boşanmaya çok çalıştı tehditle hep bir şekilde yanında tuttu. sevgim ve saygım kalmadı diyorMadem onca şeye rağmen boşamadı.Ve işin içine hayat memat meselesi girdi.Çocuğu için kullansın o adamı.
Çocuğun iyileşme şansı varsa bebek yapılır. Yani ben olsam yapardım sanırım.
[/QUOTE
iyileşme şansı var fakat kesin değil denenmesi gereken bir yöntem miş
hastalığı nedir yiğeninizin? Çok geçmiş olsunmerhaba hanımlar konuyu ablam için açıyorum . yorum yaparsanız sevinirim . kendisi yanımda . ablam evli ve 1 oğlu var . oğlunun uzun yıllardır süren önemli bir rahatsızlığı var ve bu rahatsızlığın tedavi ile geçmesi mümkün değil sadece ilaç alarak durumun ilerlelemesi engelleniyor. çocuğun durumu kısaca bu . gelelim evliliğine enişte bey ile de inişli çıkışlı bir evlilikleri var . birçok kez boşanma konuları oldu fakat bir şekilde devam ettiler . eşi ara sıra alkol ve madde kullanıyor zamanında aldatma olayları da oldu ( aldatmayı ispatlayamadı kesin değil bu konu ) yani geçimsizler yarınları ne olur belli değil .
yiğenimin doktoru kardeşime bir tedavi yöntemi sunmuş oda ona bir kardeş sadece bu yolla kurtulabilir diye şimdi ya bu berbat evliliğe oğlu için bir kardeş yapacak ve onun hayatını kurtaracak yada bu can çekişen evliliğe son verecek .
maalesef başka yolu yok yıllardır tedavi görüyor ama hastalığında iyileşme yokhamileyken ve doğum yaparken çektiği çekeceği sıkıntıların zerresine değmeyecek bir adama çocuk verilmez verilmez de, başka bir yol kesin yoksa evlat için herşey yapılır
Evlat için yapilir tabiki her evlilik inisli cikisli olur belki bu sefer kocasi dogru yolu bulur Allah yardimcilari olsunmerhaba hanımlar konuyu ablam için açıyorum . yorum yaparsanız sevinirim . kendisi yanımda . ablam evli ve 1 oğlu var . oğlunun uzun yıllardır süren önemli bir rahatsızlığı var ve bu rahatsızlığın tedavi ile geçmesi mümkün değil sadece ilaç alarak durumun ilerlelemesi engelleniyor. çocuğun durumu kısaca bu . gelelim evliliğine enişte bey ile de inişli çıkışlı bir evlilikleri var . birçok kez boşanma konuları oldu fakat bir şekilde devam ettiler . eşi ara sıra alkol ve madde kullanıyor zamanında aldatma olayları da oldu ( aldatmayı ispatlayamadı kesin değil bu konu ) yani geçimsizler yarınları ne olur belli değil .
yiğenimin doktoru kardeşime bir tedavi yöntemi sunmuş oda ona bir kardeş sadece bu yolla kurtulabilir diye şimdi ya bu berbat evliliğe oğlu için bir kardeş yapacak ve onun hayatını kurtaracak yada bu can çekişen evliliğe son verecek .
amin teşekkürlerEvlat için yapilir tabiki her evlilik inisli cikisli olur belki bu sefer kocasi dogru yolu bulur Allah yardimcilari olsun
buradan bahsetmek istemiyor çocuğun durumunu . eş kişisi de biliyor o dünden razı zatengeçmiş olsun hastalığı nedir acaba merak ettim kardeşle iyileşecek ilk defa duydum
eş ne diyo bu duruma ? o istiyor mu ikinci çocuğu ?
herşeye rağmen değil oğlu için bu evliliğe devam etti . tedavi için giderken anne ve babadan birtakım imza ve onayın alınması gerekli . bu enişte bey ayrılırsan terkedersen seninle tedaviye gelmem diye rest çekiyor . bahsettiğim tehdit çocuğun sağlı üzerinden . anlatabildim miAlkol, madde kullanma, geçimsizlik, aldatma..
Her şeye rağmen devam edip, sıra çocuğu için birlikte olmaya gelince mi ablanızın aklı başına gelmiş.
Şimdiye kadar nasıl eyvallah ettiyse, yine etsin, esini sperm donörün olarak dusunsun madem.
He bana sorarsanız, coktan bosanmis olmaliydi ve bosanmis olsaydi böyle bir seçeneği konuşuyor olmazdık.
Kötü koca iyi ve ilgili babaysa düşünsün, babalığı da kocaligi gibiyse, bir çocuğun dhaa başını yakmasın
bunun da hukuki çözümleri var, bir evraka bakar.her şeye böyle bahaneler bulmayın.herşeye rağmen değil oğlu için bu evliliğe devam etti . tedavi için giderken anne ve babadan birtakım imza ve onayın alınması gerekli . bu enişte bey ayrılırsan terkedersen seninle tedaviye gelmem diye rest çekiyor . bahsettiğim tehdit çocuğun sağlı üzerinden . anlatabildim mi
maalesef başka yolu yok yıllardır tedavi görüyor ama hastalığında iyileşme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?