başkasının bakış açısı bu. belki de haklıdır o başkası ama. Erkek arkadaşın sana babam hasta onunla gelin falan yaşamaz diyemez ki, eminim o da çok yaralıdır bu konuda. Ne bileyim, ben ailenle beraber o aileyi tanımaya çalışın derim. en azından buna ikna olmasını iste babandan. içlerine girip bi görün bir süre. ve bu da nişan demek. öyle bilmeden etmeden kesip atmak doğru değil. hastalık bu. bugün sana, yarın bana...
Aileniz çok önyargılı. Sokaklarda görüyoruz akıl hastası olup başı boş gezip kimseye zarar vermeyen insan. Sevgilinizin şeker hastalığına 'kabullendim' kelimesini idrak edemedim ?
Aileniz çok önyargılı. Sokaklarda görüyoruz akıl hastası olup başı boş gezip kimseye zarar vermeyen insan. Sevgilinizin şeker hastalığına 'kabullendim' kelimesini idrak edemedim ?
ailem ön yargılı evett ama bana bunları anlatmaması için sebebim yok kabullendim kelimesi bana kendi söylemesee bunu ondan aylar sonra kendi zorumla duysamdaa alışmaya calışmıştım cnkü benim o konuda bir bilgim hiç yoktu anlatmazdıda pek zorla agzından bikaç kelime alablirsem ne aalaa beni yıkan neden hiç anlatmadı tek onun ailesi değil bana karsı dürüst olmaması bana bu kadar zaman yalan söylemesii bu ilişkiyi bitirdii benimde hatalarım vardır elbette hatam yok demem
ama bana dediği buyduu tanışmaya gelince tanışırsın tanıtmasını değil ama en azından bir kelime demesini bklerdim 1,5 sene boyunca insan babasından hiç mi bahsetmez gözünden rahatsızlanmış ondan bile haberim yoktu söylemedi neymiş önemli değilmiş
ama bana dediği buyduu tanışmaya gelince tanışırsın tanıtmasını değil ama en azından bir kelime demesini bklerdim 1,5 sene boyunca insan babasından hiç mi bahsetmez gözünden rahatsızlanmış ondan bile haberim yoktu söylemedi neymiş önemli değilmiş
aslında böyle seylerde aile kararı cok önemli sürekli esin babasıyla ilgilenecek sen lızacan normal hayat istiyorum dicen.ev karsılıklı esin heraksam babsına gidecek nasılsın die sen sorun cıkaracan vs.bunları yapmam diyorsan evlen sonucta babası hemde hasta bi ömür ilgi göstermesi bakması gerek iyi düşün aileni karsına alma cok seviyorsan illa olcak diyorsan babanın gönlünü yap cünki mutsuz bi evlilik olursa arkamda dag gibi babam var diyebilmen için hakkında hayırlısı olsun insalah.birde allahın gücüne gitmesin esimizde seker hastası olursa bakarız severiz yinede ama bebeginde olursa için parcalanır iyi düsün sadece bi kardes tavsiyesi seker ırsidir :44:
aslında böyle seylerde aile kararı cok önemli sürekli esin babasıyla ilgilenecek sen lızacan normal hayat istiyorum dicen.ev karsılıklı esin heraksam babsına gidecek nasılsın die sen sorun cıkaracan vs.bunları yapmam diyorsan evlen sonucta babası hemde hasta bi ömür ilgi göstermesi bakması gerek iyi düşün aileni karsına alma cok seviyorsan illa olcak diyorsan babanın gönlünü yap cünki mutsuz bi evlilik olursa arkamda dag gibi babam var diyebilmen için hakkında hayırlısı olsun insalah.birde allahın gücüne gitmesin esimizde seker hastası olursa bakarız severiz yinede ama bebeginde olursa için parcalanır iyi düsün sadece bi kardes tavsiyesi seker ırsidir :44:
akıl hastalıgıda ırsı canımm ailemi karsıma almadım hastalıgı bıraktımm bendenn saklamasıı en küçük bişeyde olsaa cıtlatsaydıı belkii bu kadarr zor gelmezdi ayrıldımm zatenn canımm dediğin gibii ilerdee ban diceklerii sen bunları biliyodunda geldinn bakmak meselee değil yarın bigün cocugumun hayaını kemdn mahfetmiş olcaktımm ki yarına sag cıkıcagımız ne malum amaa...