Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse bilmiyo bilmeyecekte kimsenin hasta diye ondan vebalı gibi çekinmesini istemiyorum gereken özeni arkadaşım kendi göstersin![]()
babsının hastalıgını ben bılıyodum ama nedır neyın nesıdır bılemem ben hastalık yuzunden ayrılmak zor ınsanın vıcdanı sızlıyo
Peki Ne Zamandır Biliyordun Ve Akıl Hastalığı Var Deyip mi Geçiştirdi...Keşke Üstüne Gitseydin Hastalığın İçeriğini Öğrenir Boşa Vakit Kaybetmezdiniz.Suçlu Hissetme Bence Zor İş Şizofren Biriyle Uğraşmak Allah Gönlüne Göre Versin![]()
Canım her şey insanlar için, yarın ne olacağımız belli mi ya? Belki büyük bir depresyonla biz de ne hallere düşeceğiz Allah bilir. Bence evlilik kararını etkilememeli böyle bir şey. Benim babam da şeker hastası ve şeker hastalığı 10 insandan 7'sinde var artık resmen, annesinin tansiyon hastası olması da gayet normal. Ha bir anda hastalanıp dururlar huzurumuz kaçar diye düşünüyorsan, nikah yemininde hastalıkta, sağlıkta diye boşuna dedirtmiyorlar değil mi? :) Büyük ihtimalle annesi babası yaşlı insanlar, her türlü hastalığın çıkması normaldir. Ailenle güzelce konuş bence. Senin için hayırlısı olsun
Benim kardesim 22yasinda 12 yildir seker hastasi.zor hastalik ama baslarda..zaten artik neyi nasil yapicagini biliyodur..hasta diye birini istemeyen Allahtan korksun..beslenmelerine dikkat etsin normalinsanlardan daha saglikli yasiyorlar
ailenin bir bildiği vardır bak senin yapamayacağını düşünmüşler herkes çocugunu bilir ilerde bu sorunlarla karşılaşıp eşini kırsan daha mı iyi e herşeyi biliyodun dicek bu sefer adamda..
Ailem sekerinin ilerledigi icin korktular kimse bilemez baskasiyla evlenipte o seker hastasi.olcakti yada ben yada abim olucakti bunu kimse bilemiyo .
tabiki bilemez Allah bilir ben sana demiyorumki kesinlikle evlenme diye olabilecek ihtimalleri söylüyorum karar senin
Kardesiniznasil seker hastasi benim sevgilim sabah aksam inisulun kullaniyodu durumu agir olsa nasil olurdu bi bilginiz varmi
Seninki iyi.4kere vuruyo gunluk sekeri yuksek oldugu icin.2sefer şükürlük