Erken yumurta yetmezligi hastaliginiz olsa ,zaman aleyhinize isliyor doktor biran once evlen yoksa cok gec kalirsin dese ve cok sevdiginiz de size her konuda destek olan erkek arkadasiniz olsa okul devam ederken evlenir anne olmaya calisir miydiniz? Ustelik okudugunuz bolum tip iken? Etrafin laflarina kulak tikayabilir miydiniz ya da cesaretiniz nasil olurdu? Cok fazla kisinin girdigi bir site oldugu icin cok fazla ayrintilara girmek istemiyorum.Fikirlerinize ihtiyacim var.(
not: lutfen bir tanidigimizin on sene olmadi sonra oldu senin de olur vs gibi yorumlar yapmayin erken yumurta yetmezliginde yumurta bitince yapilabilecek hicbir sey yok malesef
Evlenirdim :) Okulu da birakmazdim evet zor olurdu ama evlat kokusunu duyunca herseyi unutur insan.
Onu sorduk daha dogrusu doktoe bu yol da var ama daha dunyaya gelen bir bebek yok dedi.Embriyo dondurma cok rutin ama yumurta dondurmada o teknoloji yokmus yumurtalar cok cabuk zarar gorup bozulabiliyormusçok zor bi soru bu,benzerini yaşamak lazım bunu cevaplayabilmek için çünkü çocuk olmaya engel bir hastalığınız var ama aynı zamanda da öğrencisiniz üstelik tıp okuyorsunuz yükü çok fazla biliyorum çünkü yakınımda var uzmanlığını yapıyor şu anda ve nöbetlerden nefes almaya dahi vakti yok..
peki yumurta dondurma işlemi yapılamaz mı? türkiye de yasal mı bilmiyorum da duymuştum bu işlemi.
Yok okulu birakmak gibi bir dusuncem yok zaten :) bir iki sene uzar diye dusunuyorum ama ilk senede kazandim ve daha hic kalmadim fazla bir kayip olmaz diye dusunuyorum yanlis mi sizce de
aslında bir problem yok bence, üniv. okurken neden evlenemeyecekmişsiniz, üstelik sevdiğiniz kişi ile?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onu sorduk daha dogrusu doktoe bu yol da var ama daha dunyaya gelen bir bebek yok dedi.Embriyo dondurma cok rutin ama yumurta dondurmada o teknoloji yokmus yumurtalar cok cabuk zarar gorup bozulabiliyormusben de cok uzgun ve zor durumdayim cesarete ihtiyacim var
Canim azimle hic kalmadan bitirirsin.He oldu da uzadi bir sene ya da iki sene.Cok degil ki bu.Is icin iki seneni feda etmek mi yoksa bir omur boyu anne olamama ihtimali mi ?
Erken yumurta yetmezligi hastaliginiz olsa ,zaman aleyhinize isliyor doktor biran once evlen yoksa cok gec kalirsin dese ve cok sevdiginiz de size her konuda destek olan erkek arkadasiniz olsa okul devam ederken evlenir anne olmaya calisir miydiniz? Ustelik okudugunuz bolum tip iken? Etrafin laflarina kulak tikayabilir miydiniz ya da cesaretiniz nasil olurdu? Cok fazla kisinin girdigi bir site oldugu icin cok fazla ayrintilara girmek istemiyorum.Fikirlerinize ihtiyacim var.(
not: lutfen bir tanidigimizin on sene olmadi sonra oldu senin de olur vs gibi yorumlar yapmayin erken yumurta yetmezliginde yumurta bitince yapilabilecek hicbir sey yok malesef
Beni bu fikre iten o zaten.Aslinda basta dusunmedik bunu ama zaman icinde benim ne kadar uzuldugumu gordukce bunu dedi evleniriz ne olacak kime ne dedi ama bende cesaret az.Allah ondan razi olsun o olmasa ben bu hastaligin bile altindan zor kalkardim.Hastalik da genetik anne tarafindan ama bende cok erken olduhımm anladım o zaman o seçeneği zaten eledik..
bir anne olarak şunu diyebilirim evlat sevgisi hiçbir şeye benzemiyor yani şu anda bana bu soruyu sorsanız tabii ki evlenip anne olmak tercihim olur derdim.çünkü okulu 2 sene daha uzatsanız çok büyük bir kayıp olmaz bence.
erkek arkadaşınızın fikri nedir?
Iki cocuguyla doktora yapan arkadaslarim var. Es adayiniz da baba olma fikrine hazirsa, neden olmasin derim.
Yumurta yetmezligi teshisi nasil konuldu acaba?
.
Yaşınızı öğrenebilir miyim?
ben de evlenirdim okulu her zaman okursun bu sağlık meselesi ve evlat meselesi
Ve bence evlenmelisin de zararından çok faydası olur sevdiğin insanın yanında kollarında olması açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?