Zor isler

Kesinlikle katiliyorm kime ne .. :)

Ben o alisveris telasini bile istemiyorm yani gereksiz geliyo nisanlim bile olsa yaninda camasir almk istemem yani bazi seyler ozeldir bende ben alayim denyim o en son gorsun :))) gereksiz seyler baktim arkdsn bohcasina herkeste olan seyler elbise almis ne gerek var allah askina ya calisiyo takim almis cok komik

Cevirme olayi nedir ki oyle bir sey mi varmis cok ilginc benimki paso takim giyecek is geregi alsin bende elbisemi kendim alirim

Cevirme olayi nedir ki oyle bir sey mi varmis cok ilginc benimki paso takim giyecek is geregi alsin bende elbisemi kendim alirim

Normal siyah takım aldı nisanda giydi ise de giyilir bişeydi..
Aldigi mağaza siyah saten parçalar ekliyorlar yakaya vs.. damatlık yapıyorlar takımı.. yelek papyon gömleği takım alıyorsun bitti gitti.. sade ve şık bir damatlikti herkes çok begenmisti..
Daha güzeli tekrar söküp takıma çevirip takım olarak kullanmaya devam..

Düğün sonrası borç odemek yerine tutumlu evlenip rahat etmek en güzeli.. ben de nisan elbisemi gelinligimi kendim aldım..

prosedürler çok yoruyor insanı çiftleri aileleri ama hepsine uymak zorunda değildiniz.

Bohcayi nisanda erkek taeafi hazirlar . Dugunde ise kiz hazirlar.evde yapiyosan eger sadece birinci derece akrabalarini ve arkadaslarini cagirirsin .ben oyle yaptim.altin meselesine gelince sadece mehir icin istersiniz oda mecburidir nikah olmaz yoksa(imam nikahi) onuda sen istemiceksin ailen isticek senin icin.ha masa hazirlamaya gelince yaş pasta yaptir.maget al kendin yap susle masaya gul yapraklari serp bide renkli inci felan guzel olur ya yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…