zor karar

sevgi566

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
639
694
23
35
merhaba hanımlar konuyu ablam için açıyorum . yorum yaparsanız sevinirim . kendisi yanımda . ablam evli ve 1 oğlu var . oğlunun uzun yıllardır süren önemli bir rahatsızlığı var ve bu rahatsızlığın tedavi ile geçmesi mümkün değil sadece ilaç alarak durumun ilerlelemesi engelleniyor. çocuğun durumu kısaca bu . gelelim evliliğine enişte bey ile de inişli çıkışlı bir evlilikleri var . birçok kez boşanma konuları oldu fakat bir şekilde devam ettiler . eşi ara sıra alkol ve madde kullanıyor zamanında aldatma olayları da oldu ( aldatmayı ispatlayamadı kesin değil bu konu ) yani geçimsizler yarınları ne olur belli değil .
yiğenimin doktoru kardeşime bir tedavi yöntemi sunmuş oda ona bir kardeş sadece bu yolla kurtulabilir diye şimdi ya bu berbat evliliğe oğlu için bir kardeş yapacak ve onun hayatını kurtaracak yada bu can çekişen evliliğe son verecek .

hastalığı nedir yiğeninizin? Çok geçmiş olsun

hamileyken ve doğum yaparken çektiği çekeceği sıkıntıların zerresine değmeyecek bir adama çocuk verilmez verilmez de, başka bir yol kesin yoksa evlat için herşey yapılır

Evlat için yapilir tabiki her evlilik inisli cikisli olur belki bu sefer kocasi dogru yolu bulur Allah yardimcilari olsun

geçmiş olsun hastalığı nedir acaba merak ettim kardeşle iyileşecek ilk defa duydum
eş ne diyo bu duruma ? o istiyor mu ikinci çocuğu ?

Alkol, madde kullanma, geçimsizlik, aldatma..
Her şeye rağmen devam edip, sıra çocuğu için birlikte olmaya gelince mi ablanızın aklı başına gelmiş.
Şimdiye kadar nasıl eyvallah ettiyse, yine etsin, esini sperm donörün olarak dusunsun madem.

He bana sorarsanız, coktan bosanmis olmaliydi ve bosanmis olsaydi böyle bir seçeneği konuşuyor olmazdık.

Kötü koca iyi ve ilgili babaysa düşünsün, babalığı da kocaligi gibiyse, bir çocuğun dhaa başını yakmasın

herşeye rağmen değil oğlu için bu evliliğe devam etti . tedavi için giderken anne ve babadan birtakım imza ve onayın alınması gerekli . bu enişte bey ayrılırsan terkedersen seninle tedaviye gelmem diye rest çekiyor . bahsettiğim tehdit çocuğun sağlı üzerinden . anlatabildim mi

o kadar şeye zaten boşanmamış , boşanacak olsa boşanırdı.bari bir işe yarasın, ama iyice araştırsınlar böyle böyle bir tedavi önerildi bize diye, tek doktorun önerisiyle bu işe kalkışmasınlar.çok geçmiş olsun.

bunun da hukuki çözümleri var, bir evraka bakar.her şeye böyle bahaneler bulmayın.

Ablanız bunca şeyi bunca yıl çekmiş konu çocuğunun sağlığı olunca neden tereddüt ediyor anlamadım. Çocuğun tedavisiyle ilgili imza vermem lafı boş tehdit. Velayet annede olduktan sonra babanın imzasına gerek yok. Velayet hakkı verilmeyen kişinin üzerinden sağlık sigortası devam edebiliyor. Çocuğunun canını düşünmeyen adama çocuk yapılmaz aslında ama mevzu burda diğer cocuğun sağlığı . Ablanız çocuğu olduktan sonra da boşanabilir eğer boşanmak konusunda kesin kararıyla bir çocuk daha yaptı diye bir ömür evli kalmak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…