- 1 Kasım 2021
- 4
- 5
- 1
- 44
- Konu Sahibi Zordazamanlar
Arkadaşlar benim eşim uzun zaman önce kaza yaptı. Şu anda evde felçli ama fizik tedavi devam ediyor çok şükür iyi gidiyor ama yolumuz uzun. 2 çocuğumuz var okula gidiyor. çok şükür artık sadece fizik tedaviye odaklandık hastane ameliyat hayati risk durumlarını geride bıraktık. Ben çocuklarla ilgilendiğim için çocukların okul dışında kalan zamanlarında eşimle ilgileniyorum , çocuklar gelince çocuklarla ilgileniyorum eşime de annesi bakıyor. Ama tahmin edersiniz ki bu işin bir de maddi boyutu var. Ailemiz destek ama dediğim gibi yol uzun çocukların evin ihtiyaçları derken neyi nasıl yettirecegimi bilemiyorum. Bir yanım tahsilim var ise gir çalış hem eşine daha iyi bakılır ( sadece ev işleri için yardımcı alsam bile büyük bir yük kalkar ) hem tedavi masraflari için bu kadar zorlanmayiz ( fizyoterapist özel ve seansi 400 TL) hemde cocuklarimin geleceğini düşünmem gerekiyor ( onların geleceğini kimsenin iki dudağı arasına bırakmak istemiyorum). Ama ise başlarsam eşime çok zaman ayiramam ve onu yarı yolda bırakmış gibi hisettiririm diye çok korkuyorum. Hepimizin başına gelebilirdi biliyorum ama benim başıma gelseydi eşimde mecbur bir zaman sonra çalışmaya baslayacakti. Sizden fikir almak istedim bunun için üyelik açtım şimdiden teşekkür ederim.