zor günler...

Aaaaaa zaman ne kadar değişmiş!
Yakında faceden boşananları,velayet davalarını göreceğiz sanırım.
Yerinizde olsam böyle saygısız adamın adını anmazdım!

yani bence de zaman çok değişmiş. kaç seferdir okuyorum şaşırdım kaldım. kızlar nişanlılarının erkek arkadaşlarının şifrelerini neden bilyor yahu. ne demek bu. ne münasebet. erkekler de bu kadar aciz mi oldu.
bu kadar yüz göz olup face'inin içine kadar girerseniz olacağı bu.
ne işiniz var bu kadar yakın takipte. benim bile içim daraldı. seviyorsanız güvenirsiniz. güvenmiyorsanız sevmiyorsunuzdur zaten. bırakın gitsin.

eskı konunu okumadan cevap yazmak ıstedım gönul ıstıyor kı hersey guzel olsun mutlu olunsun ama olmayınca olunmuyor..
eger gercekten sorunlar varsa ılerde daha da sıkıntı olabılır ıyce dusun derım ben..

olayı detaylı anlatmadgm için bilmeden yorum yapıyosunz..
nişanlıma çok güvenıyorum...
ilk zaman zamanlar yani, sevglyken elime bir kağıt tutşturmustu..(içinde hesaplarının şifreleri olan)
aklında herhangi bir soru işareti kalmasın bundan sonra ben sen yok"biz"varız..
demişti...ben sana vermem dedim bunlar kişiye ait özel şeylerdir demştim...saygı duyuorum demşti hiçte üstelelmşti...
ve ben bu olaya kadar onun hesaplarının hiç biirine erşmek gibi bir nyetim olmadı...dün beni facden slmekle ergen hareketi gibi bir davranş sergiledi...
olgun bir davranış değildi...
şifrelernn dedğiştğnzde görünce artık ona güvenp güvenmememn bir öneminin kalmadgnı hssetrıyor bana...
yorum yaparken acımasız davranmayın...bilim bilmeden sormadan etmeyen yargı koymayın...

Son düzenleme:
dedğin gibi kolay oalbilseydi keşke..

Nasıl yani?
Size saygısızlık yapan adamla beraber olmak daha mı kolay?
Adam ayrılacağını bile faceden ima ediyor ayol nesini savunuyorsunuz bu işin?

her zaman herşeyi karşı taraftan beklemeyin...eğer içiniz içinizi kemiyorsa daha dfazla düşünüp kendinizi sıkıntıya sokacağınıza ilk adımı atın arayın konuşma talep edin...ya bitirin ya devam edin sürüncemede bırakmayın,yoksa hasta edersiniz kendinizi.....

Yakında çiftler boşanma ilamlarını da face te yayınlayacaklar hiç şaşırmayacağım....

Ne için tartıştınız bilmiyorum ama silerek ergen tavrı sergilemiş. Bir anlık sinirle silmiştir. Konuşur barışırsınız.

günlerdir dediğiniz 2 gün önce değil miydi diğer konunuz

of benim sevgilimde değiştirdi face şifresini şimdi tirplerde ama beni silmemiş daha... canm arada kalmak zordur konuş hallet ya bitsin ya devam etsin aklın hep orda olcak kalbin sıkşcak hep ne düşünüyor diye konunu bilmiyorum ama konuşmalısınız bi şekilde

Sosyal paylaşım sitelerini neden hayatınızın ortasına koyuyorsunuz.....

Hangi konuda tartıştınız maddi mi, manevi mi?

ondan böyle bir tavır bekeleyemıyordun..face bizim için sırada herhangi birseydi..
umursamazdık...bende anlamadım neden böyle bir tavırda bulundugunu...
aklıma başka şeyler geliyor malesef..başka biri gibi..
ama öyle bir güven varkı içimde konduramayıorum...off..belirsizlikler çok kötü...

canım galiba siz düşünmek için zaman vermiştiniz birbirinize...

Faceden silmek ne demek üstelik nişanlısınız siz?

Benimde aklıma başka şeyler gelirdi açıkcasıı..

Bence ona sormalısın bunu...Çocuk oyuncağı gibi sil ekle saçma şeyler..

Ailelerinize yansıdımı peki bu durum?Nişanlısınız ya o bakımdann..

yok canım ben aileme birseyden bahsetmedim..o ailesine bahsettimi bilmiyorum..
ilk defa böyle bir tavır içinde bulundu...diyorum ya 1 gün duramazdı benden haber almadan..
face falan bunları sorun etmıyorum ama daha önce yapmadığı şeyler olunca şüphe insanın içini kemiriyor ne yazıkki...
ne yapacağımı bilemez haldeyim...

günlerdir dediğiniz 2 gün önce değil miydi diğer konunuz

canım yok salı akşamından beri böyleyiz...
daha öncesinde en fazla 1 gün dayanırdı...
ben msj atamam rağmen(olumlu) yanıt gelmedi..
üstelik telefonlarını kapatmış..
bende üstüne düşmüyorum artık...kopmak üzereyiz..
elim kolum bağlı şuan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…