Zor günlerim. Sona geldim boşanma davası..duanıza ihtiyacım var.

İnşirah okudum senin için umarım gönlüne ferahlık olur. Allahım yardımcın olsun bu çektigin sıkıntı gelecek güzel günlerine degsin. Evet çok zor bir durum okurken dahi hissettim senin adına çok üzüldüm şu an böyle bi durumda ne enir bilemiyorum ama şükür et ki arkanda bi ailen varmış, sana destek olan insanlar. Bol nol dua et dertli bi gönülden akan dualar soguk agızdan çıkanlar gibi olmaz elbette. En kısa zamanda atlatman dileğiyle. Allaha emanet ol.

Sizdenn Allah razı olsun fakat benim ismim Meltem farklı bi iismle kayıtlıydım gerçi benim durumum için okudunuz bir sorun olmaz dimi korktum bi an uyuyodum uyandım

Sizdenn Allah razı olsun fakat benim ismim Meltem farklı bi iismle kayıtlıydım gerçi benim durumum için okudunuz bir sorun olmaz dimi korktum bi an uyuyodum uyandım
İsme göre degil zaten sadece bu sıkıntısı olan kişiye göre niyet ettim. Allah sizden de razı olsun. Her şeyde vardır bi hayır. Siz yeterki isteyin Allah bu olaydan hayırlar çıkarsın, gözünüzü gönlünüzü aydınlatsın. Bazen hayır görüyoruz şer çıkıyor bazen de şer görüyoruz hayırla sonuçlanıyor. Siz belki şer görüyorsunuz şu an ama bilemiyoruz belki daha kötü şeyler olacaktı ve burada noktalanması siizn için en hayırlısı idi

Tabi ki bilemeyiz Rabbimin vardır bir bildiği benim tek düşündüğüm artık kendi mutluluğum ve bebeğimin çok zor günler geçirdik ikimizde ve bu evlilik düzelsin diye cok dua ettim hayırlısı neyse o olsun . İnşallah nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın sonunda çok mutlu olurum

Aminn. Bu demekki sizin imtihanımız sizin yaşadığınız acıyı bilemem ancak azıcık tahminim bile acı geldi açıkçası. Ama her imtihan bir gün bitiyor hani bir ayet var ya "Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır..." diye bu gönlünüze şifa olsun. Şu an bi imtihandasınız ama bu da geçecek Allahın izniyle. Belki bir gün iyiki boşanmışım bile diyebilecek mutluluklar yaşatacak Allah kim bilir..

Belki de diyorum ya sonu mutlu olsun ben çok sevdim çok çabaladım ama karşı taraf sevmemiş ki 2 aydır bir adım atmadı ben elimden geleni yaptım . Bebeğini bile düşünmediyse ne hayır beklenir ki .. Çok teşekkürler

O kısmı siz daha iyi bilirsiniz ama sevgi saygı yoksa ilerlemiyor demekki bilemiyorum evli olmadıgım için. Allah telrar dan yardımcınız olsun

Adam senin karnındaki bebeğe acımamış ki kendi canından kanından olana sana hiç acımaz nasıl bir egoysa adamdaki Allah yardımcın olsun ama Kadınlar çok güçlü çok da iyi bir anne olursun hem de hiç korkma dimdik devam et
Elbette zordur elbette üzülürsün ama evladınla daha çabuk atlatırsın inşallah

Sizin için de çok üzüldüm şimdi nasılsınız peki ?
yeni başlayanlara Allah yardım ediyor çok şükür evimi taşıdım yavrularımla ailem yanımdaydı hep zaten çalışıyorum çocuklarım çok mutlu bende mutlu görünüyorum o kadar ki herkes canan üstündeki yükü atmış rahatlamış görünüyo diyolar ama bazen gerçekten çok iyi oluyorum bazen çok özlüyorum bazen yaptıklarını hazmedemiyorum hala geceleri ağlama krizleri yaşayabiliyorum ama onun pişman ve perişan olduğunu görmek beni daha güçlü yapıyo sanırım.İnşallah geçicek daha çok yeni 3 ay oldu boşanalı onunla ilgili herşeyi unutmak istiyorum Allah'a sığınıyorum inşallah geçicek inşallahh

Kaç yıllık evliydiniz ? Eşiniz geri mi dönmenizi istiyor

Hayal gibi bir ilişki yaşadım diyorsunuz ama evlilik arefesinde mutlu olmadığınızı belirtmişsiniz ayrıca evlendikten sonrada mutlu değilmişsiniz..Bu nasıl çelişki? E o zaman neyine çocuk yaptınız bunca mutsuzluğun içinde anlayamadım?

Bundan sonrası için iyi şanslar..Bebeğinizi sağsağlim kucağınıza alın herşey geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…