklarda pek umrumda değil açıkçası. Bugün bize geldiler bende icerdeydim bahçede oturmak istemedim derdim kocaymis odadan cikmiyormuşum koca derdindeymişim kendi çocuğu daha 10 yaşında dövme yaptırmak istiyormuş ona normal geliyor anlatıyor ee nornal böyle şeyler diyor ben 25 yaşındayım kocaci şeyci iması yapıyor. Geçen digeri gel bizde kal diye tutturdu 1 gün kaldım ikinci güne tövbe ettim kendisi tezgaha yumurta döküyor ortalığı yakıp yıktı masada düzgün oturmadim bile yan oturdum kuru bi lokma yedim kalktım tek makarna çorba yapmıştım onlar için 1 gün sadece düşünün baktm bağırıyor yumurta döktüğü yerleri silerken buralar yağ olmuş bilmem ne olmuş kim yaptı daha yeni sildim ya ben tek seferde nasıl yapabilirim ki onu ve silmeyi de unuttum keşke silseydim dedim tuhaf bi şekilde sevmiyorlar hele diğeri hiç sevmiy
ay okumadım yazdıklarınızı ama akraba akbaba dememişler boşuna nazarın en büyüğü en yakınlarından gelir boşver uzak ol senle iyi olanları ziyaret et yeter sıla-i rahim de önemli ama kıskanclık sezdiğin insanlardan uzak durmak lazım teyze bile olsa

Eh oturup teyzeydi, teyze çocuğuydu düşünürseniz sınavları veremezsiniz elbette.
Bahaneler, bahaneler, bahaneler.
Üniversite okuyan her genç aşırı mutlu, zengin vs ailelerden çıkmıyor. Yetiştirme yurdunda olan var, dağın başında çobanlık yapan ama sınavlarda full çekenler var, kolları olmayan ressam var yahu.
Sizin durumunuz evde durmakla alakalı filan değil. Siz kurban psikolojisinde olmayı seviyorsunuz.
Sizden başka kimse size yardım edemez. Nereye gideceği belli olmayan gemiye hiçbir rüzgar yön vermez.
Benim ne yaşadığımı bilmeden kolaylıkla yorum yapiyorsunuz ama ben hayatta her şeyden tattım evet her şeyden aklınıza gelmeyen en yakın akrabam tarafından tacize de ugradim mahalledeki çocuklar tarafından tacize de okulda hor görüldü dislandim maymun derlerdi bana dokunmazlardi yanlışlıkla çarpan olursa elini gider yıkar silerdi ve ben ailemle görüşmüyorum hiçbiriyle hemde birinci dereceden yani o kadar kolay yorum yapıyorsunuz ki bana bakan aile iyiydi hoştu ama onların da içinde çok şey gördüm akraba çok olunca iyiliği olan da oldu gelip tepeme çıkıp laf eden de döven de anksiyete hastası oldum depresyon hastası ilaç kullandım 18 yaşına kadar görmediğim şey kalmadı hatta 20 şuan böyle olmamı ona bağlayıp jsin içinden sıyrılmak istemiyorum ama yazarken hunharca yazmayın hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi gerçekten değil

ay okumadım yazdıklarınızı ama akraba akbaba dememişler boşuna nazarın en büyüğü en yakınlarından gelir boşver uzak ol senle iyi olanları ziyaret et yeter sıla-i rahim de önemli ama kıskanclık sezdiğin insanlardan uzak durmak lazım teyze bile olsa
Valla kıskançlık mi bilmiyorum bi zoru var yani belli küçükken de öyleydi o konuşmaz ben yanına gider öperdim hiç böyle yeltenmezdi bile bunu iki metre havadaydi

Benim ne yaşadığımı bilmeden kolaylıkla yorum yapiyorsunuz ama ben hayatta her şeyden tattım evet her şeyden aklınıza gelmeyen en yakın akrabam tarafından tacize de ugradim mahalledeki çocuklar tarafından tacize de okulda hor görüldü dislandim maymun derlerdi bana dokunmazlardi yanlışlıkla çarpan olursa elini gider yıkar silerdi ve ben ailemle görüşmüyorum hiçbiriyle hemde birinci dereceden yani o kadar kolay yorum yapıyorsunuz ki bana bakan aile iyiydi hoştu ama onların da içinde çok şey gördüm akraba çok olunca iyiliği olan da oldu gelip tepeme çıkıp laf eden de döven de anksiyete hastası oldum depresyon hastası ilaç kullandım 18 yaşına kadar görmediğim şey kalmadı hatta 20 şuan böyle olmamı ona bağlayıp jsin içinden sıyrılmak istemiyorum ama yazarken hunharca yazmayın hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi gerçekten değil
Siz bu halde devam edin öyleyse. Sızlanmak size bir şey kazandırmayacak. Ne zaman bir üye "kendi sorumluluğunu al" dese, o oldu da bu oldu da arka arkaya sıralıyorsunuz.
Yetiştirme yurdu diyorum
Ressamın kolları yok diyorum
Umut vermeye çalışıyorum hala aynı yerdesiniz.
Sanki insanlar mükemmel hayatlar yaşıyor. Çabalamazsanız bin yıl da geçse hala aynı şeylerden şikayet etmeye devam edersiniz.
Benden bu kadar. Kendini kurtarmak istemeyene kimse yardım edemez.

Siz bu halde devam edin öyleyse. Sızlanmak size bir şey kazandırmayacak. Ne zaman bir üye "kendi sorumluluğunu al" dese, o oldu da bu oldu da arka arkaya sıralıyorsunuz.
Yetiştirme yurdu diyorum
Ressamın kolları yok diyorum
Umut vermeye çalışıyorum hala aynı yerdesiniz.
Sanki insanlar mükemmel hayatlar yaşıyor. Çabalamazsanız bin yıl da geçse hala aynı şeylerden şikayet etmeye devam edersiniz.
Benden bu kadar. Kendini kurtarmak istemeyene kimse yardım edemez.
Herkesin derdi kendinedir kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez yaşadığı seyi de kınar durur ama kinanamak büyük konuşmamak lazım kimsenin hayatı bitmiş değil

bence canım çok sıkılıyor ve burda konu açmak için bir şeyler bulmaya çalışıyorsun, anlattıklarında bir şey yok bdvde konu açıyorsun bunu çok yalnız hissediyorum vs. diye açsan da yazanlar olur zaten
Yok ya doluyum sadece buraya yazmak istedim

Herkesin derdi kendinedir kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez yaşadığı seyi de kınar durur ama kinanamak büyük konuşmamak lazım kimsenin hayatı bitmiş değil
Ha sıkışınca da beddua mı ediyorsunuz?
Boşa zaman harcamış yazmışım mesajları. Hadi iyi forumlar size.

Beddua olarak niye algılıyorsun yahu ya ben kendimi aklamak için demiyorum ama insanın büyürken ki yaşadığı sorunları büyüyünce gerçekten yakasını birakmiyor bunun içinde bişeyler yapmak gerekiyor psikolog olur ilaç olur ya da başka şeyler kendini geliştirmek olur mesela ben tam diyorum ki kalkicam harekete geçicem inançlı olucam bir anım bir anımı tutmuyor düşünce olarak bişey modumu düşürüp beni böyle aşağıya bastırıyor kafamın içi susmuyor harekete geçemiyorum bu bahane biliyorum

Beddua olarak niye algılıyorsun yahu ya ben kendimi aklamak için demiyorum ama insanın büyürken ki yaşadığı sorunları büyüyünce gerçekten yakasını birakmiyor bunun içinde bişeyler yapmak gerekiyor psikolog olur ilaç olur ya da başka şeyler kendini geliştirmek olur mesela ben tam diyorum ki kalkicam harekete geçicem inançlı olucam bir anım bir anımı tutmuyor düşünce olarak bişey modumu düşürüp beni böyle aşağıya bastırıyor kafamın içi susmuyor harekete geçemiyorum bu bahane biliyorum

E normal?
10 yasinda yaptıracak hali yoktur ama ilerleyen yaslarinda dovme de yaptirir kupe de takar. Bunun nesine takildiniz?
Banane istediğini yapsın ben onlar gibi milletin hayatına laf etmiyorum burnumu sokmuyorum kendi çocuklarına her şeyi hak görüp kendi yeğenleri olunca kocaci demeleri arkadan laf etmeleri koca düşkünü gibi görmeleri ben 24 25 yaşındayım benim yaşıma gelene kadar onların çocukları neler yapacak ama onlar yapabilir başkasının çocuğu yapsa laf yaparlar

Ben ne okudum simdi ? 25 yasina gelmissiniz
Teyzem geldi gitti odamdan cikmadim beni sevmiyolar. Sevmezlerse sevmesinler ne eksiltti siz de? Hayatinizin topigi bu mu simdi? Cocuk degilsiniz 30 yaklasmissiniz kariyer vs pesinde mi kossaniz? Bu bos düşünceleri de salarsiniz boylece

Doğrusunu isterseniz insanı annesi babasi kardeşleri evlatları ve eşinden başka kimse sevmiyor.(Çogunlukla) ne kadar severlerse sevsinler cikarlarina ters düştüğünüz an herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor.ve bu saydıklarım dışında yaninizda kalan çok az insan oluyot

Back
X