Zor gunumde arkamdan konuşan akraba.

Teyzen damadı ve ailesini bulan getirip seninle tanıştıran aracı değil mi? Aile üyeleri "sen sebep oldun kızımızı yaktın " demesinler diye (senin annen demese de yakın cevreniz illaha ki der) damat ailesini övüp seni kotuleyerek kendince önlem alıyor.

Teyze o kadar iyiyse boşa kocanı sen evlen de bence. Kızını mızını ne karıştırıyorsun? Ayrıca adama da bravo yani sizin yapamadığıınızı yapıp 1 cümleye ne güzel boşanmış.

Teyzen damadı ve ailesini bulan getirip seninle tanıştıran aracı değil mi? Aile üyeleri "sen sebep oldun kızımızı yaktın " demesinler diye (senin annen demese de yakın cevreniz illaha ki der) damat ailesini övüp seni kotuleyerek kendince önlem alıyor.
Evet tek amacı bu

Biran kendi teyzelerim sandim anlattıklarından Allaha havale et bekle herşeyi görüyor o adalet şaşar ama yüce Rabbımin adaleti hiç şaşmıyor

Evet tek amacı bu
O zaman onun söyledikleri seni incitmesin.Sonucta "acaba benim hatalı oldugum bir taraf var mı ? Teyzem haklı olabilir mi?" diye dusunecegin birşey yok.Zaten şiddetin olduğu ,eşinin interaktif oyunlarda milletle flört ettiği bir evde esin evi günde 5 kere supurse ,elleriyle sana yemekler yapsa yine de esin kusurlu taraf

İnsan zor günde anlatmış ya dostu dusmeni. Şuan yaptıklarını Allah'a havale ediyorum ve gerçekten şükrediyorum menfaat üzerine kurulmuş kurulmuş insanlardan kurtuldugum için

Aldatması, dövmesi, boş beleş yatması sizin için boşanma sebebi olmamış ama temizlik yap lafı karşı taraf için boşanma sebebi olmuş. Tebrik ediyorum adamı. Gururu kırılınca ayrılması gereken sizken o çok güzel üste çıkmış
Olan olmuş. Geçmiş gitmiş. Kadın ayrılamamış adam ayrılmış. Ama sonuçta bitmiş, gitmiş. İnsanların yaralarını deşince ne oldu? Çok mu iyi hissettiniz? Konu sahibinin teyzesinden ne farkınız kaldı?

Olan olmuş. Geçmiş gitmiş. Kadın ayrılamamış adam ayrılmış. Ama sonuçta bitmiş, gitmiş. İnsanların yaralarını deşince ne oldu? Çok mu iyi hissettiniz? Konu sahibinin teyzesinden ne farkınız kaldı?
Siz konu sahibinin eski konularından haberdar olsaydınız, böyle bir adam ona bir sürü şey yaptığı halde hala affetmeye yer arayan biri olduğunu okusaydınız, evi terk edip hakaretler eden adam için ne yapsam dediğini okusaydınız benim yaptığım yorumu yapardınız. Neyse sizin gibi yapıcı, hoş yorumlar yapan ponçik biri varken bana laf düşmez. Ok...

Teyze o kadar iyiyse boşa kocanı sen evlen de bence. Kızını mızını ne karıştırıyorsun? Ayrıca adama da bravo yani sizin yapamadığıınızı yapıp 1 cümleye ne güzel boşanmış.
Konuşsam emin ol bu kelimelerden de ağır konuşurum. Ama kimseyle uğraşacak halim yok şuanda. Tek yaptığım ya sabır çekmek.

Back
X